De unde cumpar un catel de rasa
Raspunsuri - Pagina 4
ingridnen spune:
Peste un an jumate sper sa avem si noi niste “sarmalute” de la Diva![]()
Avem deja drept de monta (2 arbitraje), masculul va fi selectionat de crescatorul de la care am luat-o... asteptam sa ajunga la varsta optima... cca. 2,5 ani ..o mai lasam sa copilareasca ![]()
Ingrid si Cristi 6 ani
Hristina, s-ar putea ca pentru Saint Bernard (fiind o rasa mai "rara") sa se faca prenotari pentru monta, adica sa te treci pe lista ca doritor de pui 
hristina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingridnen Hristina, s-ar putea ca pentru Saint Bernard (fiind o rasa mai "rara") sa se faca prenotari pentru monta, adica sa te treci pe lista ca doritor de pui ![]() |
La sfarsitul lunii februarie vom avea ghemotocul.
E ales, vorbit, sotul deja si l-a pus pe desktop ( foto), ii cauta pe net castronele, culcus...parca as mai avea un copil iar, asa se agita..., ma tot intreaba daca ii pastram numele de i-a placut lui...
E cu pedigree si e fiu/ nepot de campion(i)nationali si mondiali!
Am innebunit cu totii

ingridnen spune:
Vad ca la subiectele cu prepelite si pesti e miscare incontinuu
si la caini nimic...
Hristina, v-a sosit catelul ? Unde il tineti, afara ? Asteptam poze ![]()
Ingrid si Cristi 7 ani
szivarvany spune:
Poate pt ca nu iegzista forum specializat pe prepelite ![]()
Poze noi cu catelusa unde ai, daca tot ai strigat Ingrid 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
ingridnen spune:
spre rusinea mea nu am decat o poza cat de cat recenta, din ianuarie,
aici:
http://s852.photobucket.com/albums/ab84/ingridnen/Diva%20January%202010/?action=view¤t=Jan_2010.jpg
Promit sa ne mai pozam ![]()
Voi ce bobite mai mancati ? Noi am "mers" super-bine toata iarna cu "Pro Plan SensiDerma / somon si orez" de la Purina
Ingrid si Cristi 7 ani
szivarvany spune:
Wow, ce frumoasa eee, mai fa pls poze 
Sela papa Belcando bobite / conserva.
Dar asta de musai. Ea ar vrea sa pape ce e la noi in gura, orice, dar sa vada ea ca e de acolo ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
ingridnen spune:
da, si la noi cersitul la masa e la mare moda... mananca orice, dar pe urma se deranjeaza la stomac 
in rest... e foarte pupacioasa si rasfatata, copilaroasa, jucausa.. nu latra, nu maraie.. ca o jucarie (desi are o fata fioroasa
)
Acum are 15 luni si 28 kg ![]()
Ingrid si Cristi 7 ani
nikkibaciu spune:
Sunt interesata de un pui de samoyed pt fiul meu, daca aveti cunostinte, as aprecia orice detaliere.
Multumiri anticipate,
szivarvany spune:
Sa-ti traiasca !
Sela latra fioros .. .de frica
acum are 10 luni si 4 kg 
Pun si eu o poza haioasa cu rocherita aici o astepta pe Giuli care era in bucatarie si am deranjat-o rrau cand ea vroia doar sa vada cu ce vine in mana ![]()
In rest, luna asta facem sterilizarea, sper din suflet sa teecem cu bine 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela