imi doresc un ingeras

va rog mult puteti sa-mi spuneti si mie cum se calculeaza ovulati? va multumesc anticipat![]()
Raspunsuri
daro26 spune:
Georgiana, in primul rand, "La multi ani!" pentru ziua numelui (cu intarziere de 2 zile:))
Teoria zice ca mestruatia are loc cu 14 zile inainte de ziua in care iti vine menstruatia. Daca ai menstruatie regulat, sa zicem la 27 zile, ai ovulat in ziua a 13-a. Incepi sa numeri zilele unui ciclu menstrual incepand cu prima zi a sangerarii (z1). Sunt si alte semne ala ovulatiei: un mucus mai dens, ca albusul de ou, balonari si chiar usoare dureri intr-unul din ovare.
Sa mai citesti din subiectele postate de fete pe acest site si vei afla multe informatii utile.
Sa-ti dea Dumnezeu bebelusul visat!
criss_85 spune:
pe langa sfaturile care ti-au fost date,as mentiona ca te poti ajuta si de temperatura bazala,masurata vaginal in fiecare dimineata la aceeasi ora(6-7 dimineata),inainte de a te ridica din pat.cand observi cea mai ridicata temperatura,de regula peste 37,inseamna ca esti la ovulatie,iar daca se mentine la nivelul maxim 16 zile inseamna ca s-a prins bebe.
te mai poti ajuta de teste de ovulatie,care se gasesc la farmacii si se fac asemanator cu cele de sarcina.incepand cu ziua 10(depinde de lungimea ciclului menstrual)poti face teste,iar cand ti-au aparut cele 2 liniute inseamna ca in decurs de 24 de ore vei fi la ovulatie si este momentul propice pt prestat.
mult succes si doamne-ajuta sa vina bebe cat mai curand!
galliciana spune:
georgiana, 
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=78
aici vei gasi material pt studiu!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Jorjette spune:
Buna ziua tuturor!incep prin a ma scuza daca am sa va stresez insa ma simt cam la capatul rabdarilor desi imi imaginez ca nu sunt singura.am doar 22 de ani si da,nu pot ramane insarcinata!mi am facut analizele ecografie totul este normal,ovulatie exista insa bebe nu si face aparitia.de un an de zile ma chinui si nimic.mi s a spus cum ca ar trebui sa fac o histerosalpingografie insa din ce am citit este fff dureroasa si riscurile nu intarzie sa apara.va rog da ti mi un sfat ce sa sa fac????va multumesc
ada29 spune:
Buna Jorjette si bine ai venit pe forum!
Nu ne stresezi de loc,astea sunt intrebari normale.Oauu ce varsta frumoasa ai,doamne ajuta sa-ti implinesti visul cat mai repede.
Asadar ekografii ai facut,ovulatie ai,incerci de un an de zile sa devii mamica.Pai eu cred ca pasul urmator ar fi sa faca si partenerul tau o spermograma,dupa care ai putea face o histerosalpingografie,nu te mai lua dupa povesti,fiecare organism reactioneaza altfel,eu am facut HSG si nu a fost mai dureroasa decat un control gine normal.
Mult noroc si sa-ti implinesti visul cat mai repede
Ada
Jorjette spune:
Bine v am regasit!multumesc mult ptr incurajari ada.sper ca varsta mea sa fie un atuu si sa mi indeplinesc dorinta.da urmeaza sa faca spermograma si sa vedem acolo ce e de zis.referitor la histero imi poti da mai multe detalii te rog?unde as putea face,cam cat ma costa si cum se procedeaza?asa pe diverse site uri am tot citit si ti am zis m am ingrozit.daca spui ca ai facut poate ma ajuti un pic.va pup pe toate si va multumesc.astept un raspuns.
ada29 spune:
Buna Jorjette,
Eu te ajut cum pot,bineinteles ca varsta ta e un atu,spermograma trebuie facuta pt. ca e o problema de cuplu,desi la voi a trecut un an de cand incercati multi dintre doctori recomanda acum abia dupa doi ani investigatii.Asa ca relax,bucurati-va unul de altul si o sa vezi ca o sa apara minunea in viata voastra.
referitor la HSG,eu sunt din Cluj,aici am facut aceasta procedura,la Interservisan,e o clinica particulara,anul trecut ma costat 350Ron.Se introduce in uter o substanta de contrast care se scurge prin trompe aratand astfel permeabilitatea trompelor.Inainte am primit o injectie pt.relaxarea musculaturii,imediat dupa procedura rezultatul si acasa.
Din cate stiu eu mai multe proceduri de HSG ar putea dauna distrugand porii de pe trompe si atunci nu ar mai fi functionale,HSG verifica permeabilitatea si nu cred ca o singura procedura ar putea dauna.
Nu stiu in Bucuresti cum se procedeaza,poate ar trebui sa scrii si la Aspirante Optimiste,sunt fete dragute care ti-ar raspunde repede la intrebari si ar fi si un real suport pt. voi in perioada asta.
Mult,mult succes si rabdare ca o sa fie bine pana la urma.
O zi minunata,
Ada
Jorjette spune:
Buna tuturor.Multumesc ptr indurmare ada dar raman aici.Aici am intrat prima data si imi e mai usor.in restul site ului ma pierd.Plus ca peste tot unde am intrat sunt numai norocoase viitoare mamici...mi e cam greu.Stau asa putin cu sufletul la gura pentru ca pe 11 trebuie in mod normal sa "primesc vizitatori"insa pana acum amveam niste semne cu 1 sapt inainte,durer de burta de spate cap etc...acum vad ca nimic...poate ma loveste tocmai acum.O fii cu noroc faptul ca am intrat aici.
oricum multumesc ptr sprijin.AAA si nu mi ai spus la tine a dat histero vre un rezultat?Esti mamica?te pup dulce
ada29 spune:
Buna dimineata fetelor,
Jorjette te simt umpic suparata,hai ca nu-i chiar asa de greu cu forumul,sunt fete primitoare peste tot.
Iti doresc sa fie luna norocoasa la tine,sa te ocoleasca rusii multe luni de acum inainte si sa treci direct la odisee.Doamne Ajuta!
Eu inca nu sunt mamica si histerosalpingografia a fost un succes la mine pt.ca mi-a aratat ca am trompe permeabile.Ai putea sa-mi scrii pe PM si sa ti activezi si tu din partea stanga unde scrie Mesaje Private,intri la optiuni si dai activeaza.
Mult succes si multa incredere sa ai!
Ada