Tulcence ? (11)
Raspunsuri - Pagina 19
gabiu spune:
buna dragelor,
silvi, fast track tots este un program pt copii intre 2.5 si 3.5 ani, unde invata foarte multe lucruri intr-un mediu f. placut, din experimente. Exista si un program pt copii mai mari, de la 4 ani dar.....o sa ajungem si acolo. Lui Albert ii place f. mult, tare incantat.
arrisa, te-am vazut acum 2 zile in fata gradinitei ( eu stau la blocul din fata scolii 6). Ti-a crescut parul, esti tare draguta asa si nu pot sa zic ca te-ai ingrasat f. mult. Arati f. bine!!! Sa va distrati la Piatra Neamt, mai ales ca sigur Maya va fi ocupata cu bunica mai mult!
mirelaionut, tot raul e spre bine. Te-ai mai eliberat si tu plecand la serviciu si bblushei sunt convinsa ca-i e la fel de bine cu tati.
danybv ma bucur ca ti-ai gasit serviciu, stiu ce nasol e fara pt ca am avut-o pe sora mea intr-o situatie similara. Din fericire si ea si-a gasit de la 1 martie!.
Noi maine plecam la Nisipuri pt 3 nopti, sper sa fie ok. Mergem 3 familii si vor fi in total 4 copii, deci va dati seama ce bucurie.
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
Hristos a Inviat !!!
Va doresc tuturor sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
silvi8 spune:
Hristos a inviat!
Au trecut sarbatorile si sper ca ati petrecut frumos alaturi de familii.
gabi, arisa, cu siguranta plimbarile v/au priit
noi am fost la tara la bunici 2 zile dar nu am facut ceva special.
niciodata nu pot sa scriu ca mereu se trezeste crina...va pup pe toate
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
silvi8 spune:
laura, La multi ani! ptr george, sa creasca mare si sa fie sanatos
fetelor, care mai aveti sarbatoriti in familie, sa va traiasca!
noi deabia am scapat de o raceala, defapt bronsita...ne/am chinuit ceva cu antibiotice si siropele si multe vizite la dr, un chin ptr crina da sper sa fie bine de acum.
in rest suntem bine.
sper ca si voi sunteti bine si piticii vostri.
acum o sa papam si apoi plecam la parculet. de dimineata am fost la [porumbei pe faleza...cam asta e programul nostru.
va imbratisam pe toate!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
mamicipitici spune:
Buna tuturor! M-am uitat prin forum pe aici si am vazut thread-uri facute pt multe zone da' nu pt a mea :D pana intr-un final cand l-am vazut!!! Deci salutari, inca o data, de la o alta tulceanca . Aici e si locul meu. Sa aveti o zi buna!
silvi8 spune:
mamicipitici, bine ai venit! cred ca ai si un nume...
noi nu mai suntem active ca alta data da poate dezmortesti tu atmosfera...
pupici fetelor
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
laura72 spune:
Buna ziua fetelor, si Hristos a inviat.
multumesc Silvi pt felicitari.
sa va traiasca si voua copilasii si sa fie sanatosi.
eu cam rar pe forum.
ma bucur pt vestile bune de la voi
Arissa iti doresc sarcina si nastere usoara si un bb super sanatos si cuminte.multe felicitari.
Dany felicitari pt serviciu,cred ca ti se potriveste aceasta munca.esti angajata la DAPS?te-am vz intr-o zi cu cei mici la consultatie la dr popescu.eu stau vizavi.
noi am scapat iarna asta fara antibiotic,cum il vedeam putin cu nasul curgand ii dadeam cateva zile vit c,oscciloccocinum,paracetamol si frectie si am scapat de iarna.
de paste am fost in Bulgaria doar noi 2,prima data fara george.a fost frumos dar nu m-a dat pe spate.nu am simtit ca e Pastele ci un concediu.
de ziua lui george au venit bunicii de la pitesti si i-am facut perecere acasa cu copii si tort la gradi.
a fost rasfatat o sapt acasa cu bunicii.dupa nu mai voia sa mearga la gradi.
va pupam dulce
arissa spune:
Buna fetelor!
Mamicipitici, bine ai venit! Esti din Tulcea si locuiesti in Bucuresti?
Laura, sa-ti traiasca puiul, ma bucur mult ca ai mai scris.
Eu probabil o sa fiu mai des prin preajma pentru ca am intrat in concediu, momentan de odihna si apoi prenatal. Am o burta imensa pentru aproape 7 luni, ma intreb cat s-o face la 9. Dar per total ma simt bine si pana la urma conteaza sa fie bebe ok. Azi merg la control sa vedem cum am mai evoluat.
Pupici tuturor!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 30+
mirelaionut spune:
Buna, fetele!Ma bucur ca ati mai scris!Noi suntem ok, Mara creste e f. bine cu tati acasa, se inteleg de minune, eu o cam cocoloseam...si noi am trecut cu bine de iarna(doar o raceala), cred ca a 2 a de cand e ea, a fost f. rezistenta, stai sa vezi de la toamana la cresa, ce distractie, brrr imi e groaza de acum...in rest suntem ok, nu e ea asa mancacioasa (are cu cine semana), e cam micuta are 9,5kg la 1an si 4 luni dar nu am ce sa-i fac...mananca fructe multe ma bucur dar tot nu ii fac asa pofta de mancare, cum credeam...mananca si ciorbita, branza cu smantana, lactate, pilaf, dar cam cu astea ne invartim, pestele nu se omoara cu el...nu stiu ce sa-i dau sa aiba pofta de mancare mai mare(daca aveti ceva sugestii...). De 1 mai am fost la Eforie Sud(au vandut socrii apt din Cta si si-au facut acolo casa sa se retraga la pensie(peste 1 an), si e f fain, am stat la soare, gratare...in rest cam atat de noi.
Laura sa-ti traiasca baietelul!!
Arissa, ce ai in burtica, tot fetita sau e cu putza de data asta??sa ai grija de tine, sa te relaxezi ca dupa stii tu mai bine ce te astepta...la ce dr mergi??unde nasti??
Silvi, ce face grasunica ta, sunteti ok?la toamana ne intalnim la cresa??
Dana cum e la servici ce fac copii?
Gabi, o Bulgaria ceva de 1 mai unde v-ati plimbat, cum e la noua gradi a lui Albert?
Pupam pe toata lumea si pe copilasi!
gabiu spune:
buna fetelor,
cam demult nu am mai trecut pe aici si vad ca s-au animat spiritele in lipsa mea
arissa, acum ca esti in concediu poate ne chemi la scris-sarcina usoara in continuare. Te-am vazut si ...arati f.bine, nu te plange ca ai burtica mare, e ok si iti sta bine
mirelaionut, am fost de Paste la bulgari, mi-a placut la ei, pacat ca turistii lor sunt numai romani. Chiar ca ti-e jena sa vorbesti romaneste acolo. Compatriotii nostri ne fac de ras
silvi ma bucur ca sunteti bine, pupici piticei
danybv, ce mai fac puiutii tai? E ok serviciul?
laura pupici si flacaului si tie
va pup pe toate
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007