Racusori, la apel! (48)
Raspunsuri - Pagina 2
canne-marie spune:
la buna ziua.
Fetele eu mai stau la scarbici , nu stiu cand plecam, dar nu mai ne arde la nimeni de nimic.Eu stau numai cu gandul acasa si la toata treaba care o am de facut. Ieri am facut toate cumparaturile si nu stiu de ce sa ma apuc mai intai, cred ca azi fac dorobul si toc carnea de sarmale.Maine le fac pe restul sarmale, ciorba, chec, oua rosii si cam atat

.
Cred ca nu mai am timp sa va mai scriu, asa ca va doresc de pe acum :
UN PASTE FERICIT, SA AVETI PARTE DE CE E MAI BUN SI FIE CA LUMINA SFINTEI INVIERI SA INTRE IN CASA VOASTRA SI IN SUFLETE !!!

SARBATORI FERICITE TUTUROR !

annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
preda_vicky spune:
. De ieri dupa masa nu am net, acum vad ca si-a revenit, sper sa tina.
Iau eu o cafea, fara biscuiti, ca tin post.
Dani a ajuns acasa ieri cu 39 temperatura si o tuse care ne dispera
. Si cand ma gandesc ca aveam planuri sa plecam din Bucuresti
.
Eu stau cuminte langa Dani, a intrat socrela in bucatarie sa faca cozonacii, drobul si multe altele, cumnatul a intrat in camara sa faca curat, asa ca numai eu lipsesc de-acolo
.
Miki, drum bun.
Mire, spor la treburi.
fetele!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
ce fete vrenice avem aici ![]()
poate fac si eu drobul in seara asta. sa vad cum ma impart ![]()
viki, pup la dani sa ii treaca febra. asta va lipsea 
M&M spune:
FERICIT TUTUROR!!! Sa petreceti frumos alaturi de cei dragi, iar sufletele sa va fie luminate de aceasta Sfanta Sarbatoare!
Cristina, mami de Mihaita 
mikiriki spune:
Am ajuns cu bine.
Vicky, multa sanatate lui Dani
Va pusi pe toate. Fug dupa Mister pt ca-si face de cap pe aici.
Miki
preda_vicky spune:
Miki, ma bucur ca ati ajuns cu bine.
La mine in casa miroase a cozonac si a pasca, mor de
, ma gandesc cu groaza cum o sa-mi fie cand or sa inceapa sa miroasa ciorba, friptura si drobul de miel
. Sunt o pofticioasa incurabila.
Pana la urma, vazand ca Dani se simte mai bine si nu a mai facut febra deloc azi, am hotarat sa ne vedem in continuare de planurile noastre si maine sa plecam la tara, de unde ne vom intoarce abia luni.
Asa ca...va
cu drag pe toate, va urez
PASTE FERICIT, petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si Lumina Invierii sa va intre in casa si in suflete!

PASTE FERICIT!

http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
hello... io-s pana la coate in bucatarie.. va urez decat spor la treaba si o zi buna. revin
miki, e ok?
MirelaV 
pupicei pe burticei
Missy spune:
Sarbatori fericite tuturor si din partea noastra!
Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.
Eu nu-s la bucatarie ca noi am avut Pastile sapt trecuta, maine sarbatorim doar cu gratar in gradina si cozonac.
pupat si spor la treburi, care mai aveti
mikiriki spune:
Hristos a Inviat!
Mire, e ok
. azi stau acasa. Nu ma simt prea bine, am racit putin. Claudia si sotul ei sunt plecati la biserica. Eu stau cu Misterul, cu flacaul si cu soacra
acasa. Ma uit la programe romanesti.
Ieri ne-am intalnit cu cateva fete din De. M-am simtit super bine. Abia astept urmatoarea intalnire.
pe toate
Miki