daca as castiga azi la LOTO...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Daaaaar....nu stiu daca chiar vreau sa castig. Nu sunt pregatit sa cedez nimic din ce am ca sa echilibrez balanta pe care se aseaza asa un mare noroc.

Rufus, si eu la fel. Din cauza nici nu joc. Sigur nu esti berbec?

Ba da, Cristina. Sunt berbec original.
Si am avut noroc in viata mea cu carul, mai putin la Loto. Banii sunt tentanti, dar celelalte lucruri din viata mea sunt capitale.
De fapt, cred ca asa e la toata lumea.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu (alt berbec): nu stiu ce as face cu banii, dar nu vreau sa afle "prietenii", asta-i clar. In fine, intai sa castig si pe urma vad eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mi-as cumpara un yacht din ala mare pe care se poate locui, dotat cu chef, masseur, profesori pt copilul meu si as calatori in jurul lumii de cate ori as putea in viata asta sa fiu sigura ca inainte sa mor am vazut tot ce era de vazut.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

daca as castiga...? cred ca mi ar da viata peste cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Poate daca as juca doar eu.. si as juca 6 din 6 nu 6 din 49....altfel....Dar mai stii??

Daca totusi as castiga....cu siguranta mi-as cumpara casa/masina de vis.Dar nu as exagera cu chestii de genul masina de 1mil£ sau telefon de 200.000£.Mi se par aberatii.
In mod sigur cu restul de bani nu as lasa nici o tara nevizitata, mie asta mi se pare cel mai important.
Chiar fara sa castig la loto, nu as da vacantele pe 7 masini.....

Si as face si donatii, dar bine gandite,celor care au intr-adevar nevoie.

Si da, as continua sa merg la serviciu.Dupa o mica absenta ca sa-mi revin, se intelege...si cu concedii dese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

...ar fi minunat !!!

In primul rand mi-as cumpara o casa duplex, ca fii-mea sa aiba propria ei casa si sa fie si langa mine. Apoi as cumpara cate un apartament rudelor despre care stiu ca au nevoie.

As echilibra balanta unui asemenea noroc, asigurand plata studiilor unor copii orfani cu merite la invatatura. Dupa terminarea studiilor le-as cauta, prin ministerul competent, un loc de munca in orice zona a tarii, le-as cumpara o casa si as utila-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

O ferma pentru animale, de fapt un adapost dar structurat ca ferma. Unde sa tin toate animalele pe care nu le mai vor proprietarii si pe care vor sa le sacrifice , sa cumpar toti bobocii de rate , gaste , toti puiii de gaina , toti mieii care se gasesc de vanzare, magarusi , cai , porci , de toate , si ii tin acolo. Si din vanzarea produselor(mai putin carnea care nu va exista) , vor fi bani de mancare pt animalute. Bineinteles voi lua si cainii de pe strada

si de la caini, magari, hamsteri, reptile, papagali, etc, ce produse vinzi? ca nu creca iti ajung oolele de ratza sa hranesti ditai zoo.
intentia ta e laudabila, da' ne lasi fara sfanta proteina animala daca le sechestrezi pe toate asta comestibile. ma faci sa-ti cant "sa-mi dai friptura inapoi" de angela similea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Mie mi-e frica sa castig milioane de euro. Mi-ar fi frica sa nu-mi fie rapiti copiii. Apoi, presupun ca o gramada de...."fufe" s-ar da la barbatul meu, asa, cum se dau la toti milionarii. Stiu ca ar veni tot felul de cunoscuti si necunoscuti sa imi ceara bani. Cel putin doua rude mi-ar cere toti banii, cu tot felul de planuri de afaceri. S-ar supara daca nu le-as da. (Si fiecare s-ar supara mai rau daca i-as da celuilalt...).

Asa ca eu, azi, as vrea sa castig cu 5 numere. Sunt exact banii cu care mi-as face vacanta anul asta (stiu ca uneori sunt 10.000RON, alteori 50.000RON, dar in ambele cazuri sunt bani tocmai buni de o vacanta....).

Si acum imi verific biletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu, azi nu am castigat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu mi-as dori sa castig....dar cum sa fac sa si cumpar un bilet!?
Nu stiu ce as putea face cu banii. Niciodata nu am castigat bani nemunciti, deci nu am sa castig eu acei bani.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Mie mai mult de un numar nu imi iese niciodata, dar tot mai sper..Si daca va fi sa fie....am atatea planuri! In primul rand, mi-as cumpara o ferma cu cai, o livada, undeva pe un deal sa fie casa...de pe geam sa vad in vale un lac....sa imi fac biroul la mansarda....sa ma trezeasca cocosii dimineatza...copiii sa alerge prin curte....
Si langa noi le-as face case prietenilor care nu au...
Si as mai face si un centru pentru mamele care au fost abuzate, pentru copiii strazii sau nevoiasi cu o scoala pentru cei care nu a posibilitatea sa mearga la una unde sa primeasca cea mai aleasa educatie...
Mi-as face o revista de food-bar si life style....

Dar cum nu o sa castig niciodata, ca nu am noroc de bani nemunciti, o sa ma multumesc cu ce am.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput