TESTELE DE SARCINA

TESTELE DE SARCINA | Autor: NICOLETA83

Link direct la acest mesaj

SAPTAMANA ASTA,MAI EXACT LUNI AM FACUT UN TEST DE SARCINA SI LINIA DE CONTROL MI-A IESIT ROSIE SI A DOUA LINIE ROZ DESCHIS ,DE ABIA SE VEDEA.MIERCURI AM MAI FACUT UN TEST SI MI-A IESIT DOAR LINIA DE CONTROL.AR TREBUI SA-MI VINA CM PE 18.NU AM GRETURI SAU DURERI DESANI DAR NU INTELEG CE E CU TESTELE ASTEA DE SARCINA?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

NICOLETA83 ai facut ambele teste de la aceiasi firma producatoare?intreb asta pt ca nu toate testele ies ,poate al doialea a fost altfel de test fata de primul,si atunci e normal ca sunt si teste care se pozitiveaza mai tirziu.
Sau ai facut cumva inejctabil ceva Predalon? ca si acesta pozitiveaza test-ul....
Eu iti doresc asa cum tu iti doresti sa fie.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Nico, eu acum vreo luna si ceva cand mi-am facut primul test...a iesit la fel...slab pozitiv.....al doilea...(alta marca) a iesit negativ...apoi celelate...la numat vreo 5...toate pozitive...

...sper sa fie cu ochisori!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Si eu sunt in dilema mare...iau de un an de zile Duphaston, din ziua 18->ziua 25, ca sa vina CM, ca altfel....vine din an in Pasti....de obicei, cam a 4-a zi dupa ce termin pastilele, vin uratii. De data asta, am avut doar ceva, asa rozaliu, intr-o singura zi. Dupa vreo 3 zile, am facut un Barza Gold Jet, seara (ca n-am mai avut rabdare ) si linia de test, vizibila extrem de putin. Dupa 2 zile, am luat un Surecheck, l-am facut dimineata si a iesit doar linia de test. In rest, nervozitate (cateodata parca imi vine sa bat pe cineva ), sani usor sensibili, oboseala (desi dorm de obicei 8 ore/noapte).
Eeee...oare sa sper?
Mi-e frica sa ma gandesc prea mult la asta, ca sa nu imi fac IAR sperante desarte si sa-mi induc anumite stari specifice ....

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea stelutei EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Nico, eu acum vreo luna si ceva cand mi-am facut primul test...a iesit la fel...slab pozitiv.....al doilea...(alta marca) a iesit negativ...apoi celelate...la numat vreo 5...toate pozitive...

...sper sa fie cu ochisori!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Imi puteti spune care sunt cele mai sigure teste?...tre sa-mi vina CM peste 5 zile...ma gandeam ca poate pot sa fac deja un test..........chiar nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Fetelor, sper sa va ajute informatia.
Cel mai sigur mod de a afla daca esti insarcinata este sa efectuezi analiza de sange Bhcg(hcg= hormonul de sarcina). Cel putin asa mi-a fost recomandat mie dupa fiecare FIV (soldate cu esec, din pacate).
Aceasta se repeta din 48 in 48 ore, pt a ajuta dr sa stabileasca dozarea tratamentului pt sustinerea sarcinii. De la o varsta, se pare ca e nevoie de asa ceva.

Valori:
- mai mica de 5- negativ
- intre 5-25- se intrepreteaza in context clinc
- mai mare de 25- pozitiv

Oricum, va doresc sa va iasa testele pozitive , indiferent de tipul acestora.

Mergi la inceput