buna ziua ,am urmatoarea problema ,si daca cineva ma poate scoate din incurcatura ,as fi recunoscatoare.
am o fetita din prima mea casatorie ,ea este in custodia mea ,dar actualul meu sot nu prea a acceptat-o si atunci am convenit cu fosta mea soacra ,ca cel mai bine pt ea este sa stea la ea,acolo(unde s-a si nascut).Pt mine a fost o hotarare grea,dar asa am considerat atunci ,ca e mai bine pt copil,eu bineinteles participand cu bani pentru cresterea ei,a fost o intelegere verbala.A facut gradinita ,acum e la scoala ,acolo ,in sectorul 2 bucuresti.
Acum fetita implineste 14 ani si trebuie sa-i facem buletin ,soacra mea a mers la politie ,precum ca o ia in spatiu ,dar doamna de acolo ne-a explicat ca trebuie sa sa-i fac buletin pe adresa mea .Avand in vedere ca actualul meu sot (care e proprietar unic pe casa unde locuim ,nu cred ca va fi de acord sa o ia in spatiu ,ce solutie ar fi ,de genul notariat precum ca sunt de acord sa stea acolo ,nu stiu ce solutie ar fi ??
va multumesc anticipat
As incepe prin a respecta hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului, cazul contrar fiind penal.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa