sotul meu "nu poate"
Incerc sa gasesc o rezolvare, simt nevoia sa vorbesc cu cineva. Problema mea este legata de sotul meu.Suntem casatoriti de 3 ani. Recunosc ca atunci cand m-am hotarat , eram sub influenta unei dezamagiri in dragoste si a decesului tatalui meu, si nu mi-a pasat decat sa pot sa fug, sa schimb ceva in viata mea, aveam nevoie mai mult de schimbare si prea putin imi pasa in momentele acelea de unde avea sa vina. S-a intamplat sa il cunosc, sa vrea sa ne casatorim si am facut-o fara sa tin cont de nimic.
Fugeam din Romania in Italia departe de durerea provocata de decesul tatalui si de dezamagirea proaspata, aveam un sot tanar si frumos, cu o afacere prospera.
Pe moment eram multumita.Totul a inceput, cand mi-am dat seama ca sotul meu are probleme de erectie.Cu alte cuvinte, au trecut 3 ani si noi nu am facut nimic. Situatia este atat de apasatoare incat am inceput in ultimul timp sa invat sa nu mai imi pese .Nu mai exista intre noi nici un fel de atingere, nu ne sarutam, nu mai dormim in acelasi pat, nu mai incercam nimic. Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Tin sa precizez ca nu sunt noua pe acest forum, cu toate ca acest id este nou.
Raspunsuri
NicoletaB spune:
e cam naspa situatia
zau ca nu sunt in masura si nici ca stiu ce as face in locul tau
la medic a fost?
maru spune:
luccio, mergeti la un consilier matrimonial. Sa decida daca e vorba de un blocaj psihologic sau de o problema medicala. Apoi mergeti la medic, adica el sa mearga. Sunt atatea tratamente disponibile, nu e mare bai...
luccio_d spune:
Maru, consiliere psihologica am avut pt un an, dar am renuntat dupa ce psihologul ii facea complimente (era o ea).
Voi incerca sa ii prenotez o vizita la androlog, cu toate ca sunt obosita sa mai traiesc aceasta relatie.
Diablette spune:
luccio, n-as vrea sa fiu in locul tau. Daca de 3 ani sunteti casatoriti si tot de 3 ani nu intretineti relatii..... e o mare problema. Sa inteleg ca nu ati avut relatii sexuale niciodata sau au fost la inceput si dupa o perioada gata? Da mai multe detalii, din ce ai spus tu pana in acest moment se pot trage mai multe concluzii: fie are o alta orientare sexuala, fie are alte relatii, fie are cu adevarat probleme.
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
ellinia spune:
Da, cam aiurea... ar putea fi un blocaj psihologic, asa cum zicea cineva mai sus, mai ales daca sotul tau e tanar si sanatos. Daca tie iti este greu, ma gandesc cum e pentru el! El accepta pur si simplu situatia? Imi e greu sa cred asa ceva, mai ales ca stim cat sunt de orgoliosi barbatii. Sau poate ca tu vrei sa iesi cu tot dinadinsul din casnicia asta si iti este usor (nu mi-o lua in nume de rau) sa spui"nu mai poate, gata, eu sunt tanara, vreau sa am o viata normala". Chiar tu ai spus ca "ai obosit" sau ca vrei sa-i faci programare din nou la doctor. In locul lui as merge la toti doctorii posibili, as face consiliere psihologica, as cauta un raspuns.
luccio_d spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Suntem casatoriti de 3 ani si 5 luni mai exact, nu am avut niciodata relatii sexuale (cu toate ca am incercat au esuat lamentabil), la inceput aveam rabdare , am crezut ca am eu probleme, ca poate nu il atrag dar nimic.
Suntem doi straini care muncesc impreuna, care dorm impreuna dar care nu se ditreaza impreuna , care nu fac planuri de viitor.
Nu stiu daca il mai iubesc, nu stiu daca l-am iubit candva.
Nu imi inchipuiam ca pot sta cu un barbat fara a face sex, se pare ca m-am inselat.
Nu am incercat sa facem nimic pt a salva aceasta relatie, am lasat-o sa moara...
Mindy spune:
Luccio, se vede clar ca nu il mai iubesti. Se vede ca nu mai ai resurse sa mai faci ceva. Boala lunga - moarte sigura.
Probabil la inceput credeai ca il iubesti, la momentul ala aveai nevoie de cineva, nimic de condamnat.
Frustrarea va creste, probabil o sa iti doresti curand un copil si nu vei avea 'cu cine'.
Ati lasat-o sa moara, a murit. O mai poti lungi mult asa? dar el ce face, ii pasa de tine? stie ca esti al naibii de nefericita?
Ai grija de tine!
lisaelisa spune:
Inainte de a renunta, mergi cu el la doctori.
El ce spune despre aceasta situatie ? Il afecteaza in vre-un fel ?
luccio_d spune:
El se complace in aceasta situatie, chiar azi il intrebam de ce nu merge la medic , raspunsul lui??? tu esti medicul meu...
Nu mai inteleg nimic, as vrea sa am puterea de a renunta dar nu este atat de usor, imi pasa de el de ce va face fara mine.Dar nu pot renunta la viata mea pentru ai face lui viata mai usoara.
Lui ii place sa fie casatorit doar asa de "ochii lumii" in societate suntem un cuplu normal, fara probleme dar numai eu stiu cate nopti am adormit plangand....
Nu are nici o relatie paralela pentru ca suntem impreuna 24/24 h, singura lui stisfactie sexuala banuiesc ca este masturbarea.
Este un om visator sau mai bine zis cu capul in nori, credeti ca la 35 de ani eu trebuie sa ii fac baie??? este un copil rasfatat care a uitat sa creasca.
maru spune:
niciodata in aproape 4 ani e un mare semn de intrebare, urias, cat China. Esti sigura ca nu e gay? Ca una e sa nu poata, si una e sa nu aiba dorinta!
Asa ca...viata e scurta, traieste-o cat poti!