Situatia din Tailanda

Situatia din Tailanda | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Pt inceput rog moderatorii sa lase subiectul aici 2 zile, ca am nevoie de un raspuns urgent si la "Vacante..." nu intra atata lume.
Vineri ar trebui sa plec in Tailanda, mai exact Phuket, cu escala in Bangkok. Vad ca au inceput sa se dea recomandari sa se evite deplasarile in zona (unii spun doar capitala, altii toata Tailanda), altii spun ca s-au linistit apele.
Are cineva mai multe date? E chiar atat de periculos sa tranzitezi Bangkok-ul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Aici se dau sfaturi la fiecare jurnal sa se evite pe cit posibil deplasarile in Tailanda iar celor peste 55,000 de aussies care traiesc acolo sa se deplaseze cu grija in Bangkok si in suburbii. Eu una as evita, imaginile aratate sint graitoare, mai ales pt cineva care a trait revolutia din RO in pielea de adult...

Editez ca sa-ti spun ca exista si riscul sa blocheze aeroportul, s-a mai intimplat asta si i-au adus cu greu pe oameni de prin statiunile de agrement (cum e si Phuket), cu autobuzele, spre alte orase cu aeroporturi de unde au putut fi culesi si trimisi acasa. Qantas a trimis curse speciale ca sa-i aduca acasa pe aussies aflati in situatia de a fi blocati, ma indoiesc_ca Tarom ar face o asa actiune, sa nu mai vorbesc de companiile straine, care ar oferi cel mult niste compensatii dar nu s-ar baga sa scape pielea altora afara de conationalii lor. Mai gindeste-te, eu zic sa nu risti aiurea, agentia ar trebui sa va ramburseze banii integral, data fiind situatia polityica de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Situatia e stabila. Din punctul meu de vedere nu e nici o problema cu tranzitarea Bangkokului. Ieri am fost cu fata la cumparaturi si totul era in regula. Erau rasfirati pe ici pe colo politisti si militari dar doar intr-o anume strada, probabil ramasesera de cu o zi inainte, just in case.
Acum "camasile rosii" vor sta linistiti o perioada, au si declarat pt CNN ca o sa urmeze o serie de miscari "underground"; probabil ca la un moment dat vor iesi iar in strada, dar acum nu e nici o problema.

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Ieri am citit si eu stirile si chiar m-am gandit la tine, Alexia. Ma bucur ca sunteti bine, si tu si Eileen .

Mergi la inceput

Musetto
Si sotul e in Europa acum si era maxim ingrijorat de ce se intampla. Da zau ca nu a fost asa de rau pe cat au aratat la stiri. Adica, era real, dar era concentrat intr-o sigura zona, pe langa guvern. Si violentele au fost intre rezidentii din zona ocupata care isi aparau casele si camasile rosii; dementii adusesera niste butelii de gaz si, normal, locuitorii au vrut sa ii trimita naibii de acolo. Acum e liniste si pace. Deci...cine imi face o vizita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27
Deci...cine imi face o vizita ?

Alexia, io chiar ma gandeam foarte serios sa o punem de-un vagabondaj cu fi-miu in Tailanda in mai/iunie cel tarziu, si-ti spun sincer ca m-am cam dezumflat.
Am sa-mi permit sa te mai intreb una alta, daca nu te superi.

Lolita, voi ce-ai decis pana la urma?

Mergi la inceput

Avmaria, poti sa ma intrebi ce vrei tu
Chiar, la sfarsitul lui mai s-ar putea sa plecam o saptamana la Koh Chang (o insula foarte faina), ia vezi, poate iti faci curaj. Repet ce am mai spus: nu e nici o problema, dar va inteleg, in decembrie eram lesinata de frica, ca noi trebuia sa plecam in ianuarie si nebunii ceilalti ocupasera aeroportul. Si chiar atunci sotul trebuia sa vina la Bangkok. A trebuit sa faca un tur Bucuresti-Viena -Seoul-Cambodia, si de acolo cu masina la Bangkok. Si cand a ajuns a vazut ca in afara de zona aeroportului nu era nici un bai si ca lumea isi vedea de viata normal
Oricum, va stau la dispozitie pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaTT spune:

Buna ziua tuturor!
As dori sa stiu care e situatia in Phuket acum, caci la sfarsitul saptamanii voi pleca cu familia pentru 6 zile in Phuket si apoi vom poposi o zi in Bangkok.
Am vazut la Meteo ca ploua neintrerupt in Phuket... chiar nu se opreste ploaia? Imi propusesem sa facem o croaziera pe insula Phi Phi... cum e vremea acolo exact?
Si inca un amanunt... se poate inota acolo? Am citit ca exista multe meduze si muscstura lor nu e deloc o gluma! Poate cineva sa ma lamureasca?
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Maria, nu stiu cum e cu meduzele din Phuket, dar in privinta vremii, cu siguranta iti vei dori sa ploua! Si da, se mai intampla sa traga cate o rapaiala, dar stai linistita, ca vei avea soare destul, aprilie si mai sunt cele mai fierbinti luni.Distractie placuta!

Mergi la inceput