Regasiri(33)
Raspunsuri - Pagina 10
dolores spune:
roxana, care din nepotzele? :))
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"
roxana c. spune:
Neata!
Dolores, ai o nepotica mai mica decat David, ne-ai aratat tu o poza cu ea mica-mica, mai demult. Parca fetita uneia din surori.
Dbunny, cu pampersii am avut cateva tentative de a renunta la ei, de fapt mai bine spus am inceput la un moment dat, dar am renuntat ptr ca astept sa se incalzeasca mai bine, il las in chilotei, il intreb din cand in cand daca face pisu....uneori spune ca da si il pun pe olita si chiar face, alteori spune "nu" si face pe el....si il schimb sa nu raceasca,dar mai stau vreo luna, si cand va veni caldura il las cu chilotii asa, uzi pe el, sper eu sa-l deranjeze si sa vada diferenta. Pai doar nu-l insor cu pampersii in buzunar!
Mi se pare ca am mai spus ca la varsta lui fetele mele nu mai stiau ce-s aia pampersi.
V-am spus ca am fost sa-l inscriu la cresa si nu mai sunt locuri? Mai mult ca sigur ca daca ma duceam cu "atentii" se mai gasea, dar oricum nu eram convinsa, asa ca il mai las 1 an si il inscriu direct la gradi. Si ma bate gandul ca la scoala sa-l dau la 7 ani si 10 luni. Ma uit la Ana in clasa, si la Oana cand era mai mica, si am vazut ca fetitele sunt mai atente, mai constiincioase, pe cand baietii ....sunt imprastiati rau. Vad diferenta si intre fetele mele, Ana e mai ametita ca Oana, poate si unde a inceput scoala la o varsta mai mica- 6 ani jum- v-am mai spus eu ca am dat-o ca sa o aiba tot pe invatatoarea Oanei, altfel o dadeam din toamna. Ma rog, v-am facut capul calendar, mai e pana la scoala.
Am uitat sa o strig pe Danita, stie cineva ceva de ea? Nu a intrat sa ne spuna cum i s-a parut la bulgari.
Si Carla....nici ea n-a mai intrat.
Maya, am vazut pozele, dar tu de cand esti blonda? Eu te stiam bruneta parca, nu stiu de ce. Si Ana are niste ochi....si frumoasa de-ti vine s-o mananci.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mirona spune:
neata,
repede cat inca dorm copiii.
am admirat si eu poze cu Mayaione
- io te stiam de blonda -dar parca nu erai asa deschisa la culoare, sau? vezi? daca pui asa de rar poze ... .
-am si printesa frumoasa.
vreau si eu poze cu puiul de om. Si apropo Dolores- l-ai invatat tu cum e faza cu scuipatul? Sau cum de s-a invatat? De la alti baieti? Tin minte ca aveam o prietena care ne povestea cumse amuza fiul ei cu aragazul - tragea un scuipat pe fatainterioara a usii de la aragaz si apoi inchidea repede usa si se uita la el cum se prelinge .... 

.
Roxana - sinoi avem inscrierile la gradi acum in 15 mai. Abia astept sa vad daca o primeste si cat tre sa cotizam. Cica au fost unii sicu recomandari scrise, altii cu interventii, pile sialte cele - pe unii ia luat - pe altii insa nu. Te pui cu doamna directoare? Doar ea face legea acolo.
Eu mai am un back up la o alta gradi - dar tare mi-ar place aici, e in zona, e foarte aproape si faci doar 5 minute pana acolo.
dastefa - uite www.youtube.com/watch?v=vedfyUhhj9k" target="_blank">aici un sling. Asta se foloseste si pentru nou nascuti - doar ca pozitia este culcat - ca si cum l-ai tine la san sa suga. Pe vremea Karinei voiam un wrap - dar ma infricosa metri lungime ai unuia - apoi am luat doar un marsupiu. Acum ma gandesc serios sa-mi iau un sling - doar ca mai testam sa vedem cum o ducem cu durerile de spate.
Danita cred ca e in concediu, sau?
s-a trezit junior
va las
-am pe toti si toate
dastefa spune:
Dolores de mult nu am mai vazut poze cu voi si acum ne-ai bucurat cu o multime de poze frumoase,frumoasw
Imaginile acelea de la curte sunt de la socri unde sta David? E f frumos acolo.
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
dastefa spune:
am uitat
Roxana eu am inscris-o pe daria de 2 ori la cresa:la 1,5 ani la prima si la 2 ani la a 2a(aprilie si noiembrie) si am gasit locuri fara probleme . Pt gradinita acum nu gasesc nici un loc dar sper ca prin noiembrie decembrie sa gasesc ceva,multi abandoneaza in favoarea bonei,bunicii sau pt alt loc si atunci se mai gaseste cate ceva
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
Dbunny spune:
Tot asa stengar si smecheras a ramas puiul de om, dolores te-ai mai tuns...si te-ai mai imblonzit
esti gagica aratoasa
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dolores spune:
da fetitza,sunt poze de la curte de la socrii mei, acolo unde sta david...multumim 

| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa Dolores de mult nu am mai vazut poze cu voi si acum ne-ai bucurat cu o multime de poze frumoase,frumoasw Imaginile acelea de la curte sunt de la socri unde sta David? E f frumos acolo. Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006 |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"
dolores spune:
tot asa...puiul meu..da,ma tot tund si imi tot schimb culoarea :
) mereu am facut asa si multumesc pt compliment
daca as slabi odata in viata asta,ar fi si mai bine :)
| citat din mesajul lui Dbunny Tot asa stengar si smecheras a ramas puiul de om, dolores te-ai mai tuns...si te-ai mai imblonzit ![]() Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"
roxana c. spune:
| citat din mesajul lui Mirona ? Tin minte ca aveam o prietena care ne povestea cumse amuza fiul ei cu aragazul - tragea un scuipat pe fatainterioara a usii de la aragaz si apoi inchidea repede usa si se uita la el cum se prelinge .... ![]() ![]() .Miro cu Karina Ioana( 3 noiembrie 2006) si Raul Cristian( 5 aprilie 2009) |

foarte tare faza, am ras cu lacrimi. Cu gradinita,,,aici primeste la gradi doar daca face singur la wc, altfel....doar la cresa. Cresa exista doar una in zona, chiar langa scoala fetelor, are si cresa si gradi cu program prelungit, am avut-o pe Ana aici 1 an si jumatate, dupa care am mutat-o ca ma enervasem - cred ca v-am mai spus eu - oricum ideea nu ma incanta prea mult, directoarea e aceiasi - si la cresa si la gradi- o ciubucareasa care atunci cand te duceai cu cererea se uita intai unde lucreaza parintii si ce sunt, conditiile,,,nu prea extraordinare, de curat era curat, dar ii cam lasa de capul lor, m-am dus de vreo 2 ori si am gasit-o pe Ana la toaleta, singura cu nepota-miu- erau colegi de grupa- uzi pana la umeri si nimeni nu se sinchisea sa vada ce fac ei acolo, mai ales ca nu se udase in halul ala intr-un minut. In schimb...desi nu erau particulari, erau de stat, cereau la bani....garla: ptr patuturi, ptr jucarii, ptr parchet,ptr a 3-a educatoare- ca erau grupa step by step- ....ptr dracu sa-i ia. Asta in afara de rechizitele care le cerusera la inceputul anului si in afara de banii care-i dadusem ptr fondul gradinitei. ( si in afara de banii pe mancare care-i dadeam pe luna, aia erau ptr mancare- ok). Ma rog, n-are rost sa va ametesc acum , in plus imi este putin teama din cauza faptului ca am inteles ca au program la cresa de pus pe olita- si mi-e frica sa nu-l tranteasca cine stie cum sa-l loveasca la putza, macar acasa e alta treaba . il pun eu...nu mi-a zis nimeni sa am grija sa nu se loveasca, dar...sunt eu mai stresata, daca pot sa evit...de ce nu?
La gradinita unde a fost Oana si unde am mutat-o si pe Ana ulterior e program de 4 ore, nu-i gradinita cu pretentii, e de cartier, dar am fost foarte multumita, educatoarea care au avut-o fetele( aceiasi) iese la pensie, si cred ca grupa mica de anul viitor(2010) o va lua chiar directoarea, de care mi-a placut. Acolo il pot duce si din primavara, daca reusesc pana atunci sa scapam de tot de pampersi - sper si eu-
Lui Calin i-am dat sa deseneze azi cu niste carioci, la masuta lui. Vreau sa va spun ca a desenat baiatul meu: pe caiet, pe masuta si pe scaunel.... pe manute si pe cap
Pe Ana am pedepsit-o, nu mai are voie la tv, nici la calc, nici in vizita( de joaca) la varul ei. Va spuneam in ultimul mesaj ca vad diferente intre Oana- care a inceput scoala la 7 ani si 2 luni si Ana, care a mers la scoala de la 6 ani jum. La Ana e si faptul ca-l vede pe var-su cum se joaca- il da la scoala din toamna, desi sunt de aceiasi varsta- si mai vine si aici sa se joace impreuna, iar Ana are lectii, de scris, de invatat....va dati seama ca numai de ele nu-i arde cand stie ca o asteapta sa se joace. Pana acum cateva luni avea voie sa mearga la joaca seara dupa ce-si termina lectiile, dar am vazut ca scria cu o viteza....si scria oribil, asa ca in ultima vreme se joaca cu el mai mult in weekend. Si mai are uneori momente cand incepe sa tipe ca s-a saturat de scoala, de lectii...etc. Si astazi am aflat ca s-a suparat si la scoala, si i-a spus invatatoarei ca s-a saturat de scoala si de ore, ca ii place numai luni si miercuri, ca-s zilele cand merge la inot cu clasa
M-am descarcat aici, v-am impuiat capul cu prostiile mele.
Ma duc sa vad poze cu David si cu Dolores.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)