Aspirante cu vechime "medie" (34)
Raspunsuri - Pagina 15
kitzy spune:
Camy felicitari pt rezultate si pt bb miscaret!!!!!!!!!!!!
Intr-adevar la bb 2 miscarile se simt mult mai devreme 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus CrisaS...astept MACAR un PM de la tine. Te pup dulce! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camy ..ma bucur ca esti ok ca e bebe ok...tu esti linistita..si felicitari sunteti mari ati miscat!
Eu...am incheiat un nou ciclu..astept bilul..sa pot merge mai departe...daca o sa mai am putere deja simt ca usor usor ma sfarsesc..
Nu s-a prins nici de data asta..nu stiu ce Dumnezeu e!
Te pup si numai bine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
vias spune:
offfff mai CrisaS....
...nici eu nu stiu ce este acolo...dar oricat de greu iti este...sa nu renunti la visul tau...
Cazi acum...dar sa te ridici sa o iei de la capat...la un moment dat se va intampla si minunea ta...
Te imbratisez puternic, puternic..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
fetelor, ce se intampla cu voi?
imediat o sa dispara acest subiect...era deja pe pagina 3...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
ardeleanu spune:
camy,felicitari!ma bucur mult pentru tine.sa va dea dzeu multa sanatate si bebelus sanatos si voios!
nici eu nu vin cu vesti prea bune.si la mine au venit rusii.si eu incep sa ma stresez...luna trecuta chiar am stat pe ele...dar tot nu s-a prins.ce sa fac
.incercam si luna asta...despre teste genetice va pot spune eu cate ceva.noi am facut analizele care erau neaparate inainte de a ma pregati sa raman.am facut testul cariotip amandoi,si eu si sotul...suntem ok,nu avem nicio modificare genetica,insa la mine ,fiindca primul bb e cu down,la cel de-al doi-lea am sanse aprox 50% sa iasa tot la fel,dar nu e obligatoriu.asa,am facut cariotipul,la parhon,apoi mi-a dat ginecoloaga un test de facut care se numeste antifosfolipidic.nu ma intrebati in ce consta...ca nu stiu.asta a fost foarte important.si asta mi-a iesti bun,apoi foarte multe culturi de col,adica aprox toate care se puteau face,care mi-au iesit si astea ok.si testul torth.acum,cand nu mai sunt chiar asa speriata de urmatoarea sarcina ca ar putea fi cu probleme,desi voi fi cu sufletul in pioneze toata sarcina....pacat ca nu raman si nu raman...
.asta este.analizele nu au fost ieftine,au fost multe,daca va intereseaza exact..pot cauta in acte si vi le spun.apoi,dupa ce raman insarcinata,cam la 18-20 de spt.nu stiu exact,se face triplul test,despre care eu...nu am o parere extraordinara.ma rog,am inteles ca in functie de valorile care ies la triplu test ,medicul te trimite la amniocenteza.astea ar fi testele genetice inainte si dupa sarcina.credeti-ma...daca mai e vre-unul de care nu stiu...inseamna ca nu m-am documentat deajuns.eu va dorec multa multa sanatate,bebelusi frumosi si sanatosi.iar celor care inca asteapta sa se intample minunea,va doresc spor la treaba!si multa multa sanatate.va imbratisez pe toate si sa auzim numai vesti bune.
mvb spune:
Ardeleanu, multumim pt informatii. Stii cum e?cand esti un pic patit, te informezi si incerci sa nu mai repeti greselile si sa faci tot felul de lucruri. Si eu o sa merg in iunie la Cluj la un dr. ginecolog unde voi face mai multe analize. O sa scriu si eu atunci ce analize mi-au fost recomandate. La mine BB a murit din cauza suferintei fetale. Pacat, ca medicul care imi urmarea sarcina nu si-a dat seama din masuratori ca ceva era in neregula. Si noi vrem sa facem la BB2 tot genul de analize si cu siguranta voi renunta definitiv la docii incompetenti din BT.
Va doresc multa sanatate si sa apara cat mai multe teste cu liniute rosii.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
ioanara23 spune:
![]()
![]()
![]()
salut!
ma mai tine minte cineva pe aici?
Doamne, ce dor mi-a fost de voi!....
ioana
am un bebel iepurel!
mvb spune:
Ioana eu te tin minte....ai fost la odiseea mea
Ce face Bebelu iepurelu?
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanara23 salut! ma mai tine minte cineva pe aici? Doamne, ce dor mi-a fost de voi!.... ioana am un bebel iepurel! |
Povesteste-ne mai mult de bebel...Fetele am pus si eu cateva pozici cu fetita...dati click pe casuta...
mvb spune:
Am vazut pozele. Ai o fumusete de fetita....sa iti traiasca si sa te bucuri de ea.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claudela
Povesteste-ne mai mult de bebel...Fetele am pus si eu cateva pozici cu fetita...dati click pe casuta... ![]() |