jucarii gama THOMAS la pret mai mic

jucarii gama THOMAS la pret mai mic | Autor: andutzy

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Stiti cumva magazine de unde pot lua unul din personajele din Thomas la un pret mai redus? Gasisem ceva pe online dar livreaza abia dupa Pasti!
NU tin neaparat sa fie originale, dar sa gasesc si locomotiva verde (percy) nu doar pe Thomas
Multumesc anticipat!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

chestia asta cu thomas si ieftin, din pacate nu se prea potrivesc...

proaspat am luat set cu percy, niscaiva shine si atelierul unde se vopsesc locomotivele, si am dat 1.700.000 la victoria. si cum sunt noua in bransa parintilor de fani thomas, am constatat ca nici macar nu are vaterie locomotiva, asa ca practic am dat banii astia pe niste plastice, nu ma pot lauda nici macar ca am cumparat vreun mecanism cat de cat.

mai exista in benzinarii si la carrefour set de plastilina cu thomas, pana in 300.000.

si am mai vazut la carrefour rucsac cu thomas, parca 700.000.

plus cartile, cam 300.000 bucata.

cam asta e experienta mea cu thomas, nu stiu daca te ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Thomas cu baterie mai greu sa gasesti... sincer nu intelg de ce il vand fara si de ce e penurie de Thomasi cu baterie... eu am incercat la Toy`s R Us in SUA, la un magazin in Germania si in Bucuresti mai pe peste tot... nu e dom`ne, nu e... si mai e o problema, noi avem sinele de lemn, iar in Ro nu se gaseste Thomas de lemn... asa ca iata-ma in mari probleme si pe mine...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

daca un percy lung de vreo 7 cm , plus niscaiva shine fac 1.700.000, iti dai seama cat ar fi cu baterie?!?

Mergi la inceput

v-am zis eu ca sunt noua in randul cautatorilor de thomas! tocmai am aflat ca exista si th. cu frictiune, si cu cheitza! tre` sa-mi largesc cunostintele in domeniu de urgenta!

ps: si th. cu sunete si cu baloane de sapun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am gasit thomas cu baterie la 29 $ acu cine se duce pana in SUA sa il ia?

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumesc pt raspunsuri...pana la urma m-am lasat sedusa de preturi mult mai mici la Thomas-uri neoriginale, din plastic, care cu tot cu sine, Percy, James si Toby au fost 25 lei. Cu siguranta nu la fel de rezistente si fiabile, dar cum piticul meu nu face diferenta, cand se vor strica vom avea motiv sa luam alte chestii noi.
Va pup, sarbatori fericite tuturor!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

andutzy, poate imi dai pm sa-mi zici unde ai gasit tomasii neoriginali. noi avem vreo 6 trenulete din serie: vreo 2 thomas, emily, diesel 10, percy, james, si or mai fi dar nu imi amintesc acuma.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io am luat thomasi din fier la 3 euro, originali... din barcelona si depoul tidmouth cu thomas de fier si cu ceva shine si macazuri la vreo 25.
am o boala pe preturile din romania de mor, am intrat doar sa-mi vars frustrarea.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sivadar12 spune:

De curand am descoperit un magazin numai cu Thomas este thomastoys.ro. Sper sa nu se considere reclama.

Mergi la inceput