Condica Salajencelor [90]
Raspunsuri - Pagina 18
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Auziti voi: si io is alergica, amu stau sa ma gandesc a cui o fi fata Adraiana, Bia, nu dati rau ![]() peseu: daca de fata nu imi e, macar de nora sa mi-o dai ca tare ii frumoasa, pui pe ea. ![]() ![]() |
taci tuuuuuuuuuuuuuuu
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit mihaela, drum bun la capitala si distractie placuta. fetele ce fac? Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Multzam de intrebare! Poti citi aici despre noi toti.

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui Bimilittaci tuuuuuuuuuuuuuuu ! |
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui mihaela_sMultzam de intrebare! Poti citi aici despre noi toti. ![]() |
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Mihaa io nu poci accesa linku. ![]() |
Poate ca nu merge cu explorer, incearca cu netscape. Daca nu, ai mester acasa

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan mereeeeeeeee! Dulciuri |

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Acum am ajuns acasa . Pe la ora 20 m-a sunat tipul care face RMN la Ciobanca si mi-a spus ca merge, in sfarsit si ca daca pot sa merg acum seara sa-mi faca . A reusit sa-mi faca si cervical si lombar , maine am CD-ul si interpretarea , iar poimaine merg la neurochirurg sa vedem unde-i buba . Mi s-a mai luat un off de la inima. Fetelor , e o senzatie inauntru ... zici ca esti intr-un sicriu , poate ca si acolo ai mai mult spatiu. E un frig si un curent .... cica sa nu i se faca rau persoanei care e inauntru ... nu e tocmai placuta senzatia. Bine ca a trecut , a trebuit sa stau 50 min
... am iesit congelata de acolo.
Daca va hotarati sa ne vedem maine dati si la mine un BIP k eu nu am net la munca .
Va tzuc pe toate si va urez noapte buna si
usor !!!
silvana_salajan spune:
'mneata! Poftiti la cafeluta!!! Deci nu vreti sa va uitati la florile mele?
Hai ca mai pun o data link poate va indurati sa va dati cu parerea. Intrebarea era: ce flori credeti ca sunt?http://entertainment.webshots.com/photo/2753079680102125681SELHBp

.astept locatia si ora
si paula are aceleasi simtope cu el.doamne ajuta sa scapati usor.