Modificarea varstei minime de pensionare?
Stie cineva daca va avea loc in curand modificarea varstei minime de pensionare? Si daca da, cand se va intampla acest lucru?
Am inteles ca acordul FMI prevede reglementari in acest sens.
Am cautat in presa dar nu am gasit nimic concret in acest sens.
Ma intereseaza foarte mult din cauza tatalui meu.
Multumesc.
Raspunsuri
gabidaniela spune:
Pai nici nu mai traim pana atunci sa ne dea statul pensie
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
pepene spune:
Lorenza,
de-abia in 2014 ? Pt. mine asta ar fi o veste buna. Tata are de gand sa iasa in aceasta toamna anticipat ( 60 ani ).
Dar cu posibilele reglementari FMI, se teme ca daca isi depune dosarul in toamna va fi prea tarziu.
Lorenza spune:
Oricum nu se trece dintr-odata la schimbarea varstei de pensionare,ci esalonat,cateva luni/an in plus pana se ajunge la varsta ce le convine lor.Intr-un fel,ca sa nu mai dea nicio pensie,inteleg eu,ca nu stiu cine rezista in campul muncii pana la 70 de ani.Si daca esti exclus,cum supravietuiesti pana iti vine varsta pensionarii?
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5535089-varsta-pensionare-romanilor-70-ani-banca-mondiala.htm
valentinag spune:
Pai nici nu mai traim pana atunci sa ne dea statul pensie
Pai asta si vor!Ce atata pensie,de la servici direct la loc linistit si cu verdeata
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
pepene spune:
sunt prevazute schimbari progresive pt. urmatoarele cateva luni ( de exemplu, crestere cu cateva luni a limitei de varsta )?
Rufus spune:
70 de ani?
Speranta de viata la barbati e mai mica, la femei trece putin de 70.
Oricum, mereu m-am intrebat de ce femeile ies mai tinere la pensie ca barbatii, din moment ce traiesc mai mult.
Ma gandesc sa-i fraieresc...sa le iau cel putin 10 ani de pensie!
http://www.infonews.ro/article61399.html
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Cred ca trebuie scazuta virsta de pensionare la barbati si crescuta la femei. |
Aha!Si cam cu cat la fiecare sex?
Guestus spune:
Cred ca un 15 ani ar trebui sa fie diferenta....adica un EL la un 50 si o EA la un 65