Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Tamarillys: mie cei din Viena mi-au spus ca obligatoriu sa fie sub 2. Apoi d-na dr Fica Simona mi-a spus ca ideal este sa fie in jur de 1 (intr-adevar sub 2, dar cat mai aproape de 1).
Pupici

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mie mi-a iesit 0.938 la un interval de 0.27 - 4.2. E aproape de 1...mie mi se parea cam mic...cu toate ca e in interval.
Acum doi ani il aveam 2 si ceva.Cred ca s-a modificat de la royal jelly, caci am tot baut in ultima vreme si l-am oprit cand am vazut ca am prolactina de trei ori peste limita maxima admisa. Dupa ce l-a oprit, la o saptamana o aveam in limite.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Piticule multumesc .Tu ce mai faci?
Tamaryllis eu l-am avut peste 4.DR,Dracea m-a trimis la endocrinolog care mi-a dat 2 luni eutirox, 25mg.Dupa 2 luni,inainte de et tsh era 3,2.
Trebuie sa merg iar la medic, dar acum sunt super stresata ,am niste pete bejulii si ma sperie rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, stai linistita, ca am mai auzit de pete bejulii si a fost totul ok.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Mara
Iana din ce am citit si eu pete bejulii asa sunt in sarcina.
Vb cu dr poate trebuie suplimentata doza de utrogestan.
Eu nu am noutati....sunt in asteptare.

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iana eu toata sarcina am avut pete bejuli si luam cate 6 utrogestan pe zi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamarylis eu mi-am facut recent Tsh/ul pt ca am hipotiroidism si trebuie sa le fac periodic, acum il am sub 1 parca 0,79.Endocrinologul mi-a zis ca e perfecta valoarea asta( desi mie mi se pare acum prea mica) asa ca o sa incerc sa o mentin pina la urmatorul fiv (care sper sa fie prin toamna).Eu iau eutirox, doza destul de mare 125 mg. Eu zic ca la tine e foarte buna valoarea.Din proprie experienta iti spun ca eu am facut fiv cu tsh de 2 si ceva si am produs 8 respectiv 6 ovocite de calitate buna. Iar cu un tsh de peste 5 la ultimul fiv am produs 13 ovocite dar de slaba calitate. La tine e foarte bine, o sa ai productie buna o sa vezi.Sper din tot sufletul sa reusiti toate inaintea mea ca reusita voastra imi da aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Offf Iana, imi pare rau sa aud de pete, dar cat sunt pete nu e problema. Te pup si fii linistita, Doamne Doamne va avea grija de voi.

Mara fata. De mult nu am mai vb.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

VA MULTUMESC FETELOR,AZI NU AM AVUT NICI O PATA.
MAINE FAC DI NOU BHCG SI SPER CA TOTUL VA FI BINE.
EU IAU 7 UTROGESTAN SI UN PROGESTERON INJECTABIL O DATA PE SAPTAMANA.
PT. TOATE FETELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

iana va fi bine, incearca sa te odihnesti, sa nu te stresezi si sa nu te mai gindesti la lucruri rele.
blanche asa e, n-am mai vorbit de multa vreme. Dupa ultimul fiv n-am mai intrat o vreme pe forum, am incercat sa ma detasez de problema bebe si sa/mi traiesc viata asa cum e:fara copii. Trebuie sa recunosc ca a fost greu, am trecut iar prin faza aia pe care probabil multe dintre voi o cunosc atit de bine, cind nu mai poti sa vezi nici copii mici si nici femei gravide . Si culmea, parca atunci se inmultesc mai tare si gravidutele si bebelusii, toata lumea ramine gravida pe banda in jurul tau. Acum mi-a mai trecut, imi fac planuri de concediu si dupa, evident planuri pantru urmatorul fiv.Tu? In vara asta vei face fivul norocos? Trebuie sa fim curajoase si sa ne luam inima in dinti si sa continuam lupta oricit de greu ar fi

Mergi la inceput