Aspirante cu vechime "medie" (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Buna,
Pe mine ma doare burta...imi vine sau nu? Hai ce se vede in glob, in carti???
Ete ca acuma simt ceva , ca e de la copil ca e de la ciclu..simt ..e o revolutie jos la mine de zici ca....da ma doare asta ma sperie...ieri m-a intepat ffff rau!!!!!
Mai am 4 zile..pana la ciclon..apoi incepe numaratoarea!
Sa-mi tineti pumnii..ma rog...nu e un ordin..
Ralia..felicitari...
Kitzosu..sorry!
Va pup
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Eeeeeeeeeeeeeeeeee lume noua... cu intepaturi de... implantare????? Doamne ajuta!!! Si sa stiti ca de luna asta ma ocup serios de treaba asta cu bebe. Gata, m-am hotarat!!! Nu mai stau ca vita sa fac cu mana ovulatiei... o iau cu asalt. Sper sa si pot... ca iar am inspectii si schimbari pe la serviciu... dar trebuie sa incep si cu doctoruii, ca ma apropii de 30. Mi s-a recomandat si mie acest dr. Albu... nu prea vreau, pe motiv ca e barbat si am fite din astea... ca nu vreau ginecolog barbat... asa`s io mai pudica...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Mult succes Arde!
Si medicul meu e barbat, dar sa stii cand nici nu mi-am facut probleme. Cele mai importante lucruri sunt sa fie bine pregatit si sa-ti inspire incredere, restul nu conteaza.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

crisaS..poti sa-mi scrii pe ce vrei tu...dar scrie..

Bravo Arde, ai sa vezi ca vin si ochisorii

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata fetele!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

arde2010 tu cu fitza sa nu fie barbat, eu sunt invers, nu vreau sa aud de dr ginecolog femeie.am avut numai experiente neplacute cu ele.si parca altfel priveste un barbat acolo

Puisori

www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

bu aziua tuturor,
in week-end nu am intrat pe net caci dragutul meu sot a uitat modemul de net la munca..
asa ca va raspund la toate acum.. nu am aflat nimic la control.. pt ca nu m-a consulatat, ca sa zic asa..am stat doar pe scaunul doctoritei cu testul de sarcina in fatza, cac cica bebe meu e prea mic si ea nu face eco si consult intern decat cd bebe are inima, adica dupa 05 mai.. am, plecat aproape plangand.. dupa ce ca am un medic de familie, mai rau ca un macelar, acum am dat si de doana asta dr..
in fine, sper sa dau de dr Deva .. il cault si nu il gasesc ,, sper sa am noroc sapatamana aceasta.., daca ma poate ajta cineva cu nr telefon, raman indatorata!

Draga ardeleanu, copilul nu are sudrom down, e un inger.. am plasn cand am vazut cat este de frumos.. te prinveste in ochi de simti pana in suflet privirea lui..
a ajuns la dr albu prin cunostine, nasa de cununie si cea de botez a bebelui este director de personal la spitalul de urgenta craiova...
daca vrei mai multe detalii, o pot ruga pe dana sa mi le spuna.

oli 5 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

imi cer scuze pt mail incoerent de mai devreme. sunt la birou si lucram ceva in timp ce il scriam.
are cine cunostinte despre dna dr Claudia Mehedintu? lucreaza la Caritas

oli 6 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Buna,
Pe mine ma doare burta...imi vine sau nu? Hai ce se vede in glob, in carti???
Ete ca acuma simt ceva , ca e de la copil ca e de la ciclu..simt ..e o revolutie jos la mine de zici ca....da ma doare asta ma sperie...ieri m-a intepat ffff rau!!!!!
Mai am 4 zile..pana la ciclon..apoi incepe numaratoarea!
Sa-mi tineti pumnii..ma rog...nu e un ordin..
Ralia..felicitari...
Kitzosu..sorry!
Va pup
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Eeeeeeeeeeeeeeeeee lume noua... cu intepaturi de... implantare????? Doamne ajuta!!! Si sa stiti ca de luna asta ma ocup serios de treaba asta cu bebe. Gata, m-am hotarat!!! Nu mai stau ca vita sa fac cu mana ovulatiei... o iau cu asalt. Sper sa si pot... ca iar am inspectii si schimbari pe la serviciu... dar trebuie sa incep si cu doctoruii, ca ma apropii de 30. Mi s-a recomandat si mie acest dr. Albu... nu prea vreau, pe motiv ca e barbat si am fite din astea... ca nu vreau ginecolog barbat... asa`s io mai pudica...

Lili

E un doctor de exceptie!Mergi cu incredere la el!In primul rand e un foarte bun ecografist, iar asta e foarte important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

claudela cand vedem poze?

Puisori

www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Buna ziua tuturor!
Stie cineva ceva despre dr. Hodovanu Marilena de la Giulesti? Acolo as vrea sa ma programez din iunie si nu stiu cum sa dau de ea sau cum e. O avea si cabinet particular? Din ce am citit pana acum pare a fi in regula ca dr., dar mai cer si parerea voastra, daca stiti ceva de ea.

P.S. Multumesc de raspunsuri tuturor.
Plec spre casa si sper sa intru si de acolo, poate mai inviem un pic pe aici.
Crisoi... hai cu vestile AICI, ca sa afle tot poporu`, nu doar pe PM sau mail, ca toate iti tinem pumnii, afurisito!!!

Lili

Mergi la inceput