Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cristy, parca te vad cum stai sa plesnesti. Mi se intampla si mie, cand sunt cu sotul. Ne antrenam unul pe altul De cand a plecat el n-am mai experimentat "burta la bec", dar intr-o luna si ceva vine si... n-am cum sa ratez. Si eu ii dau inainte cu naturistele, extracte (3), acid folic, evening primerose, si acum in perioada ciclului 10 zile iau si Ca + D3 si vitamina A+D2 parca asa, sau invers D-urile.... A, si polen 1 lingurita dimineata, plus niste ceaiuri. E ultima luna de extract apoi fac pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

buna fetele!
am urgenta nevoie de-o informatie: a facut vreuna dintre voi tratament pentru endometrioza cu schema gratuita recomandata de dr Tutunaru? sau stiti ceva despre acest tratament gratuit? eu ar trebui sa ma apuc,dar nu stiu ce sa fac, vreau mai multe informatii de la fetele care au trecut prin asta, am inteles ca au fost mai multe loturi de fete ce s-au inscris pentru acest tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello
ce fac fetele ?
criss....homeopatul zicea ca vezi doamne tb sa faca control peste tot ca asa se face , eu daca nu stiam iti dai seama ca pt mom l-am crezut ca asa o fii , insa nu l-am lasat sa vada decat '' burtica mea '' cand mi-a facut ecografia la stomacel . Stiu ca nu este bine sa iau multe medicamente , de aceea am ceva timp de cand nu am mai luat decat trat pt stomac / bila . Tratamentul acesta tb sa il urmez minim 3 luni de zile , doar in felul acesta + regim reusesc sa tratez gastrita si sa stimulez bila sa functioneze . Dar din pacate am avut zile cand nu am avut medicamente , sau a lipsit unul din ele , ex si acum , sau bineinteles nu am tinut regim .
Ma bucur ca esti ok ....cam 6 zile m-au tinut si pe mine rusii ..... iar ovulatia zic eu am avut-o in ziua 11-12 .
SI eu ma gandeam sa mergem la SOVATA , si chiar mi-as dorii f tare sa pot ajunge , chiar am sa caut pe internet oferte , dar ai idee cum se procedeaza cu biletele pt tratament ? PE mine nu ma mai atrage sa merg la mare la noi ....m-am saturat de tarani , fitze si figuri si conditii proaste . Mai bine strangi un ban si pleci undeva in SPania , Grecia , Turcia , Bulgaria .
Sper ca n-ai facut poc aseara .....glumesc !

Ana_alexia .....iti doresc ca luna viitoare sa fie cu noroc si cu 2 liniutze .
Bea , Alina , Luci , Magditza , Mada, Ralu, Xdidi ...si restul ....pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Magdita felicitari pentru fini, sa va traiasca si sunt convinsa ca vei fi o nasica superba! Am vazut si eu pozele tale si esti sperba, iar nepotelul are niste ochi minunati si cu siguranta va topi multe inimi de fetite!
AditaC am murit de ras cand am citit patania ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gata! Am scapat de un mic stres. Mi-am facut TSH, T3 si T4 si sunt foarte frumoase se incadreaza perfect in limite. De fapt cum spuneam si in alta parte. Ma bucur, dar iata cum ajung din nou la infertilitate din cauze necunoscute... Adica nu stii ce sa tratezi. Dar n-are nimic, bine ca-s bune, ca am auzit o gramada de povesi si cu tiroida asta... Maine merg sa ma programez la laparo.
Aditza, noi ne-am luat deja bilete pt Grecia de la 1 august. Nu-i stralucit pt mine, ca pe 3, 4 ar trebui sa-mi vina rusii, dar asta e. N-am fost atenta si in plus ne-a intarziat unul dintre prietenii cu care mergem. Ca altfel luam mai devreme ceva.
Pup fetele!

Mergi la inceput

neatza .....
ce fac fetele ? din ce in ce mai pustiu topikul nostru ....sa nu ne parasiti fetelor
ioana .. ma bucur ca am reusit sa va amuz , imi cer scuze pt felul in care am relatat intamplarile
alina ....ma bucur pt voi , oricum meritati din plin o vacanta , nu ?
ma bucur ca analizele sunt ok si eu tb sa merg sa mi le fac , plus eco la sani , eco trans , analize sange , etc in total imi tb cam 1000 ron si mom nu dispun de ei . Imi bate nunta la usa si eu nu mi-am luat rochitza , nici sotului costum , tb sa ma hot ce model de lumanari si buchete sa fac .....si asa mai departe . Nu avem bani stransi , va tb sa ma imprumut la mama . Ne revenim noi ....
Stiti cumva mag dragutze cu rochii de ocazie ?
In rest sunt ok ...mai ma doare un pikulet un ovar , cand si cand si nu sunt cumnite am mancat lucruri interzise pt stomacel si bila dar si pt endo . Ma refer la prajeli , fainoase , pizza , salata beuf , carnitza , oua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norastancana spune:

Buna ziua,
Sunt nou ape aici dar nevoia si intrebarile fara raspuns m-au facut sa va cer parerea. Am 31 ani si cam de un an de zile incerc fara succes sa raman insarcinata. Am un chist pe ovarul drept "de natura endometriazica, avascular cu contur propiu fin" cu dimensiuni intre aprox 6 cm. Am incercat cu tratament dar se pare ca nimic. Dupa ciclu este cam de 4 cm si in timpul lui cam de 6 cm. M-au programat la operatie laparoscopica pe care am primit-o cu zambetul pe buze deoarece imi doresc cat mai repede un bebe. Ovarul stang pare in regula la eco. Ce m-a facut sa-mi cam pierd entuziasmul si sa mor de frica este analiza CA 125 care mi-a fost prescrisa in setul de analize pregatitoare operatiei. Valoarea ei este de 55.64. Doctorii imi spun sa stau linistita ca nu7 este cancer insa este greu sa fie in pielea mea. Am citit ca acest chist, faptul ca am facut analiza in prima zi a ciclului ar putea influienta acest rezultat. Voi ce credeti? Pana acum imi doream doar un bebe iar acum imi doresc doar sa traiesc multi ani si sa fiu sanatoasa.
Credeti ca la multele ecografii si normale si cu sonda, la medici diferiti ar fi observat careva daca era pericol de cancer ovarian? Antecedente genetice nu am in familie plus ca in rest analizele au fost f f bune dupa cum mi-a spus doctorul de familie.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete dragi
Adita... m-ai lasat masca cu homeopatul tau, daca mai vrei o experienta dar nu neplacuta iti recomand homeopata Vadutiu din Bucuresti , inainte sa raman am urmat tratamentul ei 3 luni, nu stiu daca e doar o coincidenta dar....merita incercat orice.Sa va fie de bine cu nashitul, sa va bucurati de fini, sa o faceti din tot sufletul se intorc multe inapoi, banii ii face-ti voi.
Ioana.. nanuta frumoasa, ti-a stat bine tare, Doamne ajuta sa se lipeasca auci eu am uitat sa-ti spun LA MULTI ANI sa fii iubita, fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca
Magditule.. sa iti traiasca finii sa va bucurati de iei
Lushic... multi la fete

Fete dragi sa nu incetati sa sperati ca intr-o buna zi veti fi mamici, bebe vine atunci cand te astepti mai putin, relax este cuvantul de ordine si restul are grija DD

tuturor milioane de pupici

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'

Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

mada ... as fii dispusa sa merg la dansa , dar mom mai astept . Am hotarat sa iau pauza de medici o perioada . Iti multumesc frumos
Multumim de asemenea pt gandurile bune cu nasitul ....bineinteles ca eu nu ma gandesc la bani , o fac de placere , o fac pt ca ea este prietena mea de 19 ani , o iubesc si i-am fost alaturi mereu . Cand eram mici ne-am promis ca atunci cand vom fii mari cea care se casatoreste prima o va nasii pe cealalata .
Ziceam de bani ca anul asta ne-a prins cam aiurea cu toate gramada si speram sa facem fatza , de asta imi pare rau ca nu am bani sa merg sa imi fac analizele necesare pt a devenii mamica , eu nu am facut nici o analiza esentiala in afara celor uzuale la sange .
Multumim pt incurajari ........

Mergi la inceput

am uitat sa mai zic ceva ....am descoperit un baton delicios din susan cu miere si migdale , cu siguranta il stiti . Este super delicios si nu ma pot abtine sa nu mananc 1-2 pe zi . Am citit pe net despre susan si am vazut ca este ffffff bun in multe chestii cum ar fii : insomnii , digestie , tranzit , sistem imunitar , fertilitate , este anticancerigen , trateaza afectiunile renale , sistemul nervos ....contine fibre, minerale (printre care fosfor, calciu, fier, zinc, potasiu), in acizi grasi nesaturati (acidul oleic - peste 40%), acizi grasi poli-nesaturati (Omega 6 - 40% ) si 0,5% acid linolenic, la renumele sau de aliment contribuie si acidul folic (Vitamina B 9), esential in formarea celulelor, precum si lecitina un nutriment valoros pentru sistemul nervos, endocrin si cardiovascular.
Ajuta sa te ingrasi ....asta in cazul in care iti doresti .

Mergi la inceput