SPA in Bucuresti
Matusa mea implineste duminica 50 de ani si vreau sa ii fac un cadou. La haine sau bijuterii nu ma bag pt ca are, asa ca m-am gandit la ii platesc o zi la un SPA, unde sa faca masaj, un tratament cosmetic, manichiura, pedichiura...Am vazut ceva oferte cautand pe internet dar preturile mi s-au parut foarte mari avand in vedere continutul pachetului oferit (sau poate nu mai sunt eu la curent cu preturile din Romania
). O alta solutie ar fi fost o cura de o zi la Institutul Ana Aslan, dar am auzit ca nu ar fi conditii foarte bune si ca personalul trateaza clientii prost, asteptand bine-cunoscutele spagi.
Imi poate recomanda cineva un asemenea centru, sau aveti experiente bune/rele la institutul Aslan? De retinut ca trebuie sa pot plati si face rezervarea on-line.
Danke
P.S. Am uitat sa precizez bugetul: cca. 300€.
Raspunsuri
Diablette spune:
incearca la sunshine club. au si site web, il scriu, nu stiu daca am voie, daca nu am voie sa-l stearga moderatorul www.sunshineclub.ro in mod normal suma de care ai amintit tu este mai mult decat suficienta. au si telefon 021-2326049
mai sunt multe locuri, dar pe acestia ii stiu ca sunt la 2 case de mine si sunt foarte OK
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miriluta Matusa mea implineste duminica 50 de ani si vreau sa ii fac un cadou. La haine sau bijuterii nu ma bag pt ca are, asa ca m-am gandit la ii platesc o zi la un SPA, unde sa faca masaj, un tratament cosmetic, manichiura, pedichiura...Am vazut ceva oferte cautand pe internet dar preturile mi s-au parut foarte mari avand in vedere continutul pachetului oferit (sau poate nu mai sunt eu la curent cu preturile din Romania Imi poate recomanda cineva un asemenea centru, sau aveti experiente bune/rele la institutul Aslan? De retinut ca trebuie sa pot plati si face rezervarea on-line. Danke P.S. Am uitat sa precizez bugetul: cca. 300€. Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
grati.ela spune:
la Ana Aslan sunt adevarati meseriasi. merita la banii astia sa-i platesti 10 zile la institutul mentionat de unde iese ca o gladiola.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Cinezee spune:
ca tot scriati de ana aslan cum este acolo , mi-as duce si eu bunica de 88 ani acolo o zi
Oare pot sa ii tin companie cumva , are o problema nu merge absolut nicaieri fara mine si mai rau nu iese din casa de loc de peste 4 ani
pana la
mai sunt cam 5 luni 
Diablette spune:
eu am fost la ana aslan la eforie si am fost incantata!! ce m-a uimit (pt. romania) a fost amabilitatea si disponibilitatea personalului. Erau foarte multi clienti in varsta si am vazut ca erau tratati foarte bine. Despre facilitati tratamente poti afla pe site-ul lor, cauta dupa ana aslan health spa
Carmen_M spune:
Doamne, ce usor vorbim de 300euro! 1250 lei pentru o zi de rasfat.
Ce-mi place!Oare sotul meu mi-ar face un astfel de cadou?
De Ana Aslan nu stiu, dar de Eden Spa sunt de acord ca este un mediu placut, cu o atmosfera calda.
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_M Doamne, ce usor vorbim de 300euro! 1250 lei pentru o zi de rasfat. Ce-mi place!Oare sotul meu mi-ar face un astfel de cadou? ![]() De Ana Aslan nu stiu, dar de Eden Spa sunt de acord ca este un mediu placut, cu o atmosfera calda. |
Carmen, si mie mi se pare mult 300€, insa vad ca astea sunt preturile in Ro. Aici, la centrul Nivea, o zi la SPA care include masaj pt tot corpul, consiliere si tratamente faciale si corporale puls un pachet cu produse Nivea costa sub 200€.
Cred ca o sa iau la Eden Spa - sunt singurii unde pot plati si rezerva on-line.