Sunt amanta (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

da..da...explica copilului cum gindesti tu..."daca te insori cu una cu aia sa ramii mama pina la adinci batrineti...si sa ai mare grija sa nu te intilnesti cu diavolul "

Mergi la inceput

sau ii spui ca mama care ii vrei binele copilului tau....."nu esti happy baietelul mamei spune-i bye bye cit mai rapid....ca doar nu au intrat in sac" ...ce metoda alegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Paaaai, Guestus dear, stiu si eu ?? Programul tau ce zice, ca eu sint cam in incurcatura ... Either way, cred ca matematiceste e cam la fel, doar sa nu treaca la mahomedanism !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

In mod cert educatia nu rezolva totul, dar e cazul sa se schimbe ceva din mentalitate. Daca am face asta in mod constant, TOTI, ceva schimbari tot s-ar vedea. Normal ca are si natura cuvantul ei greu de spus.

eu nu inteleg nici chestia asta cu femeia la cratita, el ca barbat...mai putin, asa, sa ajute etc. ei uite, chiar si ca mama de baiat, tot nu gasesc normal. nu zic sa-si faca un tel din viata din a face mancare sau a bate covoarele, dar nici sa depinda de femeile din viata lui, doar ca nu face de-astea, ca e barbat! ca sa fii independent tre sa fii in stare sa suplinesti si functiile celorlalti din viata ta.

as mai lucra mult, dar mult si la self estimul femeilor/fetelor. daca ati sti ce-mi e mie dat sa aud prin autobuze...din gura fetelor astea tinere...si tin sa precizez ca nu ma mai socheaza inceperea activitatii sexuale ink din scoala generala...dar accepta sa fie tratate ca niste carpe, doar pt ca un "domn"le face onoarea sa fie cu ele, chiar si pt perioade scurte. si lasa, ca am vazut destule, super elegant imbracate...si ce puteau vb la telefon...sau cum erau tratate de parteneri...oare fetele astea nu se iubesc deloc pe ele, nu le-o iubi nimeni in familie, sa se simta si ele valoroase ca persoane? sa inteleaga ca asta nu e succes.

Mergi la inceput

Da ce paradox...pe forum auzi ca "barbatii e magari"...si cind e acasa 99% spun copilului "vezi-ti draga de drumul tau ...ai ghinion de o nebuna da-i un sut in fund ca uite cite sint " ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Da ce paradox...pe forum auzi ca "barbatii e magari"...si cind e acasa 99% spun copilului "vezi-ti draga de drumul tau ...ai ghinion de o nebuna da-i un sut in fund ca uite cite sint " ...

Cine zice ca to(n)ti barbatii "e" magari?
Io am cunoscut cel putin unu care nu era.
Si mai scria si mai sus de cel care a fost amant 15 ani ... de el ce sa mai zicem?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Intotdeauna depinde de pe ce parte a baricadei privesti
e exact invatatura dupa care se ghideaza"tie mama sa iti fie bine, restul/..."

Mergi la inceput

Da de cei cu 4 neveste ce spui zepellino? e normal? sint oameni ca noi....nu au nimic special. si uite ca se inteleg bine..merge treaba de atita timp.

Mergi la inceput

zepellino...vrei sarurile ca ai lesinat?

oameni ca noi citeva degete mai jos pe harta ...4 neveste au acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Pai este acelasi lucru...LUI sa ii fie bine. Tu crezi ca femeile alea sunt multumite???
Slujesc mariei sale barbatul, si macar intra in hora asta cu buna stiinta. Nu jura credinta vesnica si ajutor unul altuia sperand sa ramana cuplul, ei doi, forever.

Mergi la inceput