ce vizitam in Bucovina
Raspunsuri - Pagina 2
ioana spune:
Helen, iti multumesc! Daca ai noutati, eu sunt interesata in continuare.
Numai bine,
Ioana.
bursucelu spune:
uau...fetelor va iubesc pe toate pentru raspunsuri,Helen multumesc mult si cu siguranta am sa va scriu cum a fost.O sa fie mai greu ca iau si pitica cu mine (1an jumate)si sa vedem cum ne descurcam cu plimbarile si cu mesele.Anul trecut am vizitat Maramuresul si a fost superb dar Daria avea 6 luni...dormea .papa,si era foarte interesata de excursiile noastre.pensiunea in care o sa stam se numeste Inima Bucovinei...daca careva din voi a-ti fost cazate acolo va rog sa-mi spuneti impresiile voastre/
claujro spune:
Inima Bucovinei nu e in Gura Humorului ci in Frasin, un sat de langa, e ceva de mers pana in oras. Sper ca aveti masina.
Mara si Matei
bursucelu spune:
Da Clau am uitat sa scriu ca am schimbat in ultimul moment pensiunea.Acolo vor sa mearga prieteni nostri si ne-au convins si pe noi(ieri am primit confirmarea de cazare),si am uitat sa rectific in mesaj locul unde mergem.Da avem masina ,dar te rog daca ai stat la pensiune sa-mi spui si mie cateva impresi. Multumesc.
Marilen spune:
Despre "Popasul Bucovina" ce stiti? Mi s-au parut cam mari preturile la cazare...
Noi vrem sa ajungem la vara in Bucovina si Maramures si strang informatii deocamdata.
bursucelu spune:
Buna fetele m-am intors din Bucovina si nu v-am mai scris din lipsa mareeee de timp,dar am vazut cat de nerabdatoare este helen si mi-am gasit timp.Am stat3 zile in superba Bucovina mai exact la Frasin unde an stat la o pensiune superba cu multttt loc de joaca,leagane,topogane,groapa de nisip si fff multe jucarii.Fetita mea a fost incantata si fericita ca are unde alerga si se juca.Prima zi am vizitat Cetatea de scaun din Suceava si manastirea Dragomirna care este superba,apoi ne-am intors la pensiune (eram f obositi dupa drumul din Bucuresti).A doua zi am vizitat manastirile Arbore,Sucevita,Voronet,Putna,mina de la Cacica.Ultima zi am stat la pensiune,ne-am plimbat prin padure intr-un cuvant ne-am odihnit pentru drumul de a doua zi spre Bucuresti.Atat pot sa va spun mergeti sa vedeti Bucovina,este frumoasa o sa o iubesti si o sa-ti intre in suflet pentru totdeauna....iar oameni sunt calzi,calmi si cu mult bun simt (helen).Eu vreau sa mai merg in august o saptamana .