Aspirante optimiste >20 ani(400)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona_bm spune:
Ultimele doua luni, faza luteala a durat 12-13 zile dar atunci am facut stimulare cu clostilbegyt.
Peste cateva zile o sa stiu sigur daca am lucrat cu folos luna asta sau doar de placere ![]()

oare vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
ellenii spune:
Stiu ca este greu, ca si eu sufat de testare anticipata cronica
, dar mai asteapta vreo 3-4 zile. Daca si temperatura e sus, atunci e de bine. Bafta multa si poate ne dai o veste mare
!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
tanamera spune:
Ellenii cred ca aproape toate suferim de "boala" asta
.
http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png
Ramonika spune:
eu chiar n-am facut decat de 3 ori in viata mea teste de sarcina. prima oara a fost mai in tinerete, pe la primele "aventuri" cand eram mai nestiutoare ![]()
iar a doua oara acum, cand am ramas.
o data cand mi-a iesit slab pozitiv si alt test peste vreo 3 zile, cand mi-a iesit puternic pozitiv.
chestia e ca m-am pazit bine pana am vrut sa raman, iar cand am vrut, nu mi-a intarziat niciodata ciclul ci din contra, imi venea chiar si mai repede, asa ca nu am avut nevoie de test. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Ramona_bm spune:
De temperatura habar nu am ca nu am reusit sa o iau mai mult de doua zile la aceeasi ora.... ora mea de trezire variaza de la 06:00 pana pe la 09:00 in functie de zi sau saptamana
asa ca m-am lasat de luat temperatura dupa vreo saptamana de incercari... Ovulatia stiu cand a fost pentru ca am facut teste de ovulatie.
Greu e cu boala asta ....dar cred ca ma ajuta sa ma abtin testul negativ de sambata ![]()
oare vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
ellenii spune:
In prima luna de incercari (ianuarie), dupa ce am primit "unda verde" am facut 5 teste de urina si unul de sange. Asta sa vedeti cat sunt de dusa.
Eram convinsa ca sunt insarcinata. Imi intarziase si aveam in minte si experienta anterioara, cand am ramas de la prima incercare. In februarie am facut doar doua. Ma mai potolisem nitel. Iar dupa nu a mai fost cazul.
Acu sper sa nu mai fac decat testul final. Am unul pregatit, just in case... ![]()
May be Baby
Ramona_bm spune:
Eu fug catre casuca....am de bagat o tura de haine la spalat si apoi merg cu sotioru si cumnatu in vizita la un unchi de-al lor.
Sa aveti o seara placuta toate 
oare vine
meu?
ellenii spune:
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua numelui!
La multi ani! Gina (Happymum) !
Iti doresc un bebe la tine in burtik in viteza!
Petrecere frumoasa!

May be Baby
sorinake spune:
la multi ani si de la mine, happy! sa ai o zi frumoasa si cu multe flori! 
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html