varsta limita pentru anticonceptionale?

varsta limita pentru anticonceptionale? | Autor: akella

Link direct la acest mesaj

Exista o varsta dupa care nu mai ai voie sa iei anticonceptionale orale? Dupa ce am nascut-o pe Teo, in iunie anul trecut, am intrebat medicul ce pilule sa iau, pentru ca nu mai vrem un al treilea copil... Mi-a raspuns ca nu mai am voie sa inghit buline, ca-s prea batrana pentru asa ceva (35 de ani impliniti acu' 2 saptamani)... Si mi-a recomandat un sterilet (de 700 de lei )... Deci, revin la intrebarea initiala: exista o varsta dupa care nu mai ai voie sa iei anticonceptionale orale? Aveti idee? Sau sa merg pur si simplu sa cer o a doua parere medicala?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sper ca a doua parere sa fie pozitiva si sa se poata lua ac dupa 35 de ani, daca nu fumezi, nu ai probleme de coagulare sange, etc.
Eu am 30 de ani, dar nu vreau sa renunt la ac-uri ... doar la menopauza.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , dupa 35 de ani nu mai sunt recomandate, scrie si pe prospect

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

offff... speram sa existe unele adecvate varstei, echilibrate dpdv al compozitiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Da , dupa 35 de ani nu mai sunt recomandate, scrie si pe prospect

Xio, te astept sa te specializezi si sa ma faci bine si pe mine...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput