Aspirante cu vechime "medie" (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La multi ani Arde !!!!!!!!

Eu nu prea am timp sa intru si oricum nu am vesti bune deloc ,adica mi-a descoperit o galma la un san

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La Multi Ani .......Arde........sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe lumea asta ...........

_

Lupta cu kg !!!

Cand o vrea Bunul Dumnezeu cu ..... !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Ahaaaaaaaaaaaaaa... v-am scos din barlog pe toate!!!!!!!!
Saru-mana, saru-mana, saru-mana, saru-mana!!! Multumesc mult de urari tuturor si hai sa inviem subiectul!!!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Anca...si nu mergi la medic? Du-te acum...urgent!
Dana..ce faci? Sa-ti deschizi telefoanele alea ca m-ai zapacit!!!
Auziti? Cum se numesc acalizele..din sange care arata daca ai endometrioza...si ala de se face ca sa vada daca spermatozoizilor le place in mediul..nostru..offf ca mi-e si sila sa scriu...
Mi-au bagat in cap acum unele ca poate am endometrioza:((((((((((
Hai pa
Ardeiuleeeeeeeeeeeee te pupic ..cum ai petrecut?

http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cri, nu stiu sigur dar cred ca pt endometrioza se verifica uterul (adica mucoasa uterina) la eco in diverse faze ale ciclului. Iar ala cu gigeii parca a facut cineva din aspirante da nu mai imi aduc aminte cine e ceva cu rezistenta la mediu nu stiu cum parca... da nu vreau sa te bag mai rau in ceata...
Tie uratu ala al tau de doctor nu-ti verifica si endometrul? Ca mie cand ma duceam la "monitorizare" se uita la endometru ca d'aia mi-a si dat utrogestanu ca dupa ovulatie il aveam prea mic si nu ar fi putut sustine o sarcina...si uite ca a functionat... cred

ancule sper sa se poata rezolva cu creme si pastilute

vrmoana, ce mai faci??? Mie mi-e dor de tine, sincer

ardeias, cum ai petrecut ieri? sper ca ai bagat la greu

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Ardeias ai tu talentul asta sa ne scoti la inaintare
Maine merg fetelor sa fac eco la sani si va dau de veste

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ba da Monule...mi-a verificat si endometru..de fiecare data mi-a zis ...endometru bun...ca am intrebat eu..insa am inteles ca nu se vede endometrioza la eco...ori laparo ori analiza de sange...o s-o mai fac si pe-asta...la naiba ca m-am acrit!!!!
Daca prima inseminare a fost un esec..a doua a fost la fel..ba mai mult am fost f sucarita ca nu medicul ..respectiv face inseminarea.
Am mers la inseminare am facut-o si cand am vazut ca e alt medic in camera am intrebat-o pe asistenta dar dr...x-ulescu unde e...si mi-a zis c'mon..el e bossul..doar nu vrei sa fac el..inseminarea. Deci trag concluzia..ca..el a dat doar numele clinicii e doar fatada..si are alti doctori angajati..ma rog ideea e ca el doar te vede o data!!! Apoi pa..ai de-a face cu medicii lui de acolo.Ceea ce nu-mi convine.
O sa ma intorc la urat mai fac maxim o inseminare...ca nu are sens.
Va pup si mai vorbim.
Crisa

http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Te cred fetita ca ti s-a acrit, of, da mai bine o faci si pe asta sa elimini suspiciunea, sau poate gasesti cauza si urmatoarea inseminare o sa fie cu urmari pe viata

ancule, tinem pumnii azi, sa vii sa ne spui. Doamne ajuta!
(Am vazut ca ai intrebat-o pe danangie dc stie ce are, i-a zis ca ar fi tot baietel la prima eco dar nu e 100% sigur)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Crisule eu zic ca o lamparo este bine sa faci ,la ea vede orice si daca se poate mai si repara cate ceva pe acolo.Sorei mele i-a descoperit un fel de chis medicul la control,a facut o eco la un profesor si asta a pus diagnosticul de endometrioza insa din cate am inteles de la fetele de pe DC(si in ele ma incred mai mult decat in multi medici) se vede f greu la eco...acum sa vedem ce urmeaza ca o sa faca o programare la Tutu ca e tatal lor(al endometriozelor)
Mersi Moni .ii statea bine cu o pereche dar important este sa fie sanatosi indiferent de sex

Avem 2 filmulete de aici incolo http://good-times.webshots.com/video/3010315740101626593wBpFQM

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ancuto o ecografie mamara te va linisti. Toate galmele astea pe fond hormonal se retrag in timp sau se retrag prin tratament cu varii vaxuri si unsori.....nu te ingrijora! Totul va fi bine! pupici Mariei

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput