Mamicile si riscul dependentei de internet

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Foarte eroic! MisaParker si-a inchis contul nu pentru ca inteles ca e depedenta de internet - apropo nu s-a lasat de internet ci si-a tras si blog acum ci pentru ca nu i-a convenit sa fie contrazisa in elucubratiile ei semidocte despre vaccinuri. A vrut sa arate ca se simte o victima pentru ca nu este lasata in pace sa propadaduiasca in pace despre anti-vaccinuri.
Nu i-a convenit ca il agreem pe Pasteur si de asta a zis Hais... ia sa ma retrag eu cu putin tam-tam si sa atrag femeile pe blogu meu unde pot sa imi scriu fara cenzura si contrareplica creatiile mele coafetice despre anti-vaccinare.

Pa pa misulicaparkerica si mai lasa-ne sa ne vedem de vaccinarile noastre in liniste. Nu vrem sa avem copii care mor din copilarie datorita religiei dumitale. Succese si by by.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Foarte eroic! MisaParker si-a inchis contul nu pentru ca inteles ca e depedenta de internet - apropo nu s-a lasat de internet ci si-a tras si blog acum ci pentru ca nu i-a convenit sa fie contrazisa in elucubratiile ei semidocte despre vaccinuri. A vrut sa arate ca se simte o victima pentru ca nu este lasata in pace sa propadaduiasca in pace despre anti-vaccinuri.
Nu i-a convenit ca il agreem pe Pasteur si de asta a zis Hais... ia sa ma retrag eu cu putin tam-tam si sa atrag femeile pe blogu meu unde pot sa imi scriu fara cenzura si contrareplica creatiile mele coafetice despre anti-vaccinare.

Pa pa misulicaparkerica si mai lasa-ne sa ne vedem de vaccinarile noastre in liniste. Nu vrem sa avem copii care mor din copilarie datorita religiei dumitale. Succese si by by.

Muffin, este foarte urat ce faci! Nici eu nu sunt de acord cu Miss Parker...cu majoritatea lucrurilor pe care le-a spus, dar ceea ce faci tu mi se pare un atac grav la persoana...rautacios si extrem de virulent verbal...in rest nu stau sa comentez "calitatile" mesajului tau...
E foarte rau sa traiesti cu impresia ca elucubratiile tale sunt mai bune decat ale altora...

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

Eu as vrea sa spun ca sunt dezamagita ca acest topic a ajuns iar la vaccinuri pro si contra. Nu vreau sa mai citesc asa ceva, scuze. Eu cred ca e alegerea fiecarui parinte sa faca ce vrea. Va rog nu mai faceti campanie anti-vaccinuri pentru ca este foarte periculos.

cu drag, Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Parerea mea este ca acest topic s-a transformat inutil in altceva si am sa il inchid. Va multumesc pentru intelegere.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput