Targoviste (8)
Raspunsuri - Pagina 9
tuinea spune:
Intr-o fuga intru decat sa pun pozici. Scuze ca nu sunt comentate dar poate o sa pun in curand si comentarii.
http://picasaweb.google.co.uk/tuineaeduard/Albena2009?authkey=Gv1sRgCM6x7LS70aLFQA#
http://picasaweb.google.co.uk/tuineaeduard/Jupiter2009?authkey=Gv1sRgCLW1huTOpMaKnQE#
http://picasaweb.google.co.uk/tuineaeduard/Munte?authkey=Gv1sRgCMGBroKw3emBHA#
Pupici!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineata dar iar sunt singure...
Sa va poftesc la cafea si ceiut ca poate veniti asa.
Eu sunt un pic cu dureri peste tot ca azi am facut iar 15000m la rowing. Sunt a doua. Nu am nici o sansa sa fiu prima ca prima este una care lucreaza acolo si ieri a fost de trei ori mi-a zis instructorul si a facut 60000m... Asta este.
Va pupic fetelor si sa aveti un weekend placut!
Cristina
mihaser spune:
Salut!
Am avut un we de kko partial...Husband e in State...o sa va detaliez mai tarziu!
Azi dau eu ceai iaurt si tot ce mai vreti!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Mihaela ce s-a intamplat?
Sper ca nu este nimic grav...Parca m-ai pus pe jar.
La mine totul este bine: dor de casa, experimente esuate, la sala am ajuns la 96100m deci ma apropii de cei 150000. TErmin pe vineri asa.
Astept vesti!
Pupici!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineata!
Va invit la mic dejun, ceai, cafea si mai ales taclale daca mai este cineva prin preajma...
Eu sunt hamesita dupa 20000m de rowing. Am mainile cu batai de nu pot sa tin nimic in ele. Noroc ca nu sunt la degete ca altfel nu mai puteam scrie si cum scrisul acum tine loc la mine de vorbit ce m-asi fi facut eu...![]()
Eu fug la treaba ca zbiara dupa mine...
Va pupic!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineneata!
Sa ma asez frumos la masa ca imi sta bine la masa dupa basicile din palma pe care le am.Va invit si pe voi dar vad ca nu vrea nimen... Am sa fac o poza ca sa va arat basicile dar diseara ca poate am mai mult timp.
Eh si sa ma apuc si de treaba ca ieri nu mi-a iesit nimic dein ceea ce am facut.
Pupici!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineata!
Vad ca tot singura sunt pe aici ...
Eu astazi am terminat cursa de 150000m rowing a doua. I-am batut pe baieti ceea ce ma face foarte fericita.
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super, super!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineata!
Eu dau de mancat si de baut. Sa va dau ulster breakfast ca poate asta va va atrage mai mult...
Eu aseara am fost la niste prieteni in vizita si m-au doftoricit si au avut grija de mine ca de un copil.
Azi nu mai tusesc asa rau ceea ce este foarte bine.
La mine munca chiar daca este final de saptamana si lucrez si maine...
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super buna!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineata asa mai pe la pranz dar eu am avut de lucrus si abia acum m-am oprit din vartej. Sa stiti ca nu am uitat ca este sambata dar asa este in cercetare: nu ai sambata, nu ai duminica.
Sa va dau si de mancare ca poate treceti pe aici si nu vreau sa flamanziti.
Va pupic si sa aveti o zi superba!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineata!
La mine ploua neincetat si este o vreme de cacao. Nu ma afecteaza prea tare ca nu am timp de stat pe afara dar parca daca te uiti pe fereastra si vezi o raza de soare e un pic mai bine.
Azi am si sedinta de laser asa ca auciiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Va pupic si sa aveti o zi frumoasa!
Cristina