Vitamine romanesti in Germania (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Neata la toata lumea!!
Cuscra,multam de cafea.va dorim o zi cu frumoasa cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata si de la mine
Noi de pregatim sa la plecam la oras, mai intai la biserica apoiprin magazine, caci astazi astazi este deschis in Aschaffenburg. Spre seara sper sa ajungem acasa.
O duminica insorita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna dimineata

Multumim de cafea . Eu nu prea am ce scrie , ieri am fost toata ziua acasa ( singura ), multe nu prea am facut , si azi tot ( singura ) si multe iar nu o sa fac .
Si aici magazinele sunt azi deschise , poate o sa ies un pic , vom vedea .
Sa aveti o zi frumoasa .Va

Monik 28+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi, cam tarziut si noi dar ne-am culcat dupa 1 azi noapte , multam de cafa,acu o savurez si io, Puiul si io vreau magazine,aici nu sunt deschise azi si ieri am trecut numai pe langa ele in fuga,dar tot mi-am luat 2 perechi de blugi elastici,dar vrea mai mult gura casca , ieri a fost cam rece in Köln,sau venea frigu de la Dom ,o cladire foarte impozanta,una din cele mai impozante vazute de mine de altfel,intreaba, ca ce mi-a mai dat furnicaturi a fost Acropolisul,ruinele de acolo,dar Domul nu am cunvinte,o cladire dantelata si sculptata,bineainteles ca arata mai bine pe din-afara ca pe din-auntru,ca toate bisericile catolice,dar foarte frumoasa,ca un eisberg sculptat,culoarea lui iti da fiori si statuetele parca menite sa tina spiritele rele departe de credinta.
Ioana si Gabi niste oameni jos palaria ,mai mie imi e cam teama de bucuresteni dar voi sunteti niste oameni super,Ioana o frumusica si dragutzica foc si Gabi un tip care le stie pe toate,din propria experienta ,ma bucur ca v-am cunoscut,imi place de voi si stabiliti un we sa veniti la noi.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

BEYYYYYYYYYYY, Claudelule , si pe mine nu ma inviti la tine ?
Promit ca o sa fiu cuminte !Si eu sint bucuresteanca , dar nu sint fioroasa !Stii , cum e ?, nu am nici un merit ca m-am nascut in Bucuresti!Puteam sa ma nasc in cel mai uitat de lume , sat , si daca vrei esti om , daca nu ....!
Deci romancute de pretutindeni(din Romanika!)sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

ClaudiaH eu nu imi mai amintesc exact conflictul, stiu ca am citit, eram noua pe forum abia il descoperisem. Asa am retinut eu...ma rog e poveste veche, nu mai conteaza...eu nu am nimic impotriva nimanui,daca as fi putut beneficia si eu de cursuri gratuite m-as fi bucurat dar daca nu s-a putut asta e, n-am nimic impotriva celor care au dreptul la ele.

Pt. ce examen te pregatesti?

Eu abia am inceput B2, nu sunt prea incantata, dar asta e...dupa ce-l termin pe asta sigur ma inscriu la o scoala privata.
Eu platesc 110 euro fiecare curs (100 de ore) fara nici o reducere, asta e pretul aici la VHS. Pana acum am platit 770 si as mai avea....n-am indraznit sa sar nici un nivel cu toate ca as fi putut dar am zis sa am o baza solida.
Acum la B2 e totusi mai bine ca sunt doar persoane care vor intr-adevar sa invete si nu trimise de la Arbeitsamt (astia nu platesc nimic). Pacat ca nu e proful asa cum mi l-as dori...

Claudia din Berlin povesteste-ne un pic si despre tine
Ne putem intanli mai pe la jumatatea drumului ca pana acolo as face cred 2 ore...eventual intr-un week-end.
Cati ani are bebe tau? Vladut are aproape 2 ani.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

ziua buna la fete

pai..nu prea stiu ce sa zic despre mine..ca sa nu sune a lauda..lol am glumit
anul asta implinesc 32 de primaveri, asa...am un baiat din prima casatorie de 11 anisori si un puiut mic,mic de tot care pe 28 face 2 lunisunt nascuta in Bucuresti si stau in berlin de 5 ani...e destul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

ce faceti dragelor?
va mai dau si eu o , astazi mi-as face una intravenos. m-am culcat la 2 noaptea, ca ne-am uitat la filme.
copilul dimineata s-a trezit, si-a scos sacul de dormit si s-a jucat o ora jumate singura. deci boierie curata, n-am ce zice.
am prestat un gulas de miel cu spanac si lipie, am mancat toti trei ca spartii. acum ma duc sa bag copilul la nani, ca la 2 avem besuch. a, aseara am facut si o prajitura, again rhabarberkuchen, ca asa si-a dorit neamtu' meu.
hai, m-am laudat destul ce gospodina am fost
va pup si va doresc o zi frumoasa! la noi vad ca a iesit soarele, sper sa convingem besuchul sa mergem la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Kaiuda sa-ti traiasca puii!
Daca ai un bebe asa mic presupun ca te deplasezi mai greu, sper totusi ca vom reusi sa ne intanlim. Nu prea sunt persoane din Berlin pe aici asa ca ma bucur mult ca ai aparut

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

da din pacate nu prea mai ies din cartier...sti cum e..papa la 2 ore si aia la biberon ca nu am avut piept, dar lasa ca vedem noi cum facem poate ne intalnim o data pe la alexplatz ca sa fie pe la mijloc

Mergi la inceput