Mi-e rau, de la ce oare?
De mai bine de o luna am stari de greata , sunt ametita mai tot timpul, am dureri surde undeva la mijlocul distantei dintre ombilic si capul pieptului. Mi-e limba alba si incarcata, dar asta deja din toamna. Am facut ecografie, gastroscopie, ambele sunt ok. Paraziti intestinali nu mi-au iesit.
Mananc f dietetic, starile astea nu depind neaparat de alimentatie. Medicamente pt greata gen Metoclopramid, Motilium nu ma ajuta deloc. De multe ori nu dorm nopti intregi din cauza greturilor. Analizele de sange sunt relative bune, vsh un pic marit si una din probele hepatice tgo putin peste limita maxima. Nu am hepatita cronica. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Efectiv nu stiu ce as mai putea investiga.
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
o parte dintre simptomele descrise apar in cazul diskineziei biliare...
ce fel de ecografie ai facut ? adica ce organe/zone au fost investigate ? spui ca ai facut niste investigatii, dar te-a vazut un gastro-enterolog ?
incearca sa-ti faci si testul pentru helicobacter pylori, vezi ce iese...s-ar putea sa ai mari surprize...
ameteala si greturile mai pot face parte din tabloul clinic al spondilozei, nu este obligatoriu sa ai exact asa ceva, dar e o posibilitate...ti-a masurat cineva tensiunea ? care sunt valorile inregistrate ?
pe de alta parte, cu stresul cum stai ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
dita spune:
Buna Corina, multumesc de raspuns de-abia acum ajuns din nou la calculator.
Ecografia abdominala si gastroscopia mi-au facut-o un internist si un gastroentereolog in Cluj. Toate organele sunt in limite normale.Mi-am facut si testul helicobacter atat din sange cat si la gastro mi-au luat proba si ambele sunt negative.
Am fost si la neurolog nu pare sa fie spondiloza, m-a trimis totusi si la un RMN la cap, inca nu am facut-o.Tensiunea e buna, 120/70.
De stres ce sa zic, e ca un cerc vicios daca mi-e rau ma si stresez din cauza asta, cum sunt mai bine sunt si mai linistita.
Si eu m-am gandit la fiere dar daca la eco nu se vede nimic, nu stiu, poate fi doar lenesa?, sau oricum ceva nu mai functioneaza ca inainte.
iulia1977 spune:
ar trebui si alte investigatii pt fiere si ficat. spui ca una dintre transaminaze ti-a iesit marita, incearca un consult si la alt medic.