Sunt amanta (4)
Raspunsuri - Pagina 25
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellej
Meschinaria din mine nu se poate abtine sa nu observe (inca o data, daca mai era nevoie) ca orice amanta isi pierde farmecul odata devenita nevasta Asta e razbunarea suprema a nevestelor inselate :) Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
mda... Cate vise isi fac bietele de ele, cu barbatul alteia, iar dupa ce devin neveste, barbatul mult dorit si iubit revine la ce stia el cel mai bine : sotia este neinteresanta, altele sunt apetisante...
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna fetili, nu ma pot abtine sa nu impartasesc cu voi un post pe care l-am descoperit intamplator intr-un topic arhivat - de maaaare angajament: Nu am aflat pana acum de vreo aventura. Nici nu l-am intrebat. Si daca ar veni x sa-mi spuna ca una si ailalta n-as baga in seama. Daca vine si-mi spune el ca asa si pe dincolo, tot nu-l cred ( precis aia a sarit pe el si l-a luat pe dinainte). Si mai e ceva. Barbatii nu insala femeile. Femeile se urasc ata de mult incat se insala intre ele. s-a retinut, da? barbatii nu insala niciodata |
Ce gandire !!! Precis e una din exemplarele care-si urasc semenele si, prin prisma propriei mentalitati, isi inchipuie ca toate gandesc la fel ca ea...
alice2004 spune:
"Si mai e ceva. Barbatii nu insala femeile. Femeile se urasc ata de mult incat se insala intre ele".
Banuiam eu ca nu le vazusem si auzisem pe toate, si am o virsta ... dar remarca aceasta ma depaseste intru totul !! Exceptionala mostra de gindire/simtire feminina !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Rufus spune:
citat din mesajul lui alice2004 "Si mai e ceva. Barbatii nu insala femeile. Femeile se urasc ata de mult incat se insala intre ele". Banuiam eu ca nu le vazusem si auzisem pe toate, si am o virsta ... dar remarca aceasta ma depaseste intru totul !! Exceptionala mostra de gindire/simtire feminina !! |
Ei, vedeti ca se poate? Putina vointa trebuie...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
n/a spune:
hai ca-ti dat-o in diverse!!!!
Edit: Mdap!!!! Se mai intampla!!! La mine mai des.
Uite, rectific: "hai c-ati dat-o in diverse!!!!" Ce releeeeeeeeeeee Nimic nu va scapa.
mianna spune:
citat din mesajul lui noideea hai ca-ti dat-o in diverse!!!! |
chiar a-m dat-o?
"it's nice to be important, but it's more important to be nice"
Yasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
chiar a-m dat-o? "it's nice to be important, but it's more important to be nice" |
Urat din partea noastr-a.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Yasmine spune:
citat din mesajul lui violetan Sunteti de groaza. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Asa-i?
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Adela99 spune:
chiar ca sunteti de groaza :(
bagati un ochi pe la regulament. oi fi io lipsita de simtu' umorului da' nu vad nimic hazliu in atitudinea voastra. no, da' nu mai continui ca ajung sa am si io aceeasi atitudine de "tz tz tz"