Aspirante cu vechime "medie" (34)
Raspunsuri - Pagina 21
ancadragoman spune:
Criso eu zic ca faza cu tripleti a fost coincidenta ,adica aici mii de femei se chinuie cu medicamentul asta si cateva din ele mai si raman...
Legat de lamparo,nu trebuie sa iti fie frica ptr ca interventia este usoara,anestezie generala si o zi spitalizare,oricum te refaci super repede dupa ea ca stiu multe fete care au facut asta.Eu zic ca merita facuta sa vezi exact cum stai.
Oanelor bine ati revenit.
Eu am facut ieri eco si totul este bine,nu am nimic grav decat niste noduli din cauze hormonale...deci trebuie sa fac un puradel repede sa scap de ele![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
oanaiacovita spune:
Moni, da am postat, ca nu pot sa nu am nostalgii in ceea ce priveste odiseea aia, mai ales ca am deschis-o. Dar na, n-a fost sa fie sa am si eu acum un bb in brate.
Important e ca speranta nu a murit, dar nici nu astept minuni prea curand.
Sa stii ca ma gandesc mult la tine si la Camy, si si la Monica MVB, si imi spun ca ce am patit eu nici nu se comapara si daca voi ati reusit, o sa reusesc si eu. Monica MVB, iti tin pumnii ca si tu sa reusesti cat mai repede, atunci cand va veni momentul.

Cris, vom reusi si noi, de asta nu am nici un dubiu...mai ramane sa vedem cand!
Oana ... in episodul II 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
mvb spune:
Oanaiacovita eu am dezlegare la BB2 abia prin toamna,iarna. Am fost la gineco saptamana trecuta.Totul e in regula si functioneaza bine, dar tre sa mai astept un pic, pana se cicatrizeaza bine uterul. Asta e inconvenientul unei operatii cezariene, tre sa stai pe tusa aproape un an.
Pana la toamna, iarna va fac voua galerie si ma delectez cu pozele lui Atomix
, ale Mariei( fetita Ancutei) si ale celorlalti puishori frumosi ![]()

Ai sa vezi ca timpul si Dumnezeu este doctorul suferintei noastre. Ai rabdare si in final totul va fi exact asa cum iti doresti.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Ancuto ce mai astepti, mama draga? hai cu purandelul nr.2![]()
ma bucur ca totul e in regula.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Criso eu zic ca faza cu tripleti a fost coincidenta ,adica aici mii de femei se chinuie cu medicamentul asta si cateva din ele mai si raman... Legat de lamparo,nu trebuie sa iti fie frica ptr ca interventia este usoara,anestezie generala si o zi spitalizare,oricum te refaci super repede dupa ea ca stiu multe fete care au facut asta.Eu zic ca merita facuta sa vezi exact cum stai. Oanelor bine ati revenit. Eu am facut ieri eco si totul este bine,nu am nimic grav decat niste noduli din cauze hormonale...deci trebuie sa fac un puradel repede sa scap de ele anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
ancadragoman spune:
Nu ma bag inca ,vreau sa fac niste DH sa vad cum stau cu progesteronul ca nu vreau sa mai pierd niciun ingeras
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
vrmoana spune:
Buna dimineata,
Iote ca a inviat subectu'.
Oana bine ai revenit. O sa fie bine pana la urma. Si eu am 2 sarcini pierdute si stiu eu ca a 3 a o sa fie buna.
Anca bine ca e bine. 
Criso de cand esti fato esti tu babaciune la 33 de ani ? Hai ca ne-om inmulti si noi odata si odata. Nu dispera.
Monicilor 

Arde TREZESTE-TE !!!!!!!!!!! SI FA-NE CAPITOL NOU.
oana
"Where there's a will, there's a way."
mvb spune:
Arde scoala mamica ca s-a facut amiaza!
Sau ai petrecut bine aseara cu Costici si cu Elene?

monica_dicut spune:
Iete ce s-a inviorat subectu ![]()
anca, ma bucur mult ca totul ok
Acum asteptam liniutele magice de la tine.
monica, te cred, asa eram si eu cand vedeam alte fete si imi spuneam "hai ca se poate" si trageam o gura de oxigen. Oricum, mai avem un hop la sfarsit de august inceput de septembrie, hopul cel mai mare...
oana-i, te inteleg, si eu mi-am dorit muuuuult de tot sa deschid odiseea de sept-oct si sa fac parte din ea. Mai citesc si eu la colegele de anul trecut dar ma simt cam pe dinafara si oricum nu prea ma baga nimeni in seama, asa ca imi ramenti voi si fetele de la odiseea noua.. asta este.
camy, tu pe unde umblii? mcrissa, tu? 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mvb spune:
Monica si eu imi doresc din toata inima sa fiu in odiseea sept-oct 2010. E perioada care imi place mie cel mai mult..... ce-a fost rau a trecut, in fata avem doar lucruri frumoase care ne asteapta sa le descoperin si sa ne bucuram de ele....printre ele si bebicii nostri iubiti
monica_dicut spune:
Ma bucur ca gandesti asa, sincer 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata