Lapte de mama impotriva cancerului
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker conchita, pe linkul pus de mine apar vreo douaj' de studii, nu doar ala despre copiii Navajo Al doilea citat dat de tine este de pilda dintr-un studiu al unor japonezi, unde scrie clar: The incidence of H. influenzae in breast-fed infants, mixed-fed infants and formula-fed infants was 0, 0 and 7.0% respectively. CONCLUSION: The results suggest that the colonization of H. influenzae in the throat was inhibited by the presence of breast milk. Linkul este de pe pubmed (A service of the US National Library of Medicine!): http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10365578 Cert este ca laptele de mama protejeaza impotriva Haemophilus Influenzae B si de asemenea impotriva multor tipuri de infectii, otite, boli respiratorii, diaree, bronsita etc. Deci mi se pare o incercare inteligenta ce a facut fata din articol cu tatal ei, dandu-i sa bea din laptele ei. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David |
Iar le ametesti. Inhibitia colonizarii, inseamna numai ca bacteriei ii vine mai greu sa se reproduca in masa cind laptele matern e prezent, dar bacteria nu e distrusa, si nici n-ar avea cum. Cum laptele matern nu sta permanent in git, epidemiile de Hib au fost posibile si cind copiii erau alaptati exclusiv.
Laptele matern nu protejeaza impotriva Hib are numai actiune protectiva. Ca si nefumatul sau faptul ca n-ai soricei in casa.
MissParker spune:
citat din mesajul lui Andrada Laptele matern nu protejeaza impotriva Hib are numai actiune protectiva. |
Ceva care are actiune protectiva se cheama ca protejeaza. Sau poate nu mai stapanesc eu bine limba romana
Hai s-o lasam balta
XIO spune:
Depinde de organism, ca sunt destui copii alaptati la san care au facut infectiile respective.
Laptele matern scade sansa, nu o elimina.
Vorba Andradei , e ca si fumatul: daca esti fumator ai un risc crescut sa faci cancer pulmonar, dar poti la fel de bine sa nu faci , totul e in functie de organism.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
motanik spune:
In Uk exista mamici care vand lapte productie proprie. O prietena mi-a adus la cunostinta acum cateva luni ca la ea la job o proaspata mamica primise o oferta de a-si vinde laptele unui bolnav de leucemie.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
aidaciolac spune:
mmmmh , am inteles! Dar e ok sa cumpar pentru un sugar lapte de la alta mama? ... asta pt ca stiu ca productia proprie a fost f slaba ... desi ar fi fost unde ...
Aida ... 18+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
dodo spune:
citat din mesajul lui MissParker Cert este ca laptele de mama protejeaza impotriva Haemophilus Influenzae B si de asemenea impotriva multor tipuri de infectii, otite, boli respiratorii, diaree, bronsita etc. Deci mi se pare o incercare inteligenta ce a facut fata din articol cu tatal ei, dandu-i sa bea din laptele ei. |
Imi pare rau, dar certitudinea ta, nu inseamna ca se aplica obligatoriu tuturor copiilor...ceea ce copilului tau se aplica se prea poate ca la altul sa nu aibe nici un efect, depinde de organism. In cazul de fata, se poate ca laptele fetei sa faca bine datorita gradului de rudenie, poate daca ar fi baut lapte de la alta mamica, efectul sa fie zero.
Pot spune cu certitudine ca laptele de mama este de preferat in alimentatia bebeilor, insa nu de neinlocuit in cresterea si dezvoltarea lor generala, inclusiv a dezvoltarii imunitatii, oricite linkuri vei aduce tu ca suport, eu ramin la parerea mea. De asemenea, vaccinarile facute la momentul potrivit, un regim de viata echilibrat sint factori importanti in capacitatea corpului uman in lupta cu agentii patogeni, fie ca sint virusi ori bacterii ori alte lighioane.
Editez ca sa spun ca nu orice vaccin (de ex. cele pt. flu, care sint puse la dispozitia generala an de an, la inceputul sezonului rece) trebuie facut, ma refer la cele din schema de vaccinare a fiecarei tari, care sint recomandate a fi facute, nu te obliga nimeni nici aici sa le faci copilului, insa pt. a refuza vaccinarea, tu, ca parinte, trebuie sa vii cu argumente valabile atunci cind refuzi in scris vaccinarea copilului, daca nu sint motive medicale ce impiedica vaccinarea.
Ereditatea joaca si ea un rol important in cazul aparitiei cancerului, insa nu e obligatoriu ca, daca ai o ruda de gr.1 depistata cu cancer, sa faci si tu cancer. Laptele fetei contine cu certitudine material genetic apropiat de cel al tatalui, insa el e doar pe post de intaritor, ce-i drept mai eficace tocmai materialului genetic continut, nu este leacul miraculos in lupta impotriva cancerului, sa nu ne imbatam cu apa rece...
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dodo
Imi pare rau, dar certitudinea ta, nu inseamna ca se aplica obligatoriu tuturor copiilor...ceea ce copilului tau se aplica se prea poate ca la altul sa nu aibe nici un efect, depinde de organism. In cazul de fata, se poate ca laptele fetei sa faca bine datorita gradului de rudenie, poate daca ar fi baut lapte de la alta mamica, efectul sa fie zero. Pot spune cu certitudine ca laptele de mama este de preferat in alimentatia bebeilor, insa nu de neinlocuit in cresterea si dezvoltarea lor generala, inclusiv a dezvoltarii imunitatii, oricite linkuri vei aduce tu ca suport, eu ramin la parerea mea. De asemenea, vaccinarile facute la momentul potrivit, un regim de viata echilibrat sint factori importanti in capacitatea corpului uman in lupta cu agentii patogeni, fie ca sint virusi ori bacterii ori alte lighioane. |
dodo
Dana
giasurdu spune:
dragele mele, are vreuna dintre voi pregatire medicala? de fapt, daca ati avea poate nu ati mai inghiti asa usor toate aceste "studii"; va recomand sa cautati si sa cititi "vaccinarea: eroarea medicala a secolului" a dr. louis de brouwer si apoi mai discutam despre vaccinare in general; ca fapt divers, cel de-al doilea baietel al meu, luca darius care a implinit 5 luni acum cateva zile, NU va fi vaccinat
desprecopii spune:
gia - dar tu ai pregatire medicala?
Dupa parerea mea, toate mamele care nu isi vaccineaza copilul sunt libere sa o faca - dar cele care duc campanie antivaccinare in mod public ar trebui prezentate politiei si justitiei. Sa le explice celor de acolo in ce calitate si pe baza caror documente s-au hotarat sa se joace cu sanatatea po****tiei. Poate asa am scapa de tot felul de dervise care si-au construit cultura medicala la rubrica 'stiati ca?' a unui ziar de barfe.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui giasurdu dragele mele, are vreuna dintre voi pregatire medicala? de fapt, daca ati avea poate nu ati mai inghiti asa usor toate aceste "studii"; va recomand sa cautati si sa cititi "vaccinarea: eroarea medicala a secolului" a dr. louis de brouwer si apoi mai discutam despre vaccinare in general; ca fapt divers, cel de-al doilea baietel al meu, luca darius care a implinit 5 luni acum cateva zile, NU va fi vaccinat |
Nu se poate... ... iar am ajuns la pro / contra vaccinuri
Fara pregatire medicala, nu poti sa nu observi ca în vremea când nu existau vaccinuri, iar cvasitotalitatea copiilor erau alaptati la sân (daca nu de mame, atunci de doici), foarte multi prunci erau secerati de epidemii galopante si cumplite :(
De când cu vaccinarile obligatorii contra variolei, difteriei, poliomielitei etc. etc., chiar orb sa fii si tot nu poti sa nu admiti ca boblile cu pricina au devenit tot mai rare, nu mai provoaca epidemii.
Si-atunci, cât de obstinata si chiar rau-intentionata sa fiu sa nu fac o conexiune între vaccinurile respective si diminuarea dramatica a unor îmbolnaviri grave?
EDIT
PS: Who the f**k is Mister Louis de Brouwer?
tizul lui Louis Pasteur s-ar rasuci in groapa daca ar vedea ce neica-nimeni îi demoleaza lui o munca stralucita, admirabila, nobila...