Ati simtit cutremurul?
Raspunsuri - Pagina 3
Briantis spune:
Eu sunt acum la 40 de km de Focsani .La bloc etajul 2 s-a simtit destul de nasol .eu una m-am speriat.noroc ca fii-miu n-a priceput despre ce e vorba .
Delphinas spune:
5,3 grade...4 la bucuresti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Violeta Nicolae spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaV Violeta nu merg telefoanele. Pe vodafone nu merge si nici romtelecom Mihaela |
romtelecom merge ca am vb cu soacra-mea
cica a fost 5.3° pe Richter
LindaZ spune:
Da l am simtit la etajul 1 bloc vechi in Bucuresti. doua replici. Vodafone nu merge. Si sunt singura acasa! S-a simtit si la Predeal unde e sotul cu copiii, mi-a trimis sms. Cred ca nu mai dorm la noapte...
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list
Cica a avut 4,7.
Azi spunea nenea cela ca va fi cutremur, nu? Nu m-am uitat la tv dar am auzit de la lume, nu am prea crezut, dar acum parca ... brrr...
Tzuni spune:
Mi-am certat matza! Dormea (si doarme) ca porku'. Si se zice ca animalele simt...!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
lisaelisa spune:
UPC si Orange functioneaza.
Cutremurul a fost unul de intensitate mica.
Eu eram in bucatarie cand au inceput sa zdrangane farfuriile si sa se zdruncine casa.
Nu m-am speriat. Mi-e teama doar de unul devastator.
b.nica spune:
Cutremurul a fost de 5.3 pe scara R si la 120 km adancime;seismologii spun ca astea nu dau replici.
croco21 spune:
Si eu l-am simtit, la etajul 2 in Drumul Taberei. N-a fost mare dar destul de lung parca.
Andrei
musetto spune:
Eram in videochat cu ai mei, cand am vazut ca se uita unul la altul si o "zbughesc" din cadru. Apoi i-am auzit doar spunandu-mi ca e cutremur si ei s-au postat sub grinda :) Bine ca nu a fost ceva serios!