metastaze osoase multiple partea V
MESAJ CATRE GENERATILE VIITOARE
15 APRILIE 2009 PARTEA a CINCEA ARAD ROMANIA
Va scriu din nou spunid-va ca si eu acum in acest moment primesc un mesaj de sus din ceruri adresat tuturor credinciosilor din lume indiferent carei religii apartin. Si acest mesaj spune: IUBITIL pe HRISTOS si rugati-l sa va ierte pacatele voastre pentru a ajunge in Imparatia LUI. Vorbind despre mine v a spun ca sint de religie ortodoxa, sotia mea este catolica iar voi poate imbratisati alte religii,dar sint convins ca toti simtim ca ISUS este singurul si unicul DUMNEZEU a tuturor fiintelor care au fost si vor fii. Am sa va spun despre mine ca m –am nascut in sfinta noapte de INVIERE a domnului nostru ISUS HRISTOS in anul de gratie 1950 , pe mama o chema MARIA iar pe tatal meu IOAN. De aceia cred si simt ca sint ocrotit de Domnul NOSTRU ISUS si de bunii mei parinti care ma privesc si ma ocrotesc din ceruri. Am sa va scriu mai multe despre viata mea particulara pentruca si aceasta este o forma de vindecare sufletesca si trupeasca , deoarece eu omul stiu , ca cei pe care nu o sa-i vad niciodata citindu-ma vor fi vesnic alaturi de mine cu sufletul si cu gindul. Incercati si voi sa va scrieti amintirile voastre chiar daca nu toate sint placute si o sa vedeti ca ve-ti primii o putere de nebanuit in raport cu situatia critica in care va aflati. Va scriu sa ved eti ca pe parcursul vietii am avut parte de multe grozavii, cum numesc eu intimplarile chinuitoare dar le-am invins pe toate pina acum. Anii copilariei au fost frumosi cu toata saracia datorata haosului existent dupa al doile razboi mondial. Tata a lucrat la CFR ca lacatus de revizie iar mama foarte putina vreme functionara la ARAD. Bunica si mama locuiau in aceiasi curte cu tatal viitoarei mele sotii SILVIA asa ca pot spune ca am copilarit cu sotia mea chiar daca este cu sase ani mai tinara ca mine. Zic ca am copilarit impreuna deoarece veneam la ARAD in vacante an de an, parintii mei dupa ce s-au casatorit s-au mutat la tara la ILIA in Jud. HUNEDOARA unde locuia tatal meu. Am fost cinci frati(patru baieti si o fetita) dar doi au murit foarte devreme , eu nu o mai tin minte decit pe surioara mai mica STELUTA privind fotografia de la inmormintare. Astazi cind scriu am ramas trei frati toti casatoriti si cu copii. Fratele mai mare IOAN ( NELU) are doua fete pe CARMEN si pe ADINA, este casatorit cu MARIA si locuieste in orasul GIURGIU de o viata. CARMEN este casatorita cu DANII(nepotul care transmite mesajele mele pe Internet) si impreuna au un baietel dragalas si inteligent ROBERT(sapte ani) pentru care sint cel mai bun unchi din lume daca sint ascultator. Daca il supar ma pedepseste verbal iar eu ma bucur pentruca il iubesc foarte mult si pentruca mereu imi aduce aminte de fiul meu MARIUS cind era mic. ADINA este fica mai mica a fratelui meu NELU pe care o iubesc la fel de mult ca pe fiul meu acum cind este mare, o intilnesc la fel de rar, pentruca lucreaza tot departe printre straini in SPANIA. Fratele mai mic VIRGIL este casatorit a doua oara si cu toate ca sotia lui este nevazatoare sint fericiti impreuna deoarece au o fetita sanatosa si frumoasa pe micuta DENIZA care le lumineaza viata in orasul DEVA unde locuiesc. Eu GELU sint fratele mijlociu cu cele mai multe probleme incurcate si grave dobindite inca din copilarie. MAMA a murit in bratele mele cind aveam doar 14 ani, tatal meu fiind la servici, fratele meu NELU la scoala la ORADEA, iar fratele mai mic VIRGIL avea doar opt ani si nu prea intelegea. Mama plingea si ma stringea tare de mina nu voia sa moara sa ne lase singuri asa devreme iar eu nu puteam sa o ajut decit vorbindu-i si promitindu-i sa fac toate lucrurile bune pe care ni le-a daruit cu mintea prin educatia de zi cu zi. Cred ca in clipa in care a inchis ochii am inteles sensul vietii de parca asi fi avut mai mult de o suta de ani. Am devenit mult prea matur am inteles ca trebuie sa lupt ca sa exist am inteles ca viata e prea scurta si cu adevarat trebuie sa dai cei mai bun din tine tuturora care sint mai neajutorati ca tine. Dupa moartea mamei toate indatoririle casnice mi-au revenit si a fost foarte greu fiind si in primul an de liceu, avindu-l si pe fratele mai mic in supraveghere si educatie. Tata nu sa mai casatorit si mai mult decit atit nu a adus niciodata nici o femeie acasa. A fost foarte dur cu mine incepuse sa bea mult ajunsese-m sa-l urasc dar apoi sa inbolnavit am inceput sa-l inteleg si chiar sa-l pretuiesc pentruca ma pregatea pentru viata din societatea murdara in care traiam fara voia lui sau a mea. A murit de cancer la git (tot din cauza tigarilor) nu inainte de a participa la casatoria atit a fratelui mai mare Nelu (casatoria civila) cit si la nunta mea. La inmormintarea lui cit si la inmormintarea mamei au fost prezenti toti prietenii , neamurile si noi toti cei trei frati. Asa cum am mai spus dupa pierderea mamei a fost foarte greu dar anii au trecut cu bune si rele si am absolvit si clasa a doisprezecea. Citeva luni de zile am lucrat la termocentrala de la MINTIA apoi am plecat in armata. In toti acei ani zbuciumati ai copilariei si tineretii nu am pierdut legatura cu SILVIA viitoarea mea sotie. In fiecare vacanta sau mai tirziu de cite ori aveam ocazia veneam la ARAD si ne intilneam in vechea curte unde mai locuia sora mamei matusa MARTA (LENUTA ) cu bunul unchi NICOLAIE . Cu SILVIUTA corespondam cind faceam stagiul militar in mod atit de placut incit cred ca ne-am indragostit datorita gindurilor asternute pe hirtie. In anul 1970 cind faceam armata, au venit inundatile cele mai mari care au fost vreodata in ROMANIA care au luat si casa noastra parinteasca cu toata agoniseala de o viata a parintilor nostri. O vreme am stat cu tata si cu VIRGIL in cort american pentru sinistrati dar eu am plecat repede la Sc Teh Postliceala de Radio si TV unde am reusit la admitere cu bursa de merit spre norocul meu altfel ar fi trebuit sa renunt. Tata a vindut butelia de aragaz primita de la sinistrati ca sa am bani de tren si asa am juns la BRAILA unde am invatat trei ani si am lucrat si ca hamal in port in acelasi timp ca sa ma intretin . Corespondenta permanenta cu SILVIUTA m-a ajutat foarte mult psihologic ca nu prea primeam scrisori iar ajutor material si mai putin . ANII au trecut am venit acasa la ILIA unde ai mei locuiau intr-un bloc de sinistrati si am primit repartitie in zona mai precis mi-au dat doua ateliere de Radio -TV in doua comune indepartate unde nu prea exista aparatura elecronica si cistigam mizerabil. Tata,mama lui SILVIUTA si unchiul NICOLAIE cu SILVIUTA au venit sa ma vada si sigur mi-au spus ca vor venii vremuri mai bune meseria aceasta fiind de viitor si dupa cum se vede nu au gresit. Au fost aproape doi ani foarte frumosi ne intilneam des la ARAD si relatia intre mine si SILVIUTA devenea tot mai strinsa si tata lui SILVIUTA era foarte fericit deoarece ma iubea ca pe fiul lui. In aceasta perioada sa inbolnavit tata de cancer la git dar si mai grav a fost cind am primit telegrama ce ma anunta ca tatal lui Silviuta a facut infarct si a murit la virsta de numai 47 de ani. Din acea clipa viata tuturor celor dragi sa schimbat. Tata LOAICI (LUDOVIC),tata Silviutei era un model de conduita ireprosabila pentru toti din jurul lui si disparitia lui a lasat un gol imens in sufletul si mintea tuturor care l-au cunoscut. A murit fara sa se poata bucura de casatoria mea cu fica lui SILVIA care imi sta alaturi cu atita dragoste de 32 de ani si fara sa- si cunoasca pe nepotul MARIUS care ia mostenit o parte din caracter si din blindetea sufleteasca. Din pacate la inceput dupa casatoria mea cu SILVIUTA am avut inaintea lui MARIUS pe fetita noasra scumpa si atit de frumosa ca DUMNEZEU a chemat-o la EL la numai trei luni si transformat-o in ingeras. Anul acela de care nu vreau sa-mi mai amitesc a plecat in ceruri si tatal meu si bunica din partea sotiei. Da prieteni, in citeva luni in acel an am pierdut primul copil apoi pe cel ce mi-a dat viata si bunica care ma iubea si sigur am strigat :DE CE DOAMNE. Nu am primit raspuns dar nici nu mi-am pierdut CREDINTA si nici SPERANTA. Acum il am pe MARIUS care sigur va avea un viitor mai bun iar copii lui vor traii intr-o societate mai civilizata si mai dreapta. Iata am inceput iarasi sa visez la lucruri minunate ce vor sa se intimple si am uitat ca acuma seara trebuie sa iau 2 tablete de LIV 52 si o tableta de Qenzima Q 10. Am mai cumparat inca o sticla de NONI dar iau numai dimineata pe stomacul gol 30 de mg. Deasemenea am uitat sa scriu ca pe data de 8 APRILIE 2009 am facut a patra tura cu citostaticul PAMIDRONAT TORREX si ca FOSFATAZA ALCALINA a scazut la 284 U/L celelalte analize fiind la limita. Am aratat Dr Szekely cit de mult sa erodat osul in zona craniului si dinsul a zis ca nu este asa de periculos si vedeti tot scriind am uitat ca sint diagnosticat cu cancer vezical operat gadul 4 cu metastaze osoase multiple. Acum cind inchei si acest mesaj sintem cu totii in a doua zi de PASTI si eu va spun HRISTOS A INVIAT in numele meu si a familiei mele dorindu-va din nou tot binele din lume. GELU.
Raspunsuri
Deus spune:
Adevarat...
Doamne, iti doresc multa sanatate si fericire
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg