FIV ESUAT

FIV ESUAT | Autor: ivonnesting

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Sunt noua pe forum, dar citesc de ceva vreme .. Am avut o experienta FIV esuata cu o sapt in urma . As vrea sa va intreb daca nu cumva hidrosalpinxul afecteaza FIV-ul?..De fapt, nu ar trebui rezolvata problema cu trompa inainte de FIV?

INGRID

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Imi pare rau ca nu ai reusit.
Trompele nu au nici o legatura cu FIV-ul. Nu ai nevoie de trompe permeabile pt FIV, tocmai de aceea se recomanda si in cazul in care femeia nu mai are trompe sau nu sunt functionale.
Intra la "FIV" si citeste mai mult acolo. Fetele iti vor raspunde, daca ai intrebari.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Intr-adevar, trompele nu au legatura cu FIV, insa hidrosalpinxul, da.
Se pare ca inflamatia de la nivelul hidrosalpinxului secreta substante care omoara embrionul.

Imi pare rau de nereusita.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Imi pare rau de nereusita....hidrosalpinxul are mare legatura cu esuarea unui fiv...substanta este toxica si omoara embrionul...de aceea se recomanda rezolvarea hidrosalpinxului si pe urma fiv.

mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Imi pare rau pt nereusita!
Parerile referitoare la hidrosalpinx sunt impartite: unii medici considera ca trebuie efectuata salpingectomia numai daca lichidul poate fi vizualizat la ecografie transvaginala, iar altii considera ca salpingectomia trebuie efectuata in orice caz!
Din cate am citit, cel mai bine e sa scoti trompa cu hidrosalpinx, pt ca se poate ca lichidul sa produca modificari negative si la nivelul endometrului si deci sa afecteze implantarea embrionului.
Medicul ce ti-a spus referitor la hidrosalpinx?
uite niste link-uri aici

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

INGRID cu cine ai facut FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ivonne: intra la subiectul Hidrosalpinx. Suntem deja o mica "comunitate" acolo. Este tare pacatos acest diagnostic.
Pupici

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput