Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inginera spune:

amir 10 felicitari,sa ai parte de bebe sanatos,chiar am urmarit postarile tale si aici si la fiv iasi ,si ai dreptate trebuie sa fim optimiste ca pana la urma intr-un fel sau altul o sa avem parte si noi de un bebe,povestea ta ne mai ridica moralul inca odata felicitari si sarcina usoara iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

amir10
membru incepator

Romania
IASI
amir 10...143 Mesaje
Trimis la: - 16/04/2009 : 08:29:36 cap inseminare
--------------------------------------------------------------------------------

Mai fetelor, ar trebui sa facem pt voi un subcapitol: iepurasi dupa inseminare...
Felicitari si va doresc copilasi sanatosi si sarcina usoara. E cu bafta cap. 35 se vede.
Spor la treaba tuturor fetelor.

sunt cuvintele tale amir...vezi parca stiai dinainte ce bucuri vor veni si pe capul tau............uraaaaaaaa

felicitari si doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Cine a facut histeroscopie? Vreau detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata dragelor. ma bucur sa va vad mai optimiste dupa reusita lui amir. asta da dovada de optimism

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

buna,fetele!
gata,ieri am facut inseminarea!mama,ce emotii am avut.....nu stiu de ce....parca mai mult ca la operatie(laparoscopie)!dar odata ce m-am suit pe masa si a inceput sa vb cu mine dr. am uitat!a fost super draguta dr.!m-a incurajat f. mult si de aceea sunt f optimista!acum....urmeaza asteptarea!dr. biolog a zis ca au fost cam putini mobili dar ca i-a ales pe cei mai frumosi si sanatosi!
m-a durut tare ovarul stg.ieri si vad ca si azi ma cam deranjeaza...cred ca asta e un semn ca lucreaza!
trebuie sa fac testul in 3 saptamani ptr ca mi-a mai dat sa fac un pregnyl in 7 zile!
astept sa treaca efectul sau si apoi fac testul!
asta e.....de acum doamne-ajuta!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

mult succes mara80, ne rugam pt tine sa reusesti si in 3 saptamani sa ne dai vestea cea mare , cum a fost la inseminarea, te-a durut, care sunt procedurile, cu cine ai facut inseminarea?

Amir...felicitari , asa ma bucur pentru tine, ne mai dai un stop de optimism si noua si ne faci sa luptam si mai mult pt visul nostru. Sarcina usoara

pt toate fetele.

Mergi la inceput

mara fii optimista si increzatoare ca va fi bine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

nu a fost dureroasa procedura!am facut cu dr. dumitrascu irina!e foarte draguta!m-a incurajat foarte mult!

mara

Mergi la inceput

procedura:intri,te schimbi in camasuta sau iti da halat,te sui pe masa,dr.iti introduce instrumentele....(nu e foarte placut)...apoi ia proba de la biolog,o introduce si pe ea;stai cam 5-10 min picior peste picior apoi inca 15 min cu bazinul ridicat....si gata...doamne-ajuta!

mara

Mergi la inceput

Poftiti la CAPITOL NOU cu mai mult optimism si incredere in sansele noastre.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput