Tulcence ? (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

azi am fost la vaccin si a fost ingrozitor. a plans cu lacrimi. jumate de drum am dus/o in brate ca nu voia sa stea in carut...acasa a plans neconsolat pana la 3 apoi a adormit. nici sa manance nu a vrutacum s/a mai linistit putin...isi mananca pumnuletul
nu a facut inca febra si sper sa nu faca. in schimb la un piciorus nu suporta sa o ating...

gabi, un pas f important. sper ca albert sa fie incantat de gradi si copii si sa se acomodeze repede.bafta!cand iesi tu cu albert la plimbare poate ne intalnim sa iti restitui hainutele.

restul fetelor ce faceti?sper ca toata lumea e ok!
mirela, acum am realizat ca ai zis ca treci pe langa blocul meu...daca ai timp vreodata si nu esti pe fuga poti urca , stau la nr 11.

cum sarbatoriti piticii duminica? noi nu prea o sa avem timp sa o sarbatorim pe crina si imi pare rau dar duminica vom merge la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului la flo.sper sa ne distram.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

mama mia cata inactivitate pe la noi. era sa nu mai gasesc subiectul...

dupa vaccin crina a facut febra si afte in gurita. ne/am chinuit putin da acum e mai bine. a inceput sa manance mai bine si azi am iesit putin la plimbare.
si joi ne/am plimbat prin toate parcurile da nu ne/am intalnit cu nimeni.

maine mergem la reuniune la flo.

week/end placut in continuare.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

silvi...cred ca a venit caldura si mai toata lumea sta pe afara
Si noi am iesit ieri seara prin parcul personalitatilor, apoi am mers pe faleza si am revenit in parc pt ca batea vantul tare. Eu ma apuc sa-i fac bocceluta lui Albert pt maine la gradi. Trebuie sa sun si la serviciu sa anunt ca voi intarzia putin. Doamne ajuta sa se acomodeze bine!
dany voi ce mai faceti?
arissa nu ne-ai mai spus de Maya nimic. Cum a fost la bunici? Voi v-ati mai relaxat fara ea?
mirelaionut ce face bebelina?
va pup pe toate, noi cred ca iesim pe afara acum sau mergem la padure (nu stiu sigur)
mirell@ mai spune si tu ceva de Teo

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

salutare!

LA MULTI ANI!!! tuturor copiilor mari si mici
fetelor sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei.
eu sunt acasa cu crina si nepotelul meu ca are febra si nu a putut sa mearga la gradi. nu o sa iesim afara decat dupa 5 cand vine verisoara mea sa il ia. nu vreau sa il scot si pe el ca alearga si e mai rau...

gabi, tin pumni ptr albert!

va pup pe toate!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele! Noi am fost plecate o saptamana la Calarasi la ai mei, cica sa ma odihnesc, dar...nu prea am reusit, macar am mai stat cu ai mei si ei cu nepotica lor

Silvi, Mara doar o galma a facut in piciorus dupa vaccinul de la 2 luni, la 4 luni nu a avut nici o "urmare" vaccinul, a fost ok...

Fetele, copilasii vostri mancau supa de legume, Mara nu vrea deloc, doar strecurata, legumele la blendar nici vorba... poate aveti ceva sugestii, va multumesc anticipat

Poate ne vedem pe afara, ca acum e vreme frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut,
azi a fost a doua zi de gradinita si a fost ok. A mancat, a dormit, s-a jucat si ce este cel mai important.....mai vrea. Aseara s-a imbracat cu pantalonii ca vroia sa mearga la copii (la gradi). Nu stiu cat mananca exact dar....ceva imbuca el. In rest....Doamne ajuta!
La multi ani uram si noi tuturor si s-auzim numai de bine.
pupici

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

salutare!
mireluta, sper si eu sa ne vedem. noi si azi am fost toata ziua pe afara ca afost si tati liber...despre papica inca nu stiu ce sa zic. sa raspunda experimentatele...

gabi, ma bucur ca albert vrea la gradi. ce mai ...baiat mare.

ne pregatim de baita asa ca va pupam noapte buna!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

neata fetele!
ce ziceti va bagati de dimineata la o sampanie?
astazi crina implineste 3 lunite!am pupat/o de dimineata de vreun milion de ori cred

din pacate avem un muncitor care repara ceva, ca am schimbat usa la intrare si nu putem sa plecam de acasa. o sa iesim doar deseara!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, dragele mele!

Am scris acum cateva zile un mesaj luuung, la o ora tarzie, pe care l-am pierdut, din pacate si n-am ami avut rabdare sa reiau.

Pe scurt, mi-am recuperat copilul de la bica si sunt fericita. A fost o revedere foarte frumoasa, ei ii era dor de noi dar nu stia cum sa arate. Am regasit-o vorbareata, cu multe progrese, evident dragalasa.

Silvi, pana sa te felicit eu pentru domnisoara Crina, ea a implinit deja 3 luni! Sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea! Am admirat-o in poze, e mami toata-toata.

Gabi, ce bine ca nu-s probleme cu Albert la gradinita. Unde l-ai inscris? Am vrea si noi din toamna, daca vom gasi loc pe undeva.

Mirela, nici Maya nu s-a omorat la inceput cu supa, dar am insistat. Nu stiu exact in ce stadiu esti cu diversificarea, dar trebuie sa verifici daca nu cumva ii displace gustul vreunei legume. Eu ii introduceam Mayei cate o leguma la un interval de timp, ca sa ma asigur ca le accepta. E grea pentru ei trecerea de la lichid la solid, indiferent de gust. Daca tot accepta strecurata, da-i asa o vreme, sa se mai invete cu gustul si insista si cu lingurita, se va obisnui in timp. Poate mai au fetele si alte idei.

Dau si eu o sampanie virtuala, deoarece ieri am trecut examenul de obtinere permis. Sunt bucuroasa ca am reusit, de multa vreme nu mi se mai intamplase ceva bun pe planul evolutiei personale.
In rest, toate bune, suntem sanatosi si voiosi.

Pun cateva poze mai noi cu Maya

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

Va invit la o cafeluta virtuala

Silvia pupam pe Crina sa-i treaca durerea de la vaccin
la multe lunite !!! pentru Crina sa creasca mare , sa fie sanatoasa si frumoasa sa va aduca numai bucurii in viata

gabi felicitari lui Albert fiindca este cuminte la gradinita si-i place .

mirelaionut sa stii ca diversificarea este cea mai grea etapa la un bebelus fiindca trece de la un gust dulce al laptelui la diverse gusturi de legume etc
La inceput iti va fi foarte greu dar trebuie sa ai muuuulta rabdare .
Cand vei intra pe messenger am sa-ti dau eu niste documente cu schema de diversificare si cateva retete pentru papa de mai tarziu adica de la 5- 6 luni ... 12 luni .

Arissa felicitari pentru permisul auto si am vazut pozele cu frumoasa Maya Doamne , ce a mai crescut si ce frumoasa s-a facut

Noi suntem bine cu totii , stam mai mult pe afara prin parc sau la cele trei fantani de la hotel Delta .Nu am mai intrat pe net fiindca am avut monitorul stricat a fost la reparat iar de aseara am net
.
Va doresc o zi frumoasa si poate reusim sa ne vedem prin parcuri la plimbare cu copilasii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput