Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello, gagici!
va salut si eu de la distanta
distractie faina de 1 Mai!!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetele,hai sa vedeti ceva EXCEPTIONAL!!!!!Iata ce pot face oamenii si cum toti suntem,in adancul sufletului,de fapt...niste copii...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Noieeeeeee, va pup taifunelor

care mai aveti doo dejte de cofeee si pentru mandea?!

linsul cataloagelor imi apartine, ca ieri am primit doua relevee cat china si-a trebuit ieri sa bag la lins cataloage sa fac o oferta mare in regim de urgenta. azi am avut intalnirea, speram sa iasa o ciocolata mare. tare mare dau un brifcord daca iese pasenta si semnam contractul

magnolia? daaa, ii placea lui mamon tare mult si mereu ne-am dorit sa plantam una in curte. i-am gasit locul si sambata ma duc s-o iau si s-o pun.

Silva, se pune ca de un dus avem si noi si ne distram de numa' cand il tund si se face gramada zice, asta de la mine a picat?!

Ano esti iremediabila

ma duc sa sorb inca o cofee ca dimineata abia m-am ridicat din pat!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

hello again

Ana fain clipul... numai ca eu nu pot asculta sonorul ...
asa ... deci vazut dl Mariusache fara mustata, mumos, mama, mumos ... sa-ti traiasca
Noe multumim de urare, distractie placuta si tie
Dana hai ca dau io o cafea de pranz

bine ca ti-ai gasit buletinul ... las ca si io am fost odata zabauca rau si mi-am pierdut portofelul cu bani si acte in el ... noroc ca mi l-a gasit cineva si mi l-a inapoiat cu tot cu bani si acte ...

mai revin ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Geta,in clip e melodia "Do,re,mi..." din filmul "Cantecul muzicii",daca iti amintesti de el....cu Julie Andrews in rolul principal.

Multam' de apreciere!Nu e el frumos,dar e al meu si il "iumbesc" asa cum ii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Ziua buna mamici,
sper sa nu ma injure careva ca ma tot bag prin forumuri dar nu ma pot dezlipi de voi, de micul inger licurici....Sunt la birou si plang continuu....as vrea sa spun o multime de cuvinte...dar am senzatia ca ies numai tampenii.
Si eu sunt mamica unei fetite de 4 ani si 5 luni....
Sunt din Piatra dar vreau sa fiu macar cu sufletul in Timisoara.
Cu prietenie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Ziua buna!

Mariaa, bafta multa, sper sa semnati contractul. Si nu zic asta doar ca sa dai brifcoru`, desi recunosc ca abia astept sa te "prind" la un cico, brifcor, orice licoare, da` sa te prind.

fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ce brifcord, ce sucuri...
fost la dintar, dat jos lucrarea si bagat toate alea pe canal. schimbam doi dinti din lucrare de musai si o masea de langa care s-a rupt nush cand si de la aia venea problema mare.
nu zic cum doare acuma, ca-mi venea sa musc din volan in drum spre casa.
daca ma vedeti online la noapte asta-i motivu ptiu, ptiu sa nu cobesc
tzucuri multiple la tot boboru.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, sa fie bine ca vreau si io brifcor? ai pile la aprozar?
apropo de brifcor, va mai aduceti aminte de aprozaru ala din centru? a fost top-shop acu nu stiu ce e, avea brifcor si inghetata polar
sa treaca durerea

va pupez pe toate, is in zona care nu aveti somn

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata ....
sar eu prima cu cafeaua

Dana vezi sa n-o bei pe toata, sa mai ajunga si la altii
cum stai cu munca? mai poti?
Silvana mi-ai amintit de inghetata polar ... ... mama, ce-mi mai placea ....
Mariaa ai dormit azi-noapte? nasol cu dintii, si eu am umblat vreo 2 luni la dentist pana mi-am rezolvat toate problemele, nu mari, da' multe

pe toate, sa aveti o zi buna

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput