Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 8
caramel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Albinutzza Caramel, noi mergem La Sol Nessebar Mare, cred, unul din cele de 4* Deci inteleg ca ai fost f multumita, zi-mi te rog, cat ati facut pe drum? si pe unde ati luat-o. Mancarea?! Fructe?! Piscinele cum sunt? Parcul de copii e in cadrul hotelului? Parcarea ati platit-o? Ai idee sezlongurile de la plaja se platesc? |
Am mers pe la Giurgiu.Am facut 6 ore la dus si 5 ore la intoarcere. Drumul e foarte bun, mai ales dupa ce iesi din Romania.Si foarte frumos!
Mancarea a fost foarte foarte buna. Noi am fost anul trecut la Gergana,dar la Nessebar Palace a fost mult mai buna.Fructe erau doar cateva feluri:banane, portocale, kiwi, mere,si salata de fructe, altceva nu am vazut.Piscinele sunt belea, parca te cheama, din pacate nu le-am testat pentru ca apa era foarte rece. Dar au fost cativa curajosi care au facut-o, chiar si copii.
Parcul de copii este de fapt intr-o padurice de castani si conifere, si este in fata celor 3 hoteluri.Este dragut.Castelul copiilor(kids club) este chiar in dreptul lui Nessebar Mare, dar beneficiaza si ceilalti de el.Oricum n-o sa aveti timp sa stati prea mult pe acolo desi animatorii se straduiesc din greu.Sezlonguri pe plaja nu am vazut, inca nu pusesera, iar parcarea la Palace a fost 5 euro pe noapte, la celelalte nu stiu cat era.
misty spune:
Yuppy,
si eu am rezervat la albena 14-28 iunie, mergem cu copilul in aceeasi perioada de 3 ani deja (el are aproape 6 ani).
In anii trecuti vremea a fost absolut fabuloasa, anul trecut parca a plouat vreo doua dupa-amieze in doua saptamani, dar nu s-a pus problema sa nu facem baie in mare. Mie imi convine foarte tare ca nu e atat de aglomerat ca in iulie (deja dupa 20 iunie era vizibila diferenta, si pe plaja, si la restaurant, si pe strada).
Dar n-ai de unde sa stii de-acum ce fel va fi vremea si cum bat curentii. Judecand dupa primavara asta, care mie mi s-a parut destul de capricioasa fata de altele, eu am un feeling pe care il ignor, fiindca stiu ca oricum o sa ne simtim foarte bine .
geniest spune:
Are cineva idee despre Hotelul VIVA CLUB de 4 stele din Nisipurile de Aur ? Cum este ? Merita un sejur acolo ?
Multumesc,
g
yuppy spune:
Fetelor, sa speram ca vom avea timp frumos si sa ne putem bucura de apa marii( pustiul nostru cu greu poate fi scos din apa, din cauza aceasta sunt putin ingrijorata de temperatura apei).
Cu siguranta ne vom simti bine
moatza76 spune:
Am citit pe unele forumuri ca anul acesta se poate intra in Bulgaria numai cu pasaport individual ( ma refer la copii ). Am sunat la Politia de frontiera si mi s-a spus ca daca pasaportul e valabil si daca includerea copiilor e valabila , totul e ok, se poate intra in BG cu includere pe pasaportul parintilor. Cei care ati fost de Paste sau de 1 Mai , dati-mi va rog un raspuns. Multumesc.
kid spune:
moatza76 Noi am fost in Bulgaria de Paste cu juniorul trecut pe pasaportul meu si nu am avut nici o problema.
de
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
crengu75 spune:
Eu am vrut sa includ anul acesta fata pe pasaportul meu si nu mi s-a permis acest lucru. Cica dupa noile norme europene, copiilor li se fac pasapoarte individuale.
Probabil copiii care sunt trecuti deja pe pasaport circula asa, dar nu se mai reinnoieste fotografia dupa 3 ani.
I-am facut si baiatului pasaport individual deoarece expira poza anul asta.
Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
mihaellac spune:
Buna fetele, si noi mergem la Duni din 4 iulie, acum sa nu radeti de mine dar n-am mai fost in Bulgaria si i-am facut doar copilului pasaport. Sper ca nu e nici o problema daca mergem cu buletinele.
miha
roxana c. spune:
Miha, eu stiu ca se poate iesi cu buletinul, doar copiilor le trebuie un act- pasaport, deci e ok.
De curiozitate, cat ai dat pe pasaport ptr copil? Auzisem ca se mai fac inca din cele vechi( ne- biometrice), stie cineva pana cand?
Si daca n-am pasaportul expirat( expira in august 2010) il pot schimba mai inainte? Nu mi-e frica de chestia aia cu 666, dar sa fac pasaport la copii- 3 la numar- prefer sa le fac cu 100 ron decat cu 300, cat auzisem ca este acela biometric.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)