Sunt amanta (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lisaelisa, vroiam sa spun ca, asa cum bine a precizat si zepellina, noi credem de fapt ca bunul simt, responsabilitatea, dragostea pt copiii nostri si dragostea pentru noi ar trebui sa fie suficiente pt barbatii nostri sa stea pe langa noi cuminti si cu "pantalonii pe ei" (in afara domiciliului conjugal), dar, de fapt e mult mai complicat. Adica, daca e sa ne luam dupa miile de "grupuri de cercetatori" (barbati, precis, toti ) care descopera ca exista o predilectie ancestrala a barbatilor catre poligamie, comparandu-i cu nu stiu ce animale care nu pot fi monogame (pinguinii sau nu mai tin minte care ) inseamna ca munca noastra de a ne tine barbatii langa noi devine mult mai dificila.
Asta vroiam sa zic

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

eu cred, violetan, ca se poate rezolva si cu educatie. stiu, suna idiot, dar afectul se educa. si apoi, daca de mici li se inculta ideea "ei, lasa draga, e barbat..."pey ce pretentii mai avem? eu am un baietel de 2 ani si 8 luni, il cresc singura, si sincer, il cresc avand anumite scopuri...ei, unul din ele e ca il cresc SI pentru nor-mea(fie ea legala sau nu). Vreau ca ea sa fie fericita langa el, si daca ea este fericita, atunci si el este la fel. mai trebuie sa avem si principii in viata, ca daca ne ghidam doar dupa instincte, sau ne ascundem dupa explicatii de genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Voi nu intelegeti nimic si yo imi bat capul aiurea sa va antrenez aici ...pai nu e nene nici o diferenta intre doamne si domni .....problema este ca atunci cind se intilnesc cei care sint asa..mai curiosi sa zicem si numai ..da numai in anumite circumstante...apare si diavolul. Ca dupa bine se stie se intimpla actiunea intre doamne si domni...sau cum stiti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Draga Dov, se poate rezolva si cu educatie, dar nu cred ca asta e litera de lege ! In mare ai dreptate, dar iti pot da exemple pe cei doi frati ai mei - pe noi trei ne-au crescut la fel, cu aceleasi principii de viata solide si cu acelasi respect pentru familie, doar ca sintem trei individualitati aparte, semanam pina intr-un punct ... dupa acesta, fiecare si-a format stilul sau de viata si se ghideaza dupa principiile sale ! Nu cred ca daca iti educi copilul "ca la carte" ai suta la suta garantia ca nu va face niciodata vreun pas gresit, abdicind de la principiile sanatoase pe care i le-ai insuflat tu, ca parinte ! Eu cred ca educatia primita, cei 7 ani de acasa sau cum le-or spune lor, este/sint doar o parte a tipologiei unui individ ... ca mai intervin si alti factori, de care pomenise cineva inainte !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Guestus, , deci zici ca nu exista nici o diferenta intre doamne si domni? Deci nu esti de acord cu teoriile mele? (Nici macar nu sunt ale mele, zic si eu asa )
Statistic, totusi s-a demonstrat ca proportional, barbatii inseala mai mult (si ca numar de partenere/i si ca frecventa si ca motivatie), in timp ce femeile mult mai putin. Oare de ce?
Plus ca esti barbat: nu te multumeste motivatia "ancestrala"? sau vrei doar sa fii gentil cu noi?

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Voi nu intelegeti nimic si yo imi bat capul aiurea sa va antrenez aici ...pai nu e nene nici o diferenta intre doamne si domni .....problema este ca atunci cind se intilnesc cei care sint asa..mai curiosi sa zicem si numai ..da numai in anumite circumstante...apare si diavolul. Ca dupa bine se stie se intimpla actiunea intre doamne si domni...sau cum stiti voi?

Insa cum se explica ca cei care dau bir cu fugitii, sunt in special barbatii?
Sunt mai motoloci si cred ca tot ce zboara se mananca? Poate ele au mai multa grija....
Oricum, ai dreptate, unii asa sunt , orice ai face...curiosi. Dar aici este lipsa principiilor, a caracterului, de o parte si de alta.

Femeia in general e mai dracoasa si , sarmanii, nu rezista....pantalonii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

... noi credem de fapt ca bunul simt, responsabilitatea, dragostea pt copiii nostri si dragostea pentru noi ar trebui sa fie suficiente pt barbatii nostri sa stea pe langa noi cuminti si cu "pantalonii pe ei" (in afara domiciliului conjugal), dar, de fapt e mult mai complicat.

... inseamna ca munca noastra de a ne tine barbatii langa noi devine mult mai dificila.

Ma tot intreb, atunci la ce bun toata moda asta cu fustite scurte si usor de ridicat, chiloti tanga, sutiene cu inaintare...oare posesoarele doresc sa atraga privirile invidioase ale femeilor, sau pe cele pofticioase ale masculilor?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai probabil ca domnul Oaspete spune ce spune conform rezultatelor obtinute in urma rularii programului sau magic !!
Cit despre antrenamente, nu cred ca-i cazul, majoritatea celor care am scris aici avem deja instructia facuta ! Si daca ai fi citit nu numai printre rinduri, ai fi inteles ca da, exista deosebiri intre noi, femeile, si voi, barbatii !! Altfel am fi one happy nation de amanti si amante !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui violetan

... noi credem de fapt ca bunul simt, responsabilitatea, dragostea pt copiii nostri si dragostea pentru noi ar trebui sa fie suficiente pt barbatii nostri sa stea pe langa noi cuminti si cu "pantalonii pe ei" (in afara domiciliului conjugal), dar, de fapt e mult mai complicat.

... inseamna ca munca noastra de a ne tine barbatii langa noi devine mult mai dificila.

Ma tot intreb, atunci la ce bun toata moda asta cu fustite scurte si usor de ridicat, chiloti tanga, sutiene cu inaintare...oare posesoarele doresc sa atraga privirile invidioase ale femeilor, sau pe cele pofticioase ale masculilor?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pai, daca e sa-mi sustin teoria in continuare, pe amandoua

poze Laurash

Mergi la inceput

Dov, posibil sa fie si chestie de eductaie, desi ma indoiesc. Eu incercam sa aflu daca exista adepti ai acestei teorii, cum ca faza cu inselatul e mai presus de educatie, ratiune etc si ca se poate da vina (stiintific vorbind) pe o inclinatie spre poligamie a barbatilor stiintific sustinuta si demonstrata.

Edit ca sa-mi termin ideea: pentru ca daca ar fi asa, precum sustine teoria mai sus mentionata, atunci chiar ca femeilor le-ar fi mult mai greu decat cred sa aiba soti fideli. Si ajungem la fatalitate: "pai daca-i ancestral, tu, ce sa faci? Te pui cu stiinta, cu istoria, cu stramosii, cu darwinismul?"

poze Laurash

Mergi la inceput