***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Eu pentru deprimari si alte cele cu nori negri deasupra va recomand o portie de ROZ si niste sex. La mine intotdeauna functioneaza I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
roz nu am dar sex mai merge
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas iubita noastra kokiy era inaintea unui eveniment foarte important din viata unei femei...CM www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
eu sunt dupa...

tantzo,roz nici eu nu prea am,dar sex...am avut azi noapte....si inca ce...si degeaba....tot starea naspa o am....
ma duc sa bag kupilu hiperactiv la somn,poate trag si eu un pui de somn si ma trezesc mai bine dispusa!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Ana68 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Eu pentru deprimari si alte cele cu nori negri deasupra va recomand o portie de ROZ si niste sex. La mine intotdeauna functioneaza I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |

Foarte tare

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
MadameBovary spune:
Buey, da' ziceti asa, ca n-aveti, ca va baga baba la traista una bucata de ROZ si v-o expediaza ca sa nu va mai aud ca sunteti pleostite! Sex nu dau ca si asa si la mine e la limita iarasi dupa o perioada infloritoare... daca va dau asta, vin eu si ma tai cu lama aici in direct
.
Miha, daca ai incercat sexu' si nu a avut efect inseamna ca nu a fost suficient
. Ia mai baga o portie, doua, trei, sa vezi cum se ridica nivelu' de trai!
Pupam Sasha, ma bucur mult ca a fost bine pana la urma! Pupam si copchii fericiti si pe Mihaitza incurajam pentru terapie! SA FIE BINE!! 
marami spune:
Tantzo, glumesti! Asa-i?????
Rooooz, roooooooz, roooooooz e un cosmar, sa ma trezeasca cineva pls
si SEX??? Ce-i ala? Ce spuneti voi aici? Hmmmm...suna interesant.... pot sa-mi trag un amant? Dati-mi binecuvantarea voastra![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
kay spune:
Cum sa raceasca? a luat un virus... ce sa facem... asta e. abia astept sa ii treaca, deja e mai bine, mucii sunt mai putini, sau macar mai adunati. am aspirat-o cu Alex, mai sa planga... asta da barbat
...
am facut paste, a mancat tot poporu, inclusiv S. si chiar i-au placut...
revin, ca am dormit si nu stiu pe ce lume sunt. inca.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
mey ,la mine nervozeala era de la prea multe orgasme
...ma supsei precum Olive a lu' Popeye si eram fara vlaga ...la mine rozu' nu functioneaza ,desi am neste bashcheti de la lollipops de moare lumea ![]()
Marami, eu ma ofer sa-l pestesc pe'al meu sot ...hai ca'l dau ieftin,ca ne cunostem ...nu e dotat cu furtunul de la hidrant,da' poate duce doua ore fara pauze ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Bai, asta cu rozu' nu-i de pus la indoiala. E de facut si gata!!
Marami, lasa amantu', scoate manutza din dotare intr-o prima faza si vezi cum e si asa
.
Kokiy, fatoooo, doo ore?? Pai eu ma si culc in timpul asta!! Eu dupa o ora - in zilele lui bune - si deja ma simt terminata ca-s luata si contorsionata pe toate partile, d-apoi dupa doo! Pai ce facem aici? Sex sau antrenamente pentru jocurile olimpice??
![]()
kay spune:
ce ziceti voi aci? 2 ore fara pauza? pai nu mai pot eu atata... deocamdata. mi-e asa de soooomn... se trezise S si am zis ca o adorm la loc... si am adormit eu
si m-a lasat sa dorm, inchise in dormitor, nu avea pe unde sa iasa, acolo are plusurile si s-a jucat pana m-am trezit. copil bun
acu a mancat 200gr de gris cu lapte si cioco, neste nutela cu lingura si acu baga niste cereale cu cioco... mi-e sooomn
ma duc sa mai stau nitel in pat.
plesnitele !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
sorana spune:
Ei iete ca traii s-o aud si p-asta!
Auzi la ea Kokyi - era nevrozata de prea mult sex 

Cum frate vine asta ca io nu stiu ....
Mai ales ca-n ultima vreme adorm ca valiza-n gara imediat ce culc plodu ![]()
In rest la mine nu merge cu roz dar merge cu ... verde. Dau o tura-n juru baltii (adik parcul IOR) si ma mai lasa depresia ![]()
Kay
sa va treaca virusu' repede-repede.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

ambitioasa