America (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Eva!!!! Ciuf, nu imi vine sa cred ca are 4 ani deja!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ciuf La Multi Ani!
Eva! Te rog sa ma scuzi ca nu am fost pe faza:((
Sa fiti sanatoase si sa va iubiti mult, mult! Am vazut acum pozicile, Eva arata ca un pufusor de papadie, o scumpa!

Sinzi, m-am ingrasat 2 kg cat am stat la voi:))
Multumesc inca o data pentru tot, ne-am simtit excelent.
Ti-ai recuperat gradina?
Avem o gramada de pozici, cele cu sotul Anei si cu pitica sunt extraordinare, si mai sunt cateva cu Blaze si Mara delicioase...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Merci Ramona, i-am luat vreo 3 perechi din care doar una putem pastra ca restul sunt ingusti. M-am uitat iar pe Overstock dar nu-s nici unii 5.5 W.
O sa ma uit mereu cand imi aduc aminte, multumesc mult oricum!

Mergi la inceput

Irina, nu am salvat toate pozele de la voi? Eh...chiar 2 kg??? Las' ca data viitoare dai jos 5kg ca te scot la alergat prin parcuri si ne balacim mai mult in piscina!!! Acum muncesc de zor la gradina...am unghiile din nou negre...sa vedem ce o iesi!!!! Ca Blaze nu ma lasa deloc sa lucrez...strica tot!!!!

varsta David

Mergi la inceput

Apropo de shoes...trebuie sa luam si noi pt David si mi s-a pus o pata maaaare pe astia:
http://www.zappos.com/n/p/dp/51146673/c/192692/g/kids/s/Y_16.html
ma mananca palma de mor...dar totusi parca sunt prea scumpi chiar si pentru o shopalchoolic ca mine

varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Le aveti sigur, cele cu Mara si taticul ei au fost facute cu aparatul tau cred, deci le aveti, le-a prelucrat un pic Lucian, eu nu le vazusem, sunt frumoase foc.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Mie imi place la nebunie poza asta: http://family.webshots.com/photo/2574981790087737923ucOkHK e super expresiva... super poze a facut Lucian...ii mai dau camera

varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Merci Ramona, i-am luat vreo 3 perechi din care doar una putem pastra ca restul sunt ingusti. M-am uitat iar pe Overstock dar nu-s nici unii 5.5 W.
O sa ma uit mereu cand imi aduc aminte, multumesc mult oricum!

Alina, Mama to Luc 3/08

Uite astia de exemplu. Imposibil sa nu fie buni, sint si wide, plus ca se regleaza. Alexandru a fost si el mai lataret cind era mic, ne-am scos cu incaltari in genul asta.
http://www.overstock.com/Clothing-Shoes/Ricosta-Kids-Lexi-Toddler-Taupe-Merlot-Latino-W-Taupe-Taupe-Burgundy-W-Taupe/3596062/product.html

Sinzi, lasa prostiile ca pe Overstock sint la o treime din pret Petit astia. Nu stiu cum e cu marimile, dar incearca acolo inainte sa dai o caruta de bani. Eu nu cer decit "finder's fee".

Alina, edit sa adaug sa cauti si Umi modelele Tadpole, Camper, Yarrow (standardul lor e wide), sint si mai ieftini.
Ricosta mai are un model, Dobbie. Dar asta parca-i potrivit pentru copil putin mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom
Eu am inceput sa fac ceva research inainte sa ma hotarasc pt o DSLR si nu ma pot decide la cea mai buna optiune in $500-700 range.
Daca aveti ceva sugestii, likes, dislikes please share!

Alina, Mama to Luc 3/08

Alina, eu as recomanda un D200 de la Nikon. Reclamatii nu am (decat ca l-am luat cand a aparut si era destul de scump, cu o mie mai mult decat e acum ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miau-miau

Are cineva un moment va rog sa-mi dea ceva info de asigurari medicale pentru parintii care vin in vizita?

Miau-miau, eu nu i-am folosit pe www.buyamericaninsurance.com/" target="_blank">ei, dar am o prietena care a cumparat asigurare pentru parintii veniti in vizita din Ro. Nu a avut nevoie sa o foloseasca, asa ca nu stiu cum se prezinta cand sunt pusi la plata.

Mergi la inceput