Aspirante cu vechime "medie" (34)
Raspunsuri - Pagina 5
ralia spune:
ramayanaa
stiu ca este greu, dar are efect..
in inima mea, imi doream in continuare bebele, dar nu mai spunema diperata in stanga si dreapta.. chiar si sotului meu ii spuneam ca nu mai vreau..
va fi bine .. ai sa vezi..sotul meu are o vorba: cu rabdarea treci puntea..
bafta in continuare si sa te vedem cat mai curand pe listuta burticilor
oli
4 saptamani si 6 zile
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Buna fetelor! Stiu ca ar trebui sa fiu certata caci nu am mai intrat sa vorbesc cu voi de foarte multa vreme...Doar ca de data asta am vrut sa fiu sigura ca e totul ok... Am stat cu temeri toata perioada sarcinii, pentru ca eram patita cu avorturile menstruale...Dar Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta m-au ajutat! Am adus pe lume pe 23 martie o fetita de 3 kg si 52 de cm, o fetita ce la nastere a primit nota 10! Vroiam sa va impartasesc si voua bucuria mea, bucuria noastra si sa va asigur ca orice e posibil in lumea asta cu ajutorul celui de Sus...sunt convinsa! Va imbratisez cu mult drag pe toate! VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA! |
Ma gandeam eu pe unde umbli matale... dar erai ocupata...

Sa traiti!!!!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
arde2010 spune:
| citat din mesajul lui ralia mi-au iesit doua liniute!!!! asera cand am facut testul, pe care vroiam sa il fac dimineata, dar nu am mai avut rabdare, de fericire pangeam, radeam.. sotul meu era nauc.. saracu' nici nu mai stia cum trebuie sa fie testul ca sa fie BB :) maine mergem la un botez in Craiova, iar de luni mergem la dr sa vedem ca e ok totul.. oli |
Ralia, felicitari!!!!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
ela_ralu spune:
am si eu o intrebare. chiar nu stiu daca scriu bine aici, imi cer scuze daca gresesc dar chiar nu stiu unde ar trebui sa intru ca e doar a doua mea vizita pe forum (legala) ca in rest am mai tot citit. deci, intrebarea mea. in data de 23.03.2009 am avut ultima menstruatie. dupa cum am calculat eu, nu stiu sigur daca am calculat bine, menstruatia trebuia sa vina undeva prin 21.04.2009, dar nu a venit inca. azi dimineata am facut un test, dar a doua liniuta se vede foarte foarte slab. e sau nu sarcina? bineinteles ca o sa repet testul cred ca luni, dar pana atunci voi ce parere aveti? multumesc.
maryb spune:
felicitari claudela draga, sa-ti traiasca mica minune, sa fie papacioasa si sa fiti sanatosi cu totii. asta da surpriza, chiar ma gandeam la tine la un moment dat. 
ramayanaa spune:
| citat din mesajul lui ela_ralu am si eu o intrebare. chiar nu stiu daca scriu bine aici, imi cer scuze daca gresesc dar chiar nu stiu unde ar trebui sa intru ca e doar a doua mea vizita pe forum (legala) ca in rest am mai tot citit. deci, intrebarea mea. in data de 23.03.2009 am avut ultima menstruatie. dupa cum am calculat eu, nu stiu sigur daca am calculat bine, menstruatia trebuia sa vina undeva prin 21.04.2009, dar nu a venit inca. azi dimineata am facut un test, dar a doua liniuta se vede foarte foarte slab. e sau nu sarcina? bineinteles ca o sa repet testul cred ca luni, dar pana atunci voi ce parere aveti? multumesc. |
ce parere am eu? Felicitari viitoare mamica!!!!!!
lipsa menstruatiei+test pozitiv = fara indoiala

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/FVwOp2.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
kitzy spune:
Claudela felicitari mamico!!!!!!!!! Chiar demult n-am auzit de tine 
Ela si de aceasi parere cu Ramy
Felicitari viitoare mamica!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
5
kitzy spune:
Ralia felicitari si tie!!!!!!!!
Nu demult mi-au plecat si mie musafirii, Diana a fost in elemntul ei, c-a fost in centrul atentiei
Gata, am fetita mare acuma, s-o pape mama pe ea de puitutz 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
5
vias spune:
ma bucr tare mult pe tine Ralia..
Doamne Ajuta sa duci cu bine sarcina...si sa nasti usor un beeb sanatos! 

CrisaS 

...lasa..peste 2 saptamani o sa fiu geana ![]()
...sa nu va pierdeti speranta..
Ariannaaaaaaaaaaaaaaaaa...unde esti?
coci gemeni??![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
bujo spune:
ela_ralu asa am intrat si eu pentru prima data pe forum. Aveam dubii dar era sarcina. Sa stii ca niciodata nu se pozitiveaza un test degeaba, oricat de pala ar fi a doua liniuta. Felicitari!!!
bujo mami de Filip