Regasiri(33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Hop si eu, am citit si acum sa raspund la intrebarile puse de Dbunny:
1=n-am folosit
2-si la noi e problema, am mai scris eu o data, pe cele de la maini i le tai usor, fara probleme, insa pe cele de la picioare.....l-am lasat la un moment dat de erau inconvoiate, n-am putut deloc sa i le tai, pana si in somn ma simtea daca incercam , si probabil ca il deranja, asa ca a venit singur la mine sa-mi arate , si cu chiu cu vai, intai i le-am taiat Anei, apoi Oanei...si intr-un final mi-a dat si el un deget, apoi altul....si in cateva zile am reusit sa i le tai pe toate- cand am terminat cu ultima, deja prima taiata ii crescuse iarasi. Acum ne jucam si din joaca il intreb:"nu vrei sa mai taiem o unghie?" Si mai taiem una, 2, maxim 3, in alta zi alte 2-3....Nu sta niciodata sa i le tai pe toate, la maini cand incepem...le taiem pe toate , dar la picioare....asta este, sunt multumita ca macar sta si nu mai sunt mari, ca se lua la intrecere cu pisica. La noi sunt si fetele si imita si ce fac ele.

Ma duc sa vad poze cu Dodo si puii ei.

Astept sa ma sune Oana, e plecata cu toata clasa si cu diriginta in excursie in Botosani, de ieri si vin maine seara. I-a plimbat ieri prin Iasi, azi prin Botosani- chiar daca a si plouat si s-au facut ca purceii cred- au vizitat nu stiu cate muzee, de fapt excursia s-a numit "Pe urmele lui Eminescu", stiam de teiul lui Eminescu, de Ipotesti, dar habar n-aveam ca exista si un lac al lui, si o biserica in care a fost botezat.....uite cum aflu de la copii una alta Aseara le-a organizat si petrecere in pijamale, desi erau obositi de cat i-a plimbat, au fost foarte incantati .
In seara asta au avut un concurs pe echipe cu intrebari din ceea ce le-a spus in timpul excursiei, cu diferite premii.
Au fost cam suparati ca au avut parte de vreme naspa, spera ca maine sa nu mai ploua, in primul rand, urmeaza sa se opreasca si in Bacau, sa-i lase sa alerge prin parc, iar socrul meu de o luna ma tot intreaba cand trece prin Bacau si daca se si opresc, s-o vada pe nepoata-sa, sper sa fie vreme buna ca sa opreasca, mai ales ca parcul e chiar langa strada unde locuieste el.

Noi am fost la gratar, si ieri, si azi si daca e vremea ok si maine. A alergat Calin de a picat rupt acum, seara, la fel si Ana.

Calin a inceput sa-si dea drumul la vorbire, nu vorbeste ca Iulia, Karina sau Ana, dar repeta dupa mine, stalcit, dar repeta, pana acum nici sa repete nu vroia. Mi-e drag rau cand spune "da" sau "nu", pe langa cuvant, mai da si energic din cap, in semn de "da" sau "nu", e mortal. A inceput sa se uite si el la desene animate, " Oraselul lenes " e preferatul lui, nu misca atata timp cat tine un episod

Gata, am vorbit si cu Oana, echipa ei a iesit pe locul 2, si era suparata ca au incurcat un vers, in loc sa spuna ca este din "Luceafarul", au spus ca este din "O, ramai" , fapt ptr care au luat locul 2.

Nu mai stiu ce sa scriu, ma duc sa vad poze si apoi ma duc la culcare.

PS Se vede ca ati fost plecate zilele astea ca slaba miscare pe aici.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vazut pozele, Dodo, ai domnisoara mare, ia sa vezi ce repede va trece timpul si ne vei pune poze de la 1 an

Dbunny, uaaaau, ce viteza are Dani pe bicicleta, acum stiu ce ii voi lua lui Calin de 1 iunie.

Cu Roana, Dolores, ce-o fi de intra asa rar?

Danita, unde ai fost, la care Kaliakra, cel din Albena sau cel din Nisipuri? Te astept cu impresii .

Dastefa, am inteles ca esti profesoara? Ce predai?( asa-s io, curioasa, ce sa-i faci)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
pe aici liniste mare-sper ca petreceti inca

dbunny
1 am scos de mult scaunul de stat la masa.Am trecut la scauin normal pe care puneam pana de curand o carte groasa ca sa stea mai sus.Am renuntat la carte si se descurca asa chiar daca nu se uita prea de sus in castronel
2 orice truc am incercat tot se lasa cu jale mare de cum pun mana pe degetelele de la picioare

spor la smotru-si eu abia astept sa termin cu o inspectie care o am vineri sa ma apuc de frecat una alta prin casa
cat despre gaura din buget -am avut o firma(de fapt n-am inchis-o inca dar urmeaza) de productie mobilier la comanda.Din pacate lucrurile merg prost in toate domeniile dar in situatii de criza renunti intai la lucrurile care mai pot astepta.Si apoi cei care totusi mai sunt nevoiti sa cumpere ceva apeleaza la cele de serie,care sunt ceva mai ieftine.

Roxana eu predau geografia

sa ne spui impresiile Oanei din excursie.Si daca tot e vorba de monumente legate de Eminescu pot sa ma "laud "ca stau f aproape de Plopii fara sot -de fapt aici e singurul loc unde mai poti iesi cu copilul pe aici prin cartier

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Salutare fetelor,

Roxana scumpa intru asa rar ca nu am timp. Jur ca nu imi ajunge defel timpul asta.
Weekendul prelungit l-am petrecut acasa cu gratare si mancare la ceaun in curte. super bun. am fost racita dar s-au ocupat prietenii de mancare si a fost super sa fii servit la tine acasa.
Am vazut poze cu copii lui dodo, super frumosi si mari, cu Dani pe bicicleta care merge super bine.
Mi-e dor de niste poze noi cu dolores si puiul de om, cu karina, . asa ca ...puneti.

Alex e super vorbaret. de toate zice, de toate face. e la fel de mamos si iubitor si eu sunt cea mai fericita.

no cam astea sunt noutatile de la noi.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara

ce ziceti de asta:
Schema noua de vaccinare

26 Martie 2009

Informatiile cu privire la modificarea schemei de vaccinare nu au ajuns la
urechile tuturor doctorilor. In timp ce unii medici de familie ii
programeaza la imunizarea impotriva difteriei, tetanosului si
poliomielitei pe copiii in varsta de doi ani si jumatate, pediatrii sustin
ca vaccinul DTP va fi administrat la implinirea varstei de patru ani.
Controversa este lamurita de seful compartimentului Epidemiologie din
Directia de Sanatate Publica. #8220;Vaccinul DTP nu se mai administreaza
la 2,6 ani, ne-a declarat dr. Anca Dancau. S-a modificat schema de
vaccinare. S-a ajuns la concluzia ca imunizarea la 4 ani, cu un vaccin
superior, poate oferi protectie pe o perioada mai indelungata#8221;. Prin
urmare, copiii care implinesc 4 ani incepand din luna mai 2010 si nu au
fost imunizati la 2,6 ani vor primi doza de rapel DTP.

eu am intrat mai rar din n motive....am dormit vreo 3 sapt la soacra mea la curte sa fiu aproape de david...sambata, acu 2 sapt am ajuns cu el la urgenta la ora 2 noaptea..febra 39,4 de nu-i scadea ioc..facut injectie in funduletz...de era sa ma parui cu aia pe acolo...intr-un final o enteroviroza urata cu scaune mooooi..in fine acum l-am pus pe picioare...si multe altele...

cert e ca alerg intre servici si david..casa si viata personala...totul e un haos total

v-am pupat..o sa revin cu poze

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dolores! In sfarsit mai stim ceva de voi, imi pare rau pt Davidutzu, bine ca a scapat.
Eu nu am mai intrebat pediatra de vaccin, o duc direct la 4 ani.
Dbunny noi nu mai folosim de un an scaunul, a vrut si ea ca oamenii mari si sta pe scaun normal. Cu taiatul unghiilor vad ca nu mai protesteaza, sta cuminte si ma lasa sa i le tai.
Eu am fost gripata, acum a luat si tacso de la mine, Ana inca nimic, sper sa scape ca tare nasol a fost. Si eram disperata ca era botezul nepotelului si eram moasa. De vineri pana duminica am stat cu esarfe la cap, picioarele in apa cu sare si pumnul de pastile, eram drogata duminica, daca mai vedeam pastila vomitam direct. Dar a functionat si pana la pranz am fost fresh, asa ca am putut sa particip la botez. Sambata seara am luat 3 isoprinosine, am zis ca ori mor ori ma vindec, dupa ce in timpul zilei bagasem 4 paracetamol sinus, un fervex si 2 aspirine. O sa pun poze de la botez, sa vad pe unde le pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am pus 3 poze aici. Mai pun cand le uploadez de pe aparat, acum nu-l mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Am vazut pozicile lui Dodo si Maya si pe Dani pe bicicleta. Tare frumosi.
Dolores imi pare rau de Davidutu...Cat despre agitatie...cred ca asa suntem majoritatea
Dbunny noi folosim inca scaunelul de masa, dar il punem la masa ca pe un scaun normal...
Unghiile de la picioare...doar in somn cate una, asa ca va dati seama cum arata...la maini doar de vreo 2 saptamani reusim pe viu. Incetul cu incetul ne dam si noi pe brazda....mai avem si tunsul...
Dastefa, Roxana C, Roana, Miro

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Salariul meu nu este cel minim decat in cartea de munca. Am reusit sa-mi termin si actele, iar apoi am cazut cu totul in butoi. Stiti ca se zice ca un necaz nu vine niciodata singur...am aflat ca cu 01.08 la sotul meu se inchide treaba......si eu care visam sa scap anul asta de Garsoniera ca sa aiba si capra camera ei...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores bine ca m-ai dai un semn, chi ca vestile nu-s tocmai bune...David nu mai merge la cresa de cand cu socrela, nu? sanatate multa la aveti, tu cum mai stai cu analizele?

Aici de la 18 luni la 6 ani nu mai este nici un vaccin.

ank imi pare asa rau pt situatia financiara, da' las ca gasiti voi altceva ca sunteti tineri si descurcareti

mayaione tre sa-mi dai lux de amanunte cu botezu..c-oi fi nasa in iunie si habar n-am ce si cat si cum?...i-am luat fetei cercei de aur, acu' am dat bratara la gravat nume pe ea...apoi bani cam cat se asteapta?(daca ar fi dupa obiceiuri spaniolesti ar fi ceva stil 15-20% din salar, pe langa cercelusi sau alt cadou...)ai o adevarata printesa, da nu-i drept sa pui 2 cu tine cu 2 barbati(ca bagi oamenii-n ceata, n-am stiut care-i sotul tau dar apoi intr-una va luati de mana) si cu Ana doar una tre sa mai pui sa ne delectam cu ea, ca tare faina-i

roxana te admir mult, esti o mama puternica cu 3 copiii minunati

Dayanaraaaaa ai inscris cupcilu' la colegio??? Cum fu in Romania?

Angi, miro,dastefa, koko, carla,?

Va foarte multumesc pt raspunsurile la teme si ma bucur ca v-a placut Dani pe bicla, pedalam la greu, de fapt suntem ahtiati dupa tot ceea ce are roti

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput