il mai vreau langa mine???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nykonyk
il mai vreau langa mine chiar dak nu il mai suport desi il iubesc mult? voi ce credeti?

Doar tu poti sa stii daca il mai vrei langa tine.
Nu e corect ce face el, dar daca va iubiti, gasiti o cale de mijloc. Sa lase si el din prejudecatile lui, pana la urma nu ceri nimic anormal: o viata sociala.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa
Esti cumva la varsta adolescentei, de scrii cu atatea prescurtari ?Ca atunci, cand la ora, tre sa scrii repede-repede dupa dictarea profesorului.

lisaelisa

e limbajul tip chat, cica e la mare moda in ziua de azi ... pe mine ma apuca strabismul cind incerc sa descifrez ...

Amuzanta faza cu strabismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Nyko,

In plus fata de ce au spus fetele apropos de ' descifrare' ...nu pot decat sa adug ca ai facut o alegere gresita.
Daca poti, fa 'pasul' si recapata-ti statutul de femeie .Vei gasi pe altcineva pe care il vei iubi si mai mult atunci cand vei fi respectata si rasfatata.
Curaj!

Mergi la inceput