Buna.Facandu-mi azi o eco intravaginala pt a incepe FIV nr 3, mi s-a descoperit un nodul intramural post...(nu mai stiu cum a zis dr) de 19.8/16.6 mm.L-am intrebat daca este grav si mi-a zis ca nu pune probleme. Si asistenta mi-a zis la fel, insa eu nu prea am incredere in ea.CITEZ" de obicei d-nul doctor spune la eco numai ce e important. Nu stiu ce l-a apucat astazi sa va spuna asta. Probabil l-ati avut si pana acum". Mentionez ca sunt de 5 ani pacienta prof Marinescu si niciodata nu mi-a zis asta. Sa se fi format in ultimele 6 luni? Dar la un control normal nu se vede, ca am fost acum 2 luni la dr Dracea si nu mi-a zis nimic.Sunt f speriata ca nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma mai apuc de FIV sau nu.Nu as vrea sa arunc iar banii pe fereastra. Voi ce ziceti? V-ati confruntat cu astfel de problema? Merci frumos
Din cate stiu eu, chiar nu pune probleme. Si e si destul de mic. Poti sa mai mergi si la alt dr daca vrei, dar eu cred ca e asa cum spune dr. Si eu am fibrom de vreo 3 cm care s-a marit in sarcina pana la 6 cm si a conorat din nou dupa nastere. Nu a ridicat cine stie ce probleme...
si succes!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash