America (161)
Raspunsuri - Pagina 15
CamiM spune:
Seara buna!!
Miere, Sanzi multumim frumos pentru poze.. super distractie la voi acolo!! Si ce copii frumosi.. iar zic,![]()
Miere va mutati?.. hihi ce fain ca veti fi asa multe in zona.![]()
Mirela sa stii ca am tot zis ca ajungem si noi in Florida dar .. mai avem de asteptat.. da' venim!!![]()
Anca bine ai venit!
Mihutza maine gata plecati spre Romania? Drum bun! Distractie placuta si abia asteptam sa vii inapoi cu povesti... si filmulete noi cu Andra..![]()
Alina merci dar inca nu am inceput scoala cu adevarat, deocamdata tot dau examene sa imi echivalez din cursurile din Romania.
Avem si noi poze noi cu gargaritzele: http://picasaweb.google.com/mamide2cirese/Aprilie2009# 

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
adrianaloy spune:
Miere- Aidan se face din ce in ce mai frumos! si tare-i vesel si zambaret. Vedeta forumului nostru.
Iar tu- esti topita dupa el!
Cami, sa-ti traiasca fetele ca tare frumusele sunt! Au niste ochi frumosi amandoua si obrajorii aia mici si bucalati-
iti vine sa-i mananci. Cred ca seamana cu tine seamana- chiar daca par diferite la prima vedere. Vazut sotul, pe tine nu.
Vad ca se poarta incuscreala pe aici...am si eu 2 pui de romanasi, tot asa unul brunet altul balai...te las sa te gandesti...
Ana- bine ai venit! sau bine ca ne-ai gasit. si eu am decoperit America dupa 2 ani de DC ![]()
Pumba- - sper sa nu, mai ales ca are cativa colegi latino.
mihutza11 spune:
da, bagajele sunt gata! emotiile sunt la locul lor...
sper sa fie ok si Andra..
acum ma intreb eu ceva: am voie sa iau pastilele de lactatie la mine in bagajul de mana? sau mi le confisca.. ma mai gandesc cum sa fac..
am vazut si restul de poze cu bebe Aidan razacios!
si fetele gospodine de Cami!
La multi ani Naomi de Cenia!

am vazut ca esti in lista la noi la scutece!![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
blackpanterro spune:
Drum bun Mihaela!! Chestiile pt bebe sunt admise, noi am avut la noi medicament lichid,antibiotic pt infectie la urechi, intr-o gentuta frigorifica cu o punguta de gheata langa el ca trebuia sa stea rece si a fost ok.
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
sinzi_ana spune:
Cami, ce fete frumoase ai
!!!!!!!!!!!!!!!! Bogati parintii de fete
Sabina e asa dragalasa cu cei 2 dinti de jos!!!
Mihaela, drum bun!! Ai voie cu pastile in bagajul de mana, dar sa fie in ambalajul original (ia doar cate iti trebuie pe drum 3-4 si restul pune-le in bagajul de cala!!)
Revin...am ceva de invatat
si o gradina de recuperat...uf...ce munca multa pt un petec de pamant!! Cand o arata cum vreau eu????
Sinzi , Radu si David
psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Ramona J spune:
Vazut ochiosul de Aidan
talpite dragute de Sabina si donsoara de Sofia.![]()
Drum bun Mihutza!
La multi ani Naomi!
CRISMIR spune:
CAMI,superbe fetite ai,sa va traiasca,ce frumoase sunt,de fiecare cand ma uit la ele mi se face dor si mie de-o fetita
...
la tot familionul!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ciuf spune:
'neata.
Oanab, sa ai parte numai de bucurii si implinirea dorintelor. La multi ani!
Mihutza, drum bun spre casa. Si la mine a inceput numaratoarea inversa. Cred ca nu ma vad prea bine ca voi calatori cu doua fetite (una e a mea) cu personalitati puternice si diferite, normal
.
Despre medicamente ... nu vei avea probleme daca sunt in recipientul lor sa fie vazuta eticheta, ce produs e inauntru.
Cenia, sa iti traiasca fata. Ii dorim o copilarie de vis!
Miericico, micutul crestin sa fie sanatos si fericit. DD sa il fereasca de rele si sa aiba parte numai de bine! Ce frumoase ati fost cu toate!!! Si fericite! Ati avut o zi de neuitat. Iar nasica ... rar vad o asa nasica fericita, incantata de finutul ei. Numai zambete erau pe fata ei!
pentru toate.
Delia, Mirela, ce frumosi va sunt flacaii!!!
Cami, ce gargarite minunate ai!!! Vad ca ati fost la Disney pe gheata. Buburuzei mici i-a placut? A stat cumintica pe scaunel? Ce scumpa e cu cei trei dintisori
. Mi se pare ca Sofia seamana cu sotul, iar Sabina cu tine. Tu ce mai inveti acum? cand ai timp?
Vad ca sunteti cateva de prin Iasi. Si la noi, aici, e comunitate mare de ieseni.
Ah, zilele trecute primeste sotul un telefon de la un prieten american sa il intrebe daca poate sa dea numarul de telefon al nostru unui alt prieten american care vrea sa se mute in Ro. Daaa, tipul are 50 de ani, casatorit, cu copii in college, e din Colorado Springs, inginer electronist si e fascinat de Ro. A ales oras de destinatie Iasiul. Intrebarea lui era daca are sanse sa se angajeze undeva in invatamant sa predea microprocesoare sau chiar engleza. Aveti idee despre asa ceva? Saptamana asta sotul se va intalni cu el la un lunch sa vorbeasca mai multe dspre Ro.
Nu mai stiu ce naiba mai vroiam sa scriu. Ma simt tare incalcita in ganduri. Si cafeaua asta fara cofeina nu ma ajuta deloc
. De vreme, nu mai zic. Ca ploua asa marunt
.
Ati vazut saptamana trecuta pe CNN ursul nostru
? Cel care cica a fugarit o femeie insarcinata si saraca, de frica, a iesit in strada si a lovit-o o masina? Nu foarte rau, cateva zgarieturi pe ici pe colo. Dar biata de ea, era terminata de spaima ce o trasese. Asa ca acum stau cu ochii in paispe sa nu ma pomenesc cu Mos Martin drept in mutra mea.
Accidentul cu pricina s-a intamplat la cateva case de noi. Am platit o poala de bani pentru zona in care locuim. Zoo in aer liber
.
Am pus trei poze de aici: http://family.webshots.com/photo/2206651300082837760idZmDO de la zilele noastre.
Pumba, multumesc mult de urari!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Hilde spune:
Tare vesele ati fost voi fetele la botez. Sa-i fie de bine lui Aidan! N-am vazut copil mai cuminte si mai vesel pana acum. : )
Cami- ai doua fetite dulci!
Ana- bine ai venit!
Ciuf - ai o fata tare frumoasa!
Spune-i americanului tau sa ia legatura cu cei care lucreaza pt Peace Corp Romania si predau engleza sau sa ia legatura chiar cu Peace Corp.
http://peacecorps.ro/
Pt experientele celor care predau engleza in Ro, gaseste aici:
http://www.peacecorpsjournals.com/?showcountryinfo,ro
Sotul meu a avut un fel de flu in weekendul trecut. : )
El crede ca a luat-o cand a mers la cumparaturi sau de la dentist.(as prefera prima varianta).
A avut putina febra sambata, il ustura gatul, transpira cand facea efort mai mare. Duminica i-a curs nasul putin, n-a mai avut febra dar inca transpira la efort; luni dimineata a fost ca nou. Nu stim daca a fost grip porcina sau doar ceva normal dar a fost f mild.
Se pare ca la mine n-a prins. Inca. : )