Condica Salajencelor [90]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ufff...gatai cu blaturile. De fapt ultimu ii in cuptor. Acu fac pauza de un raspuns pe forum, ca de tigari m-am lasat si inapoi la munca. Vreau sa fac si ceva tarta si rulada si saratele, astea toate la aperitiv. Si pe toate azi sper.
Miki draga, daca nunta lui fratelor tau e in Zalau, avem sanse sa ne vedem la primarie, ca tot pe 30 august am si eu nunta la o nepoata, fata lui varu-meu. Asa ca eu nu o sa fiu langa gard

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fac si eu o pauza si trec sa va salut. Nu am facut cine stie ce azi, doar o pasca, saratele si o ciorba taraneasca. Nu stiu cum a trcut ziua si mi asa o ciuda... Mai fac doar blatul de tort azi si gata. Insa nu am lapte batut si trebuie sa ies la shoping. Am uitat sa va spun ca ne-au sosit lemnele azi asa ca o trebuit sa umblu si dupa niste neni care le aseaza in curte. Una peste alta, asta e. Noi sa fim sanatosi Doar nu vin cu bota (Pastile) Oi face cat oi putea. Alex o fost tare cumintel azi mai mult pe afara cu frate-sau. Va merg si eu la trebi.Dulciuri

Mergi la inceput

buei, ce pana mea faceti??????????????????nika, nika? Ma lasati sa aberez singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

buei, ce pana mea faceti??????????????????

nika, nika? Ma lasati sa aberez singura?

facem bine.abia ne-am strans pe langa casa.sa-mi trag sufletu si viu.........

Mergi la inceput

No v-ati tras sufletu? Io amu am culcat cupchilu si mai am de lucru la bucatarie. Asa ca va si va doresc somn usor. Ne vedem dimi la cafei.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Va dau e o cafea tare, da o fac de amu noaptea...dimineata o bagati la microunde si e gata!
eu mai am o groaza de saratele de copt, da sa ma ierte D-zeu, le-oi coace maine. Acu tre sa iau o tura din cuptor, mai bag una pe care am pregatit-o, si restul maine, ca nu mai pot. Zici ca sunt zombie. Ma doare capul de vreo 6 ore, ma doare si burta, mi-a venit si ciclul..asa ca ma duc minten si ma culc.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Diana, da cate doamne faci? Eu dintr-un poc de foietaj am copt 3 tavi mari si in una mica rotunda.Amu pe bune merg la nani. Am gatat si blatul rosu Dulciuri

Mergi la inceput

Ia priviti aici:

Mie nu pre imi placeau astia insa melodia asta imi place de numa.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Miki draga, daca nunta lui fratelor tau e in Zalau, avem sanse sa ne vedem la primarie, ca tot pe 30 august am si eu nunta la o nepoata, fata lui varu-meu. Asa ca eu nu o sa fiu langa gard

Piscotel
Torturi

Nunta lui fratelo e in Cluj-Napoca. E clujean de ani buni ..poti veni la gard

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Oti si Diana, ce harnicutze suntetzi. Imi amintiti de mama, si ea statea noaptea sa faca prajituri pt. sarbatori. Acum saraca le cumpara, nu mai are rost sa le faca daca nu suntem acasa.

Cand ma uit la ceas mi-e rau . Mi-am facut bagajul ( al meu si al catzelului ) , ma tot sacaie neamtzu cu indicatiile lui ....
Mai citesc putin si poate ma prinde somnul.

Noapte buna Salaj.
Paste Fericit !

Miki

Mergi la inceput