Sunt amanta (4)
Raspunsuri - Pagina 27
Guestus spune:
Cred ca 1000 click pe minut sint la natasha webshots.com.
bine le faci natasha...nu le arata cele 90-60-90
emag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus bine le faci natasha...nu le arata cele 90-60-90 |
Da` urate si invidioase ne mai crezi!
Natasha_Pisi spune:
Buna Ema,sunt bine,multumesc de intrebare:) Pastele l-am facut cu mama si cu niste prieteni,a fost frumos. Nu am mai intervenit pentru ca lucrurile au degenerat pe aici si nu am vrut sa ma cert cu nimeni,am preferat sa citesc si atat
violeta69 spune:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi Buna Ema,sunt bine,multumesc de intrebare:) Pastele l-am facut cu mama si cu niste prieteni,a fost frumos. Nu am mai intervenit pentru ca lucrurile au degenerat pe aici si nu am vrut sa ma cert cu nimeni,am preferat sa citesc si atat http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi Even an angel can end up falling ... :) |
sper ca lucrurile au "degenerat" in bine
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dov spune:
citat din mesajul lui Guestus Cred ca 1000 click pe minut sint la natasha webshots.com. bine le faci natasha...nu le arata cele 90-60-90 |
ei si? acu' zi-ne...ai reusit sa iei macar un nr. de telefon, ceva? sau nik?
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dov
ei si? acu' zi-ne...ai reusit sa iei macar un nr. de telefon, ceva? sau nik? |
dov...in mintea ta cred ca este o confuzie mare....amanta e amanta....si este a cuiva.
nu inseamna ca gata..tot poporul e binevenit. e diferenta nene
violeta69 spune:
logic ca si amanta asta nu poate sa "iubeasca " decat pe unul
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dov spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
dov...in mintea ta cred ca este o confuzie mare....amanta e amanta....si este a cuiva. nu inseamna ca gata..tot poporul e binevenit. e diferenta nene |
da mey, dar GUESTUS e doar unu'...si ca el altul nu-i(ce dreaq, tre sa te invat eu cum sa-ti prezinti "marfa"?)
si toate fetele de-aici s-au chinuit atata sa o dez-amant-eze...ma gandeam ca poate-poate
gaia.nevia spune:
ii facem reclama lui Guestus?
Vindeca amante tinere. Tratament rapid, fara dureri, in doar 3 sedinte.
Asa... Guestus, n-ai raspuns la provocare. Fomalhauti ne-a explicat mai devreme ca barbatii nu citesc pe Sheldon. (who the F is Sheldon, anyway...)