Fetelor am mari pr cu cele de la conta de la job!!!!!
Incerc sa aflu tot felul de info despre drepturile mele dar liniste totala!!!!!!!!!Pune o intrebare si parca abia asteapta sa te minta!!!!!!!!!
Am un contract cam ciudat cu un salariu de baza plus un comision fix pana in aprile!!! De aceea nici macar nu am anuntat sarcina!!!!!Pun intrebarile cica pentru o alta colega care si-a declarat sarcina si este norocoasa trebuie sa nasca luna aceasta!!!!!!!!Sper ca ne anuntand sarcina sa nu scada comosionul fix!!!!!!!!!Am de gand sa anunt dupa ce voi semna un nou act aditional!!!!!Spar sa ma ajute si RECLAMA ILEGALA si sa stea cuminte!!!!!!!!!Acum in carte de munca am trecut salariul de baza dar pe fisa fiscala apare tot salariul adica brutul + comisionul !!!!!!!!! Deci 85% din care din ce e pe fisa fiscala sau din brutul de pe cartea de munca!!!!!!!!
Am fost la eco de 12 sapt RECLAMA ILEGALA este bine!!!!!!!Este super activ!!!!!!! As vrea sa scap si de grija cu acesti 85% si sa stiu ca voi putea sta cu el acasa cat mai mult sa nu fiu nevoita sa ma intorc la munca!!!!!!!!!!!
Astept raspunsul vostru si sper sa fie cel pe care il doresc!!!!!
daca nu e asa vom trece si pentru asta important e ca belelino sau bebelina sa fie sanatoasa!!!!!!!!!!!!
pupilici si numai bine!!!!!!!!!!!!
85% (indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani) e din venitul net. Adica din to ceea ce iei in mana.