Condica Salajencelor [90]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Salutare !

Eu tot pe fuga ... azi a fost o zi mai trista pentru familia noastra , adica din partea mamei, Dumnezeu sa o ierte. Mama are o sora in Germania si azi si-a inmormantat soacra, iar sora mamei di Zalau azi a avut operatie in Cluj la spitalul Oncologic. Operatia a decurs bine si daca nu apar complicatii intr-o saptamana o va lasa acasa .

Despre intalneala .... maine dupa ora 16 sunt disponibila , daca vreti sa ne vedem la un ceai ... Astept raspuns din partea voastra ca sa stiu cum ma organizez, deoarece Paula iar a facut o bronsita si nu o duc la camin ci la soacra mea.

Merg sa mai fac una-alta prin casa dar mai trec pe aici mai tarziu .

trista zi adriana.condoleante lui mimi si mii de pupici.
doamne ajuta sa fie ok matusa ta dupa intervenita de azi.

io-s de acord sa ne vedem maine.astept locatia si ora.

sanatate paulei.tu fata, de nu ar semana asa bine cu tine si luci,as intra la idei.colegul meu e alergic si paula are aceleasi simtope cu el.doamne ajuta sa scapati usor.

Auziti voi: si io is alergica, amu stau sa ma gandesc a cui o fi fata
Adraiana, Bia, nu dati rau

peseu: daca de fata nu imi e, macar de nora sa mi-o dai ca tare ii frumoasa, pui pe ea.

taci tuuuuuuuuuuuuuuu, ca cer test de paternitate si maternitate.auzi, daca stau bine sa ma gandesc parca ,parca paula seamana cu tinela ten si la siex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mihaela, drum bun la capitala si distractie placuta.
fetele ce fac?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Multzam de intrebare! Poti citi aici despre noi toti.

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilittaci tuuuuuuuuuuuuuuu, ca cer test de paternitate si maternitate.auzi, daca stau bine sa ma gandesc parca ,parca paula seamana cu tinela ten si la siex.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_sMultzam de intrebare! Poti citi aici despre noi toti.
Mihaa io nu poci accesa linku.

Mergi la inceput

mereeeeeeeee!Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Multzam de intrebare! Poti citi aici despre noi toti.

Mihaa io nu poci accesa linku.

Poate ca nu merge cu explorer, incearca cu netscape. Daca nu, ai mester acasa . Nu am cum povesti tot inca o data...dar suntem bine, ca de obicei, cu ale noastre.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:

mereeeeeeeee!

Dulciuri

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Acum am ajuns acasa . Pe la ora 20 m-a sunat tipul care face RMN la Ciobanca si mi-a spus ca merge, in sfarsit si ca daca pot sa merg acum seara sa-mi faca . A reusit sa-mi faca si cervical si lombar , maine am CD-ul si interpretarea , iar poimaine merg la neurochirurg sa vedem unde-i buba . Mi s-a mai luat un off de la inima. Fetelor , e o senzatie inauntru ... zici ca esti intr-un sicriu , poate ca si acolo ai mai mult spatiu. E un frig si un curent .... cica sa nu i se faca rau persoanei care e inauntru ... nu e tocmai placuta senzatia. Bine ca a trecut , a trebuit sa stau 50 min ... am iesit congelata de acolo.

Daca va hotarati sa ne vedem maine dati si la mine un BIP k eu nu am net la munca .

Va tzuc pe toate si va urez noapte buna si usor !!!

Mergi la inceput

Adriana, brrrrrrrrrrrr. Parca am simtit si io frigu. Fetelor, si Dulciuri

Mergi la inceput

'mneata! Poftiti la cafeluta!!! Deci nu vreti sa va uitati la florile mele? Hai ca mai pun o data link poate va indurati sa va dati cu parerea. Intrebarea era: ce flori credeti ca sunt?http://entertainment.webshots.com/photo/2753079680102125681SELHBp

Mergi la inceput