Copii din 1995-1998(30)
Raspunsuri - Pagina 8
flower-power spune:
we-ndul asta a fost unul f trist pt noi .Joi noapte nasul nostru si unchiul lui Adi s-a stins . Ieri a fost inmormantarea ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Flower, imi pare rau pt. voi! Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Pacat, mare pacat! Foarte repede s-a intamplat totul. Putere voua ca sa puteti sa-i sustineti si familia!
Andra, ganduri bune pt. tine! Mult succes la teze dl. Rob!
Vic, ce efervescenta de activitati! Bafta in continuare tie si copiilor!
mhldvrc, e greva prof. maine sau nu?!...Mai dau teza copiii?...Ca se tot discuta, discuta
Am fost iarasi la mami, cu vreme si mai frumoasa si mai friguroasa. A fost ff bn. S-au aerisit si copiii, au facut si teme, And. a invatat si el pt teza la romana. Deocamdata, cam atat de pe la noi. Va
ralualexandrei spune:
Mara condoleante, sunt alaturi de tine,imi pare foarte rau.
Agho acum am ajuns acasa si am vb cu dl mi-a zis ca a facut tot acum ramane de vazut ce nota ia.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
Trec si eu repejor sa va salut, sunt la fel de prinsa inca...
La Stockholm a fost frumos,, de mai puteam sta inca 2 zile si tot era insuficient...Am scris putin pe blog cum a fost, acolo gasiti si foto. Iar la blogul de calatorii sunt informatii dsepre vizitarea Stockholmului daca sunteti interesate.
Diana e in relash total, azi au fost la distractie la locul acela cu jocuri inteligente de care v-am mai povestit. Si acum asteapta sf. lui mai cand vor merge in excursia de final de scoala. In curand vor afla si clasele in care vor incepe fiecare la toamna in noua scoala...si tot asa...
Eu cu scoala sunt pe val . Am trecut pana acum cu brio de toate testele, mai am cate unul la orizont la fiecare materie in luna de scoala ramasa, sper sa le trec cu bine si apoi sa ma gandesc la relaxare...
Mara, condoleante. Imi pare rau, e intotdeauna greu cand pierdem pe cineva drag....
Vic ce de activitati interesante la voi! Bravo si tie si flacailor!
Sanca, spor mult mult!
Va pe absolut toate si va doresc o saptamana plina de lucruri bune! Succese la teze copiilor!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mikimihaescu spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Mara, condoleante. E foarte greu sa se stinga un om drag in preajma ta.
Na ca a trecut si 1 mai. Noi l-am petrecut in deplasare la cumnata mea, unde am lenevit pe la tv si am mancat si am baut.
Andreiu avusese grija sa nu asigure distractia: cu o saptamana inainte a calcat stramb la scari la metrou si iar am ajuns la spitalul G. Alexandrescu, unde iar i-au pus gips, de data asta la glezna, desi era doar o entorsa. Apoi noi, avand remuscari, am consultat si medicul de la clubul de baschet si ala ne-a spus dupa ce a vazut radiografia, ca nu e nevoie de gips si ca mai mult o s atragem cu recuperarea dupa scoaterea gipsului. Asa ca sambata s-a pus barbatul meu cu cumnatu sa ii scoata gipsul copilului cu un flex mic. Adrenalina, nu gluma. Dar au reusit, copilul scapat de gips, vesel nevoie mare.
Cand credeam ca totul e ok si ne pregateam de invatat la teza de la romana ce urma a avea loc luni, adica ieri, incepe sa-i curga nasul (tot lui ANdrei) si sa se planga de gat. Duminica seara face 39. Bun. Blindat cu antitermice, cu algocalmin, scade febra.
Ieri de dimi ii spun: Ar fi bine sa te duci la teza, la ora 16.
El: Lasa ca ma duc de la ora 13, sa mai stau si cu colegii.
Eu: O sa obosesti pana la teza.
El: Ba nu obosesc.
Si pleaca.
Ma suna la 14,00: Mamiii, m-a prins profu de sport (aveau de la 13 sportul) si m-a pus sa dau probele ca nu aveam nota si acum imi e rau.
Deci a venit acasa, teza nu a mai dat.
Intrebare retorica: Cand m-o mai asculta copilul asta si pe mine? Daca se ducea doar la teza, acum era scapat si nu statea cu o grija in plus. Bine ca are nota la sport. Mama lor de prepuberi care se cred ei mai destepti ca parintii.
Hai ca iar v-am facut capul mare.
O zi buna.
mikimihaescu spune:
PS: Ma puneti si pe mine pe lista mamicilor pe 29 martie cu ziua de nastere? Multam fain.
Ana68 spune:
Mara,condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca!
Fetele dragile...n-am ce sa raportez...1,2 si 3 Mai am petrecut placut si interesant...am luato de coada...asa am un chef de vacanta...in fine...va pup pe toate si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
flower-power spune:
Multumesc pentru sustinere, nu ma asteptam sa ma afecteze atat ...
Pe TB il anuntase ieri la sc ca azi sa nu se duca, aseara la 9 a primit tf de la un coleg ca se merge .Rasu-plansu ... Nu vreau sa ma gandesc cum e pt cei cu tezele cu sub unic ...
Miha, ma bucur ca v-ati simtit bine si ati mai descoperit Stockholmul . Aveti deci motiv sa mai recidivati .
Miki, insanatosire cat mai grabnica prepuberului tau atoatestiutor si nu-ti fa griji ca asa sunt majoritatea . E perioada in care noi suntem "defecti" in ochii lor. Sa avem si noi rabdare ca i-auzi ce zice mQQm, mai sunt ceva sanse .Da mai incolo ...
Vic, succes baietilor si felicitari pt rezultate.
Pupici la toata lumea, succes copiilor la teze si testari !
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
andacos spune:
Dragelor asa in mare goana intru sa-i urez toate cele bunei Andradei,sa fie sanatoasa si cu mult noroc!
Mara draga,condoleantze,imi pare tare rau pentru pierderea suferita!
La noi e frig rau de parca e iarna chiar sunt in dilema daca sa dau sau nu drumul la calorifere,dar cu sigurantza o vom face daca mai tzine asa!
Noi cu tot felul de probleme si problemutze,am fost convinsa ca asa va fi tot anul dar ...nici chiar asa!Acum avem masina-n service,pe motiv de suruburi rupte la rotzi(cind s-a facut schimbul cauciucurilor iarna-vara)asa ca...distractzie neneaca pe capul nostru!
Am primit de la scoala hirtiutza ,iar trebuie hotarit ce si cum va fi cu copilul din clasa a 7 a,trebuie sa hotarasca(aici chiar depinde numai si numai de el)ce doreste sa invetze in urmatorii 2 ani cel putzin,aoleuuu sufletul meu!
Am primit ieri hiritia asa ca avem de lucru in urmatoarele zile!
O saptamina minunata tuturor!
Dana
mikimihaescu spune:
Aoleu, am uitat sa ii urez Andradei
Aha, m-am gasit pe lista cu aniversari. Anul e 1969