Racusori, la apel! (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Cris multumesc pentru cafeluta! Buna rau la ora asta!
Maimutica mea e matinala..e treaz de la 7 astazi..norocul meu..ca ieri se sculase de la 6:20
La dentist nu am fost pentru ca din pacate stiu raspunsul...mi l-au spus 2 stomatologi: fac abces o data la nu stiu cata vreme langa o masea lucrata (fusese acum proaspat imbracata cand eram in lunile 7-8 de sarcina). Se pare ca gingia de langa ea permite mancarii sa intre pe langa..si ma trezesc cu cate un abces. Norocul meu ca nu se umfla decat in interior gingia ca un cos mare si pot stoarce (apasa) sa iasa raul de acolo. Am sunat doctora si mi-a prescris cel mai usor antibiotic pentru asa ceva: Amoxicilina...asa ca acum 5 zile asta iau. (si alaptez in continuare..)
Deja de ieri ma simt mai bine, a dat inapoi si pot "calca" cu maselele de deasupra.
Deh, din micile minuni ale vietii..
Sa fiti sanatoase!...ca e cel mai important!

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Multumesc pt. cafea.
Azi chiar ca plecam acasa . Duc si prietenii mei la noi pana duminica seara. Maine plecam la shopping si in Köln- abia astept .

Va doresc un WE placut.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut, sa nu ma uitati!
Tot la servici, dar azi sunt fara chef, ma cam doare capul si ma ustura gatul. Abia astept wk-ul. Se cunoaste ca a fost vacanta, dimineata cand suna ceasul ne apuca.
Sper sa fie frumos in wk, sa mai ies si eu in parc, 3 zile la servici mi-au fost de-ajuns.
Miki, ati ajuns acasa cu bine?
Amalia, ma bucur ca esti mai bine cu maseaua.
Mire? Ce e cu tine? Suparici?
la fete, sa aveti un wk frumos si insorit!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Hristos a inviat!

Ma bucur ca ati resuit sa va distrati de Pasti! Noi am avut invitati pe ai mei!Nororcul meu ca au adus mare p[arte din mancare si am scapat de gatit. Oricum nu as fi avut timp sa fac prea multe. In saptamana mare am lasat-o pe Sofia la cresa si drep[t urmare trei zile am avut parte de nopti albe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Am ajuns cu bine. Astept sa se trezeasca ``lumile`` sa plecam de acasa

Va doresc un WE minunat.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Miki, multumesc de ...chiar am nevoie..

Ati plecat? Gata???

Cristina, mami de Mihaita

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cris am vazut ultimele pozici cu Mihaita si e mortal! Aveti un blond scump cu niste ochi albastrii superbi! Tare frumos a crescut!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Missy foarte scumpe papusile tale! Ce repede trece vremea si ce mari au crescut! Mi-au placut mult pozele cu umbrele, foarte ingenioase si cele in care erau imbracate cu ie! Ai doua fete frumoase, ce sa mai...ti-am zis eu...m-am inscris pe lista cu voinicii mei..

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns acasaaaaaaaaaaaaa
cris, la Leresti am fost. ca data trecuta. la vreo 20km de Campulung. frumoasa zona..
revin.. sunt deja in pat la
viki, nu.. nu-s suparata. doar enervata de unele chestii pe aici. dar fac abstractie
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Sunt speriata rau... ati simtit cutremurul? S-a speriat si Dani. Ma rog sa nu fie replici mai mari. Imi tremura degetele pe tastatura.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da, l-am simtit. dormeam.. m-a luat din somn... mi-am luat telefonul de langa mine, m-am incaltat cu papucii si am plecat prin casa.. ce era sa fac. urat e sa te trezesti asa..
a fost maricel.. dar scurt..
replici daca sunt... ar tb sa fie mai mici..

Mergi la inceput